• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Puknas'ım darısı başınıza inşallah canlarım. Giyerken hep aklımdaydınız.

Bu arada sen face kullanmıyor musun canım? Ekleyelim diyecektim. Etkinlik daveti gönderdim herkese.

Amin canım benim inşallah...
Ben face kullanmıyorum canım yoksa şimdiye çoktaaann eklemiştim sizleri malesef ordan göremiyorum sizi

Bayildimm bu haliyle bile muhtesem gorunuyo bitince peri kizi gibi olcaksinnn :nazar::16:

Mercim çok sevindim beğenmenize. Daha gelinliğim sökük aslında. Tutturulmuş sadece öyle bir. Arkada düğmeleri bile yok sadece geçme yerleri var. Böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilmiyordum aslında görünce şaşırdım ama rengine bayıldım. Orda sarı çıkmış ama aslında bembeyaz gelinliğim.:16:

lovelym peri kızı gibi olmuşsun o ne kaliteli bir gelinlik ne sade bir gelinliktir canım etek kısmınamı taş olucak yoksa öyle düzmü olucak her iki türlü güzel olur tül hayal tül felanmı bayıldım ben ayyyy maşalllah su gibisin :nazar::nazar::nazar:

oh etkinliğinide yapmışsın yakında o güzel tarihte gelicek süper olacak herşey canım

bende bugün elbisemi terziden aldım görümcemin düğününde giyeceğim elbise sindi içime ohh be dedim

merci canım biz tam olarak karar veremiyoruz adada kına deniz kenarında olucak kır düğünü gibi ama nikah adada olsun bide karşı tarafta düğün olsun diye düşündük ama en son ben işin içinden çıkamadım

bizim sülalle hem kalabalık hem nişanda onca kişiyi küstürdüm 750-1000 kişiye ne kokteyl ne kır olur o sebepten ben salonda yapıcam şu royal düğün salonu varmış içerenköy de bakalım oraya bakacaz

lovelym peri kızı gibi olmuşsun o ne kaliteli bir gelinlik ne sade bir gelinliktir canım etek kısmınamı taş olucak yoksa öyle düzmü olucak her iki türlü güzel olur tül hayal tül felanmı bayıldım ben ayyyy maşalllah su gibisin :nazar::nazar::nazar:

oh etkinliğinide yapmışsın yakında o güzel tarihte gelicek süper olacak herşey canım

bende bugün elbisemi terziden aldım görümcemin düğününde giyeceğim elbise sindi içime ohh be dedim

merci canım biz tam olarak karar veremiyoruz adada kına deniz kenarında olucak kır düğünü gibi ama nikah adada olsun bide karşı tarafta düğün olsun diye düşündük ama en son ben işin içinden çıkamadım

bizim sülalle hem kalabalık hem nişanda onca kişiyi küstürdüm 750-1000 kişiye ne kokteyl ne kır olur o sebepten ben salonda yapıcam şu royal düğün salonu varmış içerenköy de bakalım oraya bakacaz

Gizom canım tül mül bilmiyorum ama dediğim gibi moda evim muhteşem. Bu arada burası modaevinin fabrikası. Modaevinin arabasıyla alınıp fabrikaya götürülüyoruz. Fotoğraflarda fabrikaya ait.

Gelinliğimin bel kısmında taşlar olacak canım sadece onu daha önce paylaşmıştım biliyorsunuz, zarif bir şey. Gelinliğimin tüllerinden 2 kat altında hafif simli bir tül var yer yer parlıyor. Resimlerde de hafiften çıkmış. Eteğim dümdüz hiç bir şey olmayacak sadece önden boyunu biraz kısaltacaklar arkası kuyruklu zaten ama düzeltmeye girecekmiş. Arkada gizli fermuar var, üzerine sık brit attırdım ama düğmeleri daha takılı değil fotoğrafta gelinliğin kendi kumaşından düğmeler konacak. Gelinliğin üstü drape zaten içi balenli, provada bir yerim potluk yaptı oraya bir iki balen daha atılacakmış herhalde. Haftaya istersem cumartesi istersem de hafta içi teslim alıyorum. 3. kez giydirip yine bakacaklarmış ve sorun yoksa teslim edeceklermiş. Haftaya da fotoğraf eklerim yani.

Lovely canım o kadar asil ve kaliteli olmuş ki bayıldım. Sen de çok güzel taşımışsın. Bu bitmemiş haliyse bitmiş halini merak ediyorum açıkçası. Üstüne çok güzel oturmuş. Yaa gerçekten çok beğendim bittiğinde de içine siner inşallah.

Gizom canım tül mül bilmiyorum ama dediğim gibi moda evim muhteşem. Bu arada burası modaevinin fabrikası. Modaevinin arabasıyla alınıp fabrikaya götürülüyoruz. Fotoğraflarda fabrikaya ait.

Gelinliğimin bel kısmında taşlar olacak canım sadece onu daha önce paylaşmıştım biliyorsunuz, zarif bir şey. Gelinliğimin tüllerinden 2 kat altında hafif simli bir tül var yer yer parlıyor. Resimlerde de hafiften çıkmış. Eteğim dümdüz hiç bir şey olmayacak sadece önden boyunu biraz kısaltacaklar arkası kuyruklu zaten ama düzeltmeye girecekmiş. Arkada gizli fermuar var, üzerine sık brit attırdım ama düğmeleri daha takılı değil fotoğrafta gelinliğin kendi kumaşından düğmeler konacak. Gelinliğin üstü drape zaten içi balenli, provada bir yerim potluk yaptı oraya bir iki balen daha atılacakmış herhalde. Haftaya istersem cumartesi istersem de hafta içi teslim alıyorum. 3. kez giydirip yine bakacaklarmış ve sorun yoksa teslim edeceklermiş. Haftaya da fotoğraf eklerim yani.

çok güzel ya izmirde olsam bende orayı isterdim vallla

şimdi hafif simli tülü arkadaşımdan duydum simli tül kullanılmış hafif parlaklık veriyormuş ışıl ışıl oluyor çünkü oda eteğe ne taş ne dantel koydurdu ki benimde hayalim düz bir etek üstü dantel yada olacaksa taş olsun isterim

gizli fermumar kilo verincemi devreye girecek ben mesela üst kısımdan sürekli kilo veriyorum hele stresteysem yani 38 beden elbise aldım görümcemin düğünü için üst bedeni 34 e indirdiler artık ondan sonrası sıfır oluyor üst bedenim böyle malesef strese girersem kilo kaybediyorum kesin düğünümde böyle olurum bir çare varmıdır buna yada son gün gelinlikçiye gidip kapattırrım böyle yapan biri olmuştu bu forumda

vallla ben bu haliylede çok beğendim tül kalitesi çok güzel bence bunu forumda bir topik açıp paylaş fikirlerin çöpe gitmesin çoğu kıza yararrın olacak gibi canım bu konuda güzel filkirlerin var ve sizin oralardaki kızlar içinde güzel fikir olacaktır

paylaşcam canım düğün bitiminde burayada foto ekleyecem cumartesi bir geçsin bu arada bende kpss çalışcam nişanlımla hep beraber birbimize söyleyelim örnek olallım canım
Giz sen ne mezunusun. A grubundan mı gireceksin kpssye yoksa B grubundan mı? Benim de çalışmaya başlamam gerek de hiç canım istemiyor. Sıcakları atlatsam başlayabilirim sanırım.

Gizcim biliyorum ben royal dugun salonunu diger dugun salonlarina gore daha iyi biyer ama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum. Cengelkoyde sophia war orda arkadasimin dugunu oldu cok guzel biyer hemde baya buyuk mutlaka bakin oraya da

çok güzel ya izmirde olsam bende orayı isterdim vallla

şimdi hafif simli tülü arkadaşımdan duydum simli tül kullanılmış hafif parlaklık veriyormuş ışıl ışıl oluyor çünkü oda eteğe ne taş ne dantel koydurdu ki benimde hayalim düz bir etek üstü dantel yada olacaksa taş olsun isterim

gizli fermumar kilo verincemi devreye girecek ben mesela üst kısımdan sürekli kilo veriyorum hele stresteysem yani 38 beden elbise aldım görümcemin düğünü için üst bedeni 34 e indirdiler artık ondan sonrası sıfır oluyor üst bedenim böyle malesef strese girersem kilo kaybediyorum kesin düğünümde böyle olurum bir çare varmıdır buna yada son gün gelinlikçiye gidip kapattırrım böyle yapan biri olmuştu bu forumda

vallla ben bu haliylede çok beğendim tül kalitesi çok güzel bence bunu forumda bir topik açıp paylaş fikirlerin çöpe gitmesin çoğu kıza yararrın olacak gibi canım bu konuda güzel filkirlerin var ve sizin oralardaki kızlar içinde güzel fikir olacaktır

Canım şimdi simli tül 2 yoğunlukta oluyor biri hafif biri yoğun sim kaplı tül. Bu eteğin tülünün 2 kat altına konuyor genelde ama tek kat tül altına koyduranda var. Mesela ben çok parlamasın dedim hafif yoğunlukta olan simli tül seçtim ve eteğimdeki tülün 2 kat altına koydurdum ama bugün annem zaten simli olan tülün az yoğunlukta olanını seçtin bari tek kat tül altına koydursaydın dedi. Şimdi benim yakınıma gelince daha çok parlıyor. Çok hafif bir ışıltısı var.

Gizli fermuar ise söylediğinle hiç alakalı değil. Fermuarı içe koyuyor kötü gözükmesin diye sadece yani dışardan bakıldığında sadece düğme gözüküyor halbuki içinde fermuar var.

Yarın daha detaylı konuşuruz şimdi çıkmam gerek çok öpüyorum.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3::3::3:

lovelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tü tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlı olmuşsun ya maşallah.... ben bunu seviyorum işte gelinlik dediğin peri kızı gibi olacak o ne öyle abartılar tüller drapelerin birbirine girmesi falan sadelik en güzellik :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3::3::3::3:

lovelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tü tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlı olmuşsun ya maşallah.... ben bunu seviyorum işte gelinlik dediğin peri kızı gibi olacak o ne öyle abartılar tüller drapelerin birbirine girmesi falan sadelik en güzellik :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Canım beğenmenize çok sevindim. Benimde çok çok içime sindi gelinliğim. Bitince düşünemiyorum bile güzelliğini.

Bu arada ben dün salon halımı aldım. Harika bir şey bu kadar denk gelsin. Biz gelinliğimden sonra annelere kıyafet bakalım dedik öyle gezerken büyük bir çeyiz mağazasına denk geldik. İçerde bütün marka halılar, Arçelik buzdolapları falan bayağı büyük bir yer. Üst katta yastık yorganlar, masa örtüleri, bir yerde aynalar, sehpalar bayağı bayağı büyük bir yer Alsancak'ta. Hadi girelim şöyle bir gezelim dedik. Kapıdan girdik hemen sağda halılar başlıyor. Aaa dedik halı bile varmış. Daha Arçelik bölümünden falan haberimiz yok. Kapıdan girer girmez halı çıktı karşımıza. İçeridekilerde öyle tatlı insanlar ki ben hemen beğendiğim halı var mı diye sordum varmış ama sizle paylaştığım o halı bana çok klasik geldi. Ben başka bir halı beğendim. Hatta annem kayınvalidem hepimiz vurulduk. Annem diyor ki beğenmediysen söyle ben kendi evime alacağım.:1: İmperial markası ve tekmiş ne büyük boyu ne küçük boyu varmış. Tek olduğu içinde %50 indirime sokmuşlar. 600 liralık halıyı 300 liraya aldı kayınvalidem. Bugün ya da yarın bizim eve gönderecekler çeyizlerim ile birlikte gidecek. İnternette resmini çok aradım ama sitesinde bulamadım o yüzden paylaşamıyorum. Evime serilsin özelikle halımı sizler için çekeceğim. Bu arada dedim ya çok tatlı insanlardı diye. Dün benim üzerimdeki kıyafetleri çok beğendiler. Tek tek bluzumu, altımdaki pantolonumu nerden aldığımı sordular. Kayınvalidemin aldığı bayramlık hediyelerdi onlar. Kayınvalidem nerden aldığını anlattı falan. Sonra biz tabi konuşurken aslında çok başka bir şey için gezdiğimizi falan söyledik. Gelinliğimi nerden aldığımı sordular. Söyledik sonra davet ederseniz nikaha gelmek isteriz dediler. Annem onlarada davetiye bırakacak. Beni çok sevdiler çünkü bizde onları çok sevdik. Annemin sevmesi için arkalarında halıdan bir Atatürk resmi asılıydı o yetti zaten.:72: İşte böyle dün halı da aradan çıktı.

Son düzenleme:
kızlar günaydınlarrr

lovely gelinlğin çok şık olmuş canım bitmemiş ama bitincede 5 katı güzel olucak üstünede cukkk oturmuş :9::9:

gel gelelim benim evime...şimdi sizlerle paylaşıyorum yatak odam ve banyom pisss halini çekmiştim ozaman temizlendikten sonrasını çekemedim ama siz bakarken temizmiş gibi bakın:9:

Eklentiler

• $banyo.webp
    $banyo.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $k.oda.webp
    $k.oda.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $mutfak.webp
    $mutfak.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $salon.webp
    $salon.webp
    3 KB · Görüntüleme: 27
  • $y.oda.webp
    $y.oda.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 31
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................15:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................30:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................38:123:​

kızlar günaydınlarrr

lovely gelinlğin çok şık olmuş canım bitmemiş ama bitincede 5 katı güzel olucak üstünede cukkk oturmuş :9::9:
Ne
gel gelelim benim evime...şimdi sizlerle paylaşıyorum yatak odam ve banyom pisss halini çekmiştim ozaman temizlendikten sonrasını çekemedim ama siz bakarken temizmiş gibi bakın:9:

Nenacım teşekkür ederim canım. Seninde evin çok güzel görünüyor oh ferah ferah geniş geniş. Güle güle oturun. Ayrıca bana hiç pis gelmedi. Yerleşmiş halini de sabırsızlıkla bekliyorum.

Back
X