Kıyamam.. Kuzu sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalış.. Sevgiline iyi konus ki orada bı delilik yapmasın,askerliği uzamasın.. Allah korusun.. Ben de çevredekilere anlatmaktan vazgeçtim gittiği ilk hafta itibariyle.. Basına gelmeyen anlamıyor.. Kocası 2 günlüğüme is icin sehir dışına yurt dısına gidenler o dönemlerde ah vah yaptıklarını unutup, benim anlattıklarıma amaaaan deyince sınır oldum bisy de anlatmıyorum artık...
Ben de tripliciime katılıyorum. Gerekirse hiç konusmym,ama gittiği yerde rahat olsun ustalığı iyi gecsin.. Ne kadar iyi bir yer olursa olsun, terör bölgesi olarak nitelendiriyorlar doğuya gidenleri.. Şimdi bizimkilerin merkezde mı kalacağı yoksa karakollara mı gönderileceği bile belli değil... Gidip sag salim teslim olsun birliğine diye dua ediyorum. Birliğin icinde kalsın gerekirse trplinin dediği gibi tuvalet bile temizlesin hiç düşünmüyorum onu... Aramasın da,, alıştım zaten artık aramamasina, telefon da goturtmyrm yanında, yakalanır bisy olur konuşmamaya raziyim.. Yeter ki iyi olsun .. Dogu ya gidenler icin rahat diyorlar risk altında oldugundan .. Bazen keske rahat olmasaydı eziyet çekseydi de, Kastamonu da kalsaydı bile diyorum. Yemekleri berbat, egitimden kulakları duymuyor, susuzluktan sıcaktan yüzü göğsü yara bere icinde olmasına rağmen.. Gelsinler hepsi sag salim .. İcim sıkılıyor.. Ama düşünmemeye çalışıyorum kendimi avutmaya çalışıyorum ağlamamaya çalışıyorum. Benim de en yakın arkadasım ağlama,ağlamak ağlamayı getirir demişti. O andan itibaren doldum. En fazla ağladığım 2-3 damla yas.. Allah in gücüne gider diye korkuyorum. Uf ya karışık yazdım biraz ama anladınız di mı ne demek istediğimi.. Çalışırken karışıyor hersey