347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Lovely oteli cok cok ama cok begendim. Sanirim balayi almak icin cok gec kaldik bu otel bizi aşar ozellikle tam dugun arifesinde bu kadar butce ayiramayiz ki.😢

❤😍💞💙👍😘💕💕

Hımmm peki başka bakalım o zaman.

Musss hangi gün giriş yapıp kaç gece kalacağınızı belirtirsen sana güzel bir şeyler bakalım canım.

Son düzenleme:
Bu arada eylül'de fiyatlar daha uygun oluyor canım gözün korkmasın. Okullarda açılmış olacak sizin balayına gittiğiniz dönemde fiyatlar düşecek.

22eylul giris canim 27 eylul donus. Cok iyi olur canim

❤😍💞💙👍😘💕💕

Bende öyle, eşimle hastasıyız biz onun. Çok güzel kaşı gözü, kirpikleri. Her yeri güzel her yeri. Maşallah kırk bin kere.:nazar::nazar::nazar: Dün kayınvalideme de gösterdim o bıdığı. O da aynı şeyi söyledi ben nazar değecek diye korkarım valahi koydurmam dedi. İnş. öyle güzel bebekimiz olsunda koymayalım varsın.
çok merak ettim ben amaa yok çağlasammı bendeeee:43:
mercii seni instagramdan ekledim geçen kabul etmedinn sen değil miydin yoksa :27::9:

Son düzenleme:
Bakıyorum canım istediğin bir bölge var mı?

Antalya daha sicak olur o tarihlerde ille olacak dedigimiz bir yer yok sana guveniyorum bu konuda. Yurt ici tatil en son dusundugumuz seydi bir hayal kurmadik bununla ilgili.

❤😍💞💙👍😘💕💕

evet biz düğün tarihi belir olur olmaz önce balayını aldık

Canim biz dugunu seneye birakmaya karar vermistik ev alabilmek icin ama son anda ayrilik tak edince canimiza boyle oldu işte😊

❤😍💞💙👍😘💕💕

eşim almaya gelecek bugün beni :16::16::16::16::16: yarın da yine o alacak doktora gidecez daha onun iznini bile almadım :1::1::1::1::1: bakalım ne diyecek doktor

Canım Antalya'da Rubi Platinum var. Yeni açılacaktı bu sene biz buraya gitmeyi düşünmüştük. Yeni otelleri denemeyi ben seviyorum.

Fiyatı da 5 geceye göre en iyi kara tarafındaki odada veriyor. 1.955 tl.

Canım Antalya'da Rubi Platinum var. Yeni açılacaktı bu sene biz buraya gitmeyi düşünmüştük. Yeni otelleri denemeyi ben seviyorum.

Fiyatı da 5 geceye göre en iyi kara tarafındaki odada veriyor. 1.955 tl.

Canimm hemen inceliyorum😘

❤😍💞💙👍😘💕💕

Musss Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA Kemer / ANTALYA var birde bunu da beğeneceğini düşünüyorum. Fiyatı 2.880 Bu da yeni bir otel.

Ve villalarda kalıyorsun canım o yönü diğer otellerden ayırıyor burayı ve yeşilliği bol. Burayıda beğeniyorum ben.

Son düzenleme:
Canimm bana booking den 2400 cikartiyor sen ayri bir yerden mi bakiyorsun. Otel guzele benziyor nişanlim ile netlestirelim tekrar fikrini alacagim senin. Emegin ve ayirdigin zaman icin tesekkur ediyorum cok.

❤😍💞💙👍😘💕💕

Back
X