Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlarrrrrrherkes şişmiş davul gibi desene kim blir bn nasıl olcam
![]()
Bende kesin dombili olurum canım acayip yiyorum artık iştahıma birşeyler oldu. Şimdi folik asitte şişirecek. Ben zaten omega 3'te içicem. Bağışıklık sistemi içinde bir ilaç alıyorum. Bütün vitaminleri içerende bir ilaç alıyorum yakında 100 kilo olurum.
Aman ya allah korusun olmaylm 100kilo falanbenm psikolojm bozulr zaten 4sene onceki halimi ariorm filinta gbiydim
eski fotolata bakykca aglicak gbi oluyrm o yuzden bu hamileligi olabldnce az zararlar atlatnam lazm ve dogumdan snra siki zayflicam eskisi gbi olcm kendme sozum var :)hem sen yuz kilo olmazsnki lovelylj endiselenme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nena cinsiyet belli olmadı mı daha? Ne zaman olcakmış?
Canim normalde bu hafta belli olmaya baslamstr ama bn haftaya gdicem haftaya 2.kntrlm var stankinn druna ozaman soyler die tahmn ediyrm :)bebegi nasl sevcgmzi bilelim kizmmi ogllummu :)boyle bebebk demek braz zor oluo isimlerde belli cinsiyeti bilsek ona gore sevcz esim bndendr heecanli cilgin adam :)
Stankinin doktorundan memnun kaldın sende dimi canım? İsim düşündünüz mü hani kız olursa şu erkek olursa bu diye?
ya valla 1 defa gttm bnm dıer dr la aynı klasmanda gbı ama stankınn dr un da devam edecgm evıme cok yakın oldgndan her seyı goz onunde bulundrmak durumndaym .... fiyat olarkta daha iyi eşimn sigortasndan yararlanyrm burda da bn %100 yararlanmyrm sıgortdan dıer hastanede %60 bu hastanede %80 anlasmalı gecıyor kullanıyrm her konuda oraya karar kıldk dr u cok begendm ...
kız olursa eylül erkek olursa kuzey olucak canım
Günaydınnnn![]()
lovelym bende şimdi ödeyeyim olayım![]()
Günaydın canım.![]()
Ooo isimlere bile karar verilmiş. İki isimde çok güzel canım. Eylül ayını da isminide çok severim özellikle. Kuzey diyince de aklıma Kıvanç geliyor en az onun kadar yakışıklı bir çocuk olur inş.![]()
ve bende proyum artık![]()
ya aslnda erkekte cok secengm vardı kuzey ruzgar kıvanc poyraz falan ama kuzeyın daha trend bır ısım oldgna karar verdm ve hepsnn arasnda daha agır duruodu o sebeple kız ısmınıde daha flort ederken ıstemstk eylulde flort etmeye basladk eylulde de evlennce bzden bır hatıra olsn dedık![]()
Ohhh hadi hayırlısı olsun canım.
Kuzey en güzeli canım düşündüklerinin içinde. Eylül ismide ayrı bir severim dediğim gibi. Hayırlısı bakalım şimdi sıra Kuzey mi Eylül mü olacağında.
Canim normalde bu hafta belli olmaya baslamstr ama bn haftaya gdicem haftaya 2.kntrlm var stankinn druna ozaman soyler die tahmn ediyrm :)bebegi nasl sevcgmzi bilelim kizmmi ogllummu :)boyle bebebk demek braz zor oluo isimlerde belli cinsiyeti bilsek ona gore sevcz esim bndendr heecanli cilgin adam :)
Canım cinsiyet tahmini için erken daha tahminde bulunsa bile yanılma ihtimali var. Benim 13. haftada erkek diye tahminde bulunmuştu ama kesin değil demişti 16. haftada bakınca kesin demişti. Benim KK'da takip ettiğim Haziran Anneleri topiğinde 20. haftalarda bile doktorları yanılanlar olmuştu.
Evet kuzum benim arkadaşımda Nena kadar gitti önce kız gibi demiş sonra tam çıkarken yok yok erkek sanki demiş. 4 aylıktı cinsiyet söylediğinde erkek dedi. Oğlan geliyor yani. Biraz önce mothercare'e girdim bu arada aman allahım kızlar için neler neler var. Bayıldım tek kelimeyle hele bir tane minnie'li ayakkabı beğendim ki kırmızı yersiniz. Alsam mı dedim acaba ortada fol yok yumurta yokken bilemedim. Ayakkabısını önceden hazırlayanın ona göre olur derlermiş ya.