• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hadi yaaaa..:)))))Bizde öyle aynı ilde calısıyoruz zaten sürekli birlikteydik gercekten cok alışmısım yaz tatili girince ne olur falan diye merak ediyordum ama çok özledimm gercekten farklı bir yere koymusum onu anladım hele askere gidince daha bi anladım o da aynı şekilde...ben hep temkinliydim o gitmeden bile yüzük imasında bulunuyordu ama kendime güvenim yoktu tam ilişki için ama gidince öyle bir üzüldüm ki gelse sanki hiçbirseye itiraz edemeyecekmişim gibi geliyor..:))))Artıkk hayırlısı burdan alırım haberlerinizi çifte düğün mü var ne 2014 de:)))

Evett canım çifter çifter yapıcaz düğünlerii inşallahhh. bende anneme ilişkimizi söylemiştimm ama hemen söz falan düşündüğümüzü söyleyememiştim çok erken olduğunu düşünüyoduu ama onada söyledim rahatladımmm askerden sonra gelsin tanışalım dedi :23: sırada babam ve abim kaldı işin daha korkunç kısmı orası oyüzden o kısmı askerden dönüşüne bıraktım :1:

bugün yine hasta odasındaydım.. ozaman aradı.. hiç yapmayacağım şeydir hastaların yanında telefonu açmak ama açtım.. konuşmaya başladım ..odadan çıktım.. en sessiz alana gittimm.. bir amca vardı sen konuşta sonra gel dedi:)

O kadar degerli ki o aramalar herşeyin önüne geçebiliyor her şeyinn....

Evett canım çifter çifter yapıcaz düğünlerii inşallahhh. bende anneme ilişkimizi söylemiştimm ama hemen söz falan düşündüğümüzü söyleyememiştim çok erken olduğunu düşünüyoduu ama onada söyledim rahatladımmm askerden sonra gelsin tanışalım dedi :23: sırada babam ve abim kaldı işin daha korkunç kısmı orası oyüzden o kısmı askerden dönüşüne bıraktım :1:

Sormaaa benimde annem biliyorrr ama baba kısmı gercekten korkutucuuu..:))))) ben bahsederken de böyle bahsediyorum o da çok korkuyorrr:)))))))

Sormaaa benimde annem biliyorrr ama baba kısmı gercekten korkutucuuu..:))))) ben bahsederken de böyle bahsediyorum o da çok korkuyorrr:)))))))

hahaha aynen canım hatta benimki diyorki babanla tanışmasam seni istemeye geldiğimde tanışsam olurmu diyo. Son ana kadar kaçıcak yani :52::52: dedim öyle saçma şeymi olur tanımadığı adamamı vericek kızını istemeye geldiğinde :1:
Onlar bizden daha çok korkuyo babalardan
Ben tanıştım babasıyla hiç çekinmedim ilk 10 dk dan sonra :51:
Ama o köşe bucak kaçıyo babamdan

aynen öyle.. bugun üzerimde sabahtan beri bir karamsarlık varr..

Neşeni kaybetme kendini eve de kapatma... ben geziyorum tozuyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorumm rahatlamaya calısıyorum...Gizli gizli aglamakk burun cekmekkk kendine eziyet etmekk yokk :)) özlemek serbest amaa

hahaha aynen canım hatta benimki diyorki babanla tanışmasam seni istemeye geldiğimde tanışsam olurmu diyo. Son ana kadar kaçıcak yani :52::52: dedim öyle saçma şeymi olur tanımadığı adamamı vericek kızını istemeye geldiğinde :1:

olur deseydin.. hatta avrupalılar gibi hiç istemede olmadan evlenelim deseydin :=) sonra gelip biz evlendiğinizi açıklardınız da:)

benden korkmuyor babamdan korksunn diyorum ben hiçç umursamıyorum hatta dalga geciyorumm:)))))))senin arkan sağlam der bana zaten hep.. bende kasmam ya henüz tanısmadık ama rahat kaynasırım insanlarla çekinmem ama o bana benzemiyorr herkesle kolay kolay muhattab olmuyor artisiz birazz da görücekler artisliği:)))

bakmayın korkuyorum çekiniyorum demelerine.. sevgilimde öyle diyordu ama hiçde çekinmedi.. halada çekiniyorum diyor hal hareketlerine bakıyorum gayet rahat.

bakmayın korkuyorum çekiniyorum demelerine.. sevgilimde öyle diyordu ama hiçde çekinmedi.. halada çekiniyorum diyor hal hareketlerine bakıyorum gayet rahat.

benimkide korkuyor korkuyor sonrada amaann yaaa öldürmücek yaa bogazımı sıkmıcak ya deyip kendini rahatlatiyor:)))))

Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler aşklı rüyalar :16:
Benim için dua edinnn yarın şu işi kapıyımm. Yeni iş telaşıyla günlerimde çabukcuk geçer gider :122::122:

Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler aşklı rüyalar :16:
Benim için dua edinnn yarın şu işi kapıyımm. Yeni iş telaşıyla günlerimde çabukcuk geçer gider :122::122:
herşey istediğin gibi olur inşallahh canım bol şanslarr...:)))iyi gecelerr

Back
X