• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevgilim aradı sabahh arkadaşının telefonundan.. yanına gelicem dedim yok gelme kimseyi görmeye dayanamam dedi.. gelsen gönderemem dedi. çok kırıldım.. çok üzüldüm. üzülmemi istemiyorsan gelme diyor bide.

Ayrılması çok zor oluyor gerçekten canım aynı ilk gün gibi hissediyorsun belki biraz daha azı. Yine ağladım mesela ben.

Ayrılması çok zor oluyor gerçekten canım aynı ilk gün gibi hissediyorsun belki biraz daha azı. Yine ağladım mesela ben.

ewt öyle ama ben onun gibi düşünmüyorum .. zor olsada 5 dk için bile değer benim benim için... ben buraya dönmeye mecburum oda askeriyeye bir mecburiyet var ortada..

ewt öyle ama ben onun gibi düşünmüyorum .. zor olsada 5 dk için bile değer benim benim için... ben buraya dönmeye mecburum oda askeriyeye bir mecburiyet var ortada..

Hepimizde bir mecburiyet var tabi ki ben de İzmir'e işime dönmek zorundaydım, o da birliğine. Seni anlıyorum tabi ki görmek istiyorsun ama gelme diyorsa bir bildiği vardır. İyice sor bakalım canım neden gelmemi istemiyorsun ikimize de moral olur ben çok özledim falan de mantıklı bir açıklaması olursa gitmezsin. O izin kullanacak mı? Dağıtım iznine falan en azından gelebilecek mi bilmiyorum aynı şehirlerdemisiniz ama...

kızlar öğlen sevgilimle tartışır gibi olduk anlaşmazlık yaşadık bana herşeyi kafaya takıyosun dedi ben de estim sonra pişman oldum:( neyapcam ben şimdi onu çok seviyorum kırılmasını istemiyorum:((((

yani benim askerim bu pazar teslim oldu usta birliğine aslında topçu birliği gittiği yer ama hepsinin ayrı görevleri oluyor revirci yazıcı kantinci vs. yani o anlamda sordum canım.

hmm tamam canım yardımcı olamıycam sana bilmiyorum nişanlım daha usta birliğne teslim olmadı

selam kızlar askerlerinizin usta birliği görevleri belli oldumu bi bilginiz varmı.?

canım benm askerim 1 haftadır usta birliğinde. Herkesin görevi seçilmiş ama seçilirken sevgilim hastanedeydi oyüzden yazıcı revirci vs olamamış. Şimdi sürekli eğitim oluyo tüm gün spor yapıyolar. Nası olur ilerleyen günlerde henüz belirsiz.

kızlar öğlen sevgilimle tartışır gibi olduk anlaşmazlık yaşadık bana herşeyi kafaya takıyosun dedi ben de estim sonra pişman oldum:( neyapcam ben şimdi onu çok seviyorum kırılmasını istemiyorum:((((

Mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini canm kızıp bağırmamaya çalış ama olmuş bikere bidahaki aradığında mutlaka gönlünü al :34:

canım benm askerim 1 haftadır usta birliğinde. Herkesin görevi seçilmiş ama seçilirken sevgilim hastanedeydi oyüzden yazıcı revirci vs olamamış. Şimdi sürekli eğitim oluyo tüm gün spor yapıyolar. Nası olur ilerleyen günlerde henüz belirsiz.

Mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini canm kızıp bağırmamaya çalış ama olmuş bikere bidahaki aradığında mutlaka gönlünü al :34:

benım nısanlımda acemıden sonra yıne aynı yerde kaldı hala acemı bölumundeler pazartesıye bellı olacak nereye dagıtalacakları aynı karargah ıcınde olabılılır dedı bakalım hayırlısı olsun :14:

yarenler inşallah iyi işlere düşerler askerlerinz zira bizimkisi çok iyi bir işe düşemedi çok canım sıkıldı aslında o yüzden usta birliğine teslim olanları merak ettim.

yarenler inşallah iyi işlere düşerler askerlerinz zira bizimkisi çok iyi bir işe düşemedi çok canım sıkıldı aslında o yüzden usta birliğine teslim olanları merak ettim.

benimkide iyi bir yerde değil canım... yemekler berbat su yok pis kokuyor her yer diyor.. ankesör yokkk...:((( aradığı saatler hiç belli deil

Selam Can'lar, nasılsınız

Chelzy kastamonuya gidiyormuşsun yolun açık olsun, gittiğin yere benden de selam götür. Tripliii yazdıklarını okudum nasıl içim gitti bir bilsen o dediğin yerleri bende Sevdiğimle gezebilsem, Onunla aynı şehrin havasını içime çekebilsem :5:

Yarim askeriyenin yemeklerini yemiyor kantindekilerle geçiştiriyor. Benimde yediklerim boğazımı diziliyor her seferinde, yiyemiyorum.
Benim canım ailem sağolsun, her konuda önüme engeller koyuyor. Yarim'in yanına ne zaman giderim belli değil. Kısa da olsa görmek istiyorum, halimi kimseye anlatamıyorum. O'na en çok ihtiyacım olduğu zaman da ulaşamıyorum. (Ey askerlik çabuk bit ) :14:

Son düzenleme:
benimkide iyi bir yerde değil canım... yemekler berbat su yok pis kokuyor her yer diyor.. ankesör yokkk...:((( aradığı saatler hiç belli deil

canım senin askerin kıbrıstaydı dimi kıbrıs için zaten su her yerinde sorundur haberlerde falanda görmüşsündür belki. tuzlu suda banyo yaptık biz 5 sene öğrenciyken, saçlarım çok kötü oldu. içme suyu ise hazır alınır hep, aslında bu türkiyedeki askeriyede de böyle benim askerimde kantinden alıyor içme suyunu banyo olayı ise su bol bile olsa saatleri var zaten onun dışında yapamıyorlar diye biliyorum.koku olayına gelince benim askerimde şikayetçi ama bir süre sonra burun alışıyor yapcak bişe yok ki hele gece tüm kokuların sentezini yaşıyoruz diyodu:) yemek olayı ise o işte bizdede sıkıntı sürekli kuru fasulye pilav çıkıyormuş yemek seçmez ama oda ondan şikayetçi:( ama şöyle bir gerçek var ada psikolojisi denen bir olay var onun etkiside olabilir bunlar ben de sonradan çok sevmeme ragmen ilk günler her şey batıyordu türkideki gibi bi çok şey aslında ama kıbrısta batardı nedense ben askerim kıbrısa düşsün diye çok dua ettim insanları askerler çok rahattır orda bizzat gördüğüm için diyorum okulum askeriyeye çok yakındı mağusada evimde öyle tabi o yüzden çok sıkıntı yapma derim ben.

canım senin askerin kıbrıstaydı dimi kıbrıs için zaten su her yerinde sorundur haberlerde falanda görmüşsündür belki. tuzlu suda banyo yaptık biz 5 sene öğrenciyken, saçlarım çok kötü oldu. içme suyu ise hazır alınır hep, aslında bu türkiyedeki askeriyede de böyle benim askerimde kantinden alıyor içme suyunu banyo olayı ise su bol bile olsa saatleri var zaten onun dışında yapamıyorlar diye biliyorum.koku olayına gelince benim askerimde şikayetçi ama bir süre sonra burun alışıyor yapcak bişe yok ki hele gece tüm kokuların sentezini yaşıyoruz diyodu:) yemek olayı ise o işte bizdede sıkıntı sürekli kuru fasulye pilav çıkıyormuş yemek seçmez ama oda ondan şikayetçi:( ama şöyle bir gerçek var ada psikolojisi denen bir olay var onun etkiside olabilir bunlar ben de sonradan çok sevmeme ragmen ilk günler her şey batıyordu türkideki gibi bi çok şey aslında ama kıbrısta batardı nedense ben askerim kıbrısa düşsün diye çok dua ettim insanları askerler çok rahattır orda bizzat gördüğüm için diyorum okulum askeriyeye çok yakındı mağusada evimde öyle tabi o yüzden çok sıkıntı yapma derim ben.

Evet kıbrısta canımm bakalım alışır inşallah... çok tatsız konuşuyorr.. birde acemiliği manisa idi çok sık görüşüyorduk şimdi oraya gidince ziyaretler falan bitti tabi galiba birazda o yüzden nazlanıyor gelmeme çok alışmıştı...banada çok zor geliyor su koyvermek üzereyimmm...su konusuda evet sorun banyo zaten içme suyunda dedğin gibi yapıyorlarmışş...aramak cok sıkıntı bide az arıyor ve cok kısa konusuyoruz..:((( doyamıyorum ki iki cümleyle benn yaaaa:(((( özledimm galiba çokk benn

Back
X