- 25 Nisan 2013
- 11.284
- 9.163
- 448
Hemen cevap vereyim lovely kuzum.Cagan pasa cumadan beri bizde.Annem babam ben ve bebiş.Önce o doyuruluyor.Sonra biz.Muhtemelen ya annen ya da bakıcı tutacaksın ve yemegını yapacaklar.Boyle olmasa bile her aksam ertesi günün bebek yemeğini yapacaksın hazır olsun.Isıtıp hemen yediresin.Butun düzen ona baglı.Bir haftadır oğluşla uyuyorum.Zombi gibiyim.Gece 3-4 defa uyanıyor onu pışpışla,sütünü ver acıkmışsa.Valla zormuş hemde çok zorrr.
Günaydın canım. Gözüm korktu yeminle. Muhtemelen bakıcı tutmam aklım kalır. Kardeşim bakıcıyla büyüdü anneanne diyordu bakıcısına ve ailecek görüşüyorduk hala da görüşürüz çok iyi insanlar ama şans bir daha öyle birini bulmamız çok zor. Belki anaokulu öğretmenliği okuyan bir tanıdığımız var o atanamaz ise ben bakarım Lovely ablacım demişti evimize yakın oturuyor o olabilir ya da babaannesi var 3 durak sonra o bakıverir artık. Muhtemelen babaannesinin aklı kalır kimseye bırakmaz zaten.
dün baktım oraya canım ordaki elbiseler çok şıkır şıkır ben daha sade bişeyler istiyorum o yüzden pek uymadı bana. bide genelde hep tül etekler var kısa elbiselerde o da beni daha şişman gösteriyo diye sevmiyorum![]()
Bende çok sade giymiştim haklısın. Spazio'ya baktın mı sizin orda var mı bilmiyorum ama ordada çok sade şeyler oluyor.
Kizlar iyi geceler doktora gittim azıcık moralim bozuldu annemle geldi bize falan ates basti uyuyamiyotum
Önce bebehe baktı geçen hafta 5.6 milimdi bu hafta 14 milim gelismesi cok iyi
Rahim ağzındaki polip hamileyken yakilamazmis bebege bi zarari yokmus ama ara ara kanama yapabilir. Dedi
Asil sorun vajinal akintim yani bakteriyel vajinozis(((( düşük tehlikesini Yükseltiyormus riskli gebeliğe girdi su an
Igne verdi onu azaltmak içinde sabah annemle.bashekim akrabamiza gidecez devket hastanesine ona göre hareket edecez
Dua edin lütfen sabah erken gidecez hastaneye bakalım o ne diyecek sonuclara
Kalp sesi 2 hafta sonra gelir dedi doktor işte böyle
Canım bende doktora gideceğim ya yarın hepsine baksın bari. Gebelik öncesi bütün araştırmaları yapsınlar. Benimde vajina girişinde küçük küçük sivilce gibi şeyler vardı daha önce gittiğimde. Bunlar bazen belirir sonra kendi kendine geçebilirde demişti. Şuan hiç elime gelmiyor muhtemelen geçti. Bana o zaman yakmamız lazım demişti ben beklemeyi tercih ettim iyi de yaptım sanırım geçti. Bu yakma bana çok korkutucu geliyor. Senin polip denen şeyi bilmiyorum ama benle aynı şey mi? Şimdi araştırıcam canım yazarım sana.
Lovelym baktriyel vajinosisle ilgili birsey görürsen nette falan Paylaş tamam mi burda![]()
Canım hiç duymadım ben bunları araştırıcam şimdi.