347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar geldik doktordan tekrar yapıldı idrar tahlili cok iyi bi doktor inceleyecek sonuclari
Stankim benden vajinal kültür alındı ben zateb çekiyorum.bunu Evlendigimden beri azalmisti tekrar başladı is yerinde ki lavabolar falan aldım herhalde yanimda tuvalet kağıdı taşıyorum klozet örtüsü taşıyorum yakinda domastos taşıyacam onu sikacam sonrs yapacam tuvaletimi yani

Cok kapsamli bakıldı pazartesi çıkacak sonuçlar sabah gidecez ona göre verecek ilac iğne beni rahatlatti yani o doktor cok net dedi riskli diye iltihabi kurutslim hiçbir sorun yok dedi bakalim ne cikacak bu sefwr
Tum ilk kanlarim alındı. Kan alırken bayıldım bi de bufun çok atraksiyonluydu

Ama en güzel haber bebegimin kalp atislarini duydu doktor :) deneyima başka birsey

Hümüş çok sevindim canım bak gördün mü halledilemicek birşey yokmuş. İnşallah herşey yolunda gider canım.

Bende bugün İstanbul biletimi kestim. TK 10:15 uçağıyla allahın izniyle 9 Haziran'da arkadaşımın yanındayım. 4 gün bol bol gezicez artık.

İstanbul'da gezmediğim nereler varsa gezeceğim çok mutluyum. Tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bugün ona ev hediyesi de aldım english home'dan.

Ofisteki hamiş arkadaşımada 2'li bodylerden aldım alttan çıtçıtlı. Umarım beğenir.

9 Haziran'a kadar doğurur muyum acaba? Dün oturuyorum eşim çok komik bir şekilde ne zaman doğuruyorsun dedi? Kaldım öyle:37:

Hum cok sevndm sonuclarn temz olmasna bak me guzel haber verdn bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lovelyli ist. Mi geliyrsn :) neresine

Hum cok sevndm sonuclarn temz olmasna bak me guzel haber verdn bize

Kuzum şimdi sordum arkadaşıma semti whatsaaptan. Söylemişti de o gün tekrar konuşuruz zaten demiştik o yüzden üstünde durmadım. Sabiha'dan havaş yapacaktım. Cevap gelsin yazacağım.

Kuzum şimdi sordum arkadaşıma semti whatsaaptan. Söylemişti de o gün tekrar konuşuruz zaten demiştik o yüzden üstünde durmadım. Sabiha'dan havaş yapacaktım. Cevap gelsin yazacağım.

Tamam :) gorusme imkanmz olablr mi acaba

Tamam :) gorusme imkanmz olablr mi acaba

Nenacım ben haber vereyim buluşalım olur mu? Giz'e de söyleyelim başka kim vardı İstanbul'da bir de Stanki vardı bildiğim. Merciii nerdeydi o da İstanbul'du dimi?

Gelebilenlerle hep birlikte fotoda çekiliriz.:16:

Canim hepimz istanbuldayiz giz stanki merci ben stanki bi ihtmal geleblr die dusunyrmaa uzak yerlere gdemeyeblr die tahmn ediyrm stanki ne diosn kuzu geleblcenmi,giz de gelr die tahmn ediyrm ki gelsn merci de gelsn toplanalm cok keyfli olur :)

Canim hepimz istanbuldayiz giz stanki merci ben stanki bi ihtmal geleblr die dusunyrmaa uzak yerlere gdemeyeblr die tahmn ediyrm stanki ne diosn kuzu geleblcenmi,giz de gelr die tahmn ediyrm ki gelsn merci de gelsn toplanalm cok keyfli olur :)

Gelin lütfennnn. Bir gün kararlaştıralım akşamüstü toplanalım ne dersiniz? Herkesin gelebileceği ortak bir nokta olsun. Sen ve Stanki Koztyatağına yakınmısınız?

Gelin lütfennnn. Bir gün kararlaştıralım akşamüstü toplanalım ne dersiniz? Herkesin gelebileceği ortak bir nokta olsun. Sen ve Stanki Koztyatağına yakınmısınız?

Cok uzak degilz ama kozyatagi oyle aman aman gezilck bir yer degil ortak bir yer kararlastrlm bulusalm ben sozumu verdm geliyrm dierleriylede belki bu vesileyle tansrm insallahhh

Cok uzak degilz ama kozyatagi oyle aman aman gezilck bir yer degil ortak bir yer kararlastrlm bulusalm ben sozumu verdm geliyrm dierleriylede belki bu vesileyle tansrm insallahhh

Tamam canım bir yer belirleyip buluşalım. Benim gelmeme daha 10 gün var.

Kızlar gelsin de ortak bir yer ayarlayın siz ben uyarım zaten. Kimse gelemezse de biz görüşürüz artık Nenacım sen geliyorsun ne de olsa. Stanki doğurmaz ise o güne kadar iyi hissederse kendini gelir sanırım. Merci de işi yoksa gelir herhalde.

Back
X