canım senin askerin kıbrıstaydı dimi kıbrıs için zaten su her yerinde sorundur haberlerde falanda görmüşsündür belki. tuzlu suda banyo yaptık biz 5 sene öğrenciyken, saçlarım çok kötü oldu. içme suyu ise hazır alınır hep, aslında bu türkiyedeki askeriyede de böyle benim askerimde kantinden alıyor içme suyunu banyo olayı ise su bol bile olsa saatleri var zaten onun dışında yapamıyorlar diye biliyorum.koku olayına gelince benim askerimde şikayetçi ama bir süre sonra burun alışıyor yapcak bişe yok ki hele gece tüm kokuların sentezini yaşıyoruz diyodu:) yemek olayı ise o işte bizdede sıkıntı sürekli kuru fasulye pilav çıkıyormuş yemek seçmez ama oda ondan şikayetçi

ama şöyle bir gerçek var ada psikolojisi denen bir olay var onun etkiside olabilir bunlar ben de sonradan çok sevmeme ragmen ilk günler her şey batıyordu türkideki gibi bi çok şey aslında ama kıbrısta batardı nedense ben askerim kıbrısa düşsün diye çok dua ettim insanları askerler çok rahattır orda bizzat gördüğüm için diyorum okulum askeriyeye çok yakındı mağusada evimde öyle tabi o yüzden çok sıkıntı yapma derim ben.