- 25 Nisan 2013
- 11.284
- 9.160
- 448
Kizlar geldik doktordan tekrar yapıldı idrar tahlili cok iyi bi doktor inceleyecek sonuclari
Stankim benden vajinal kültür alındı ben zateb çekiyorum.bunu Evlendigimden beri azalmisti tekrar başladı is yerinde ki lavabolar falan aldım herhalde yanimda tuvalet kağıdı taşıyorum klozet örtüsü taşıyorum yakinda domastos taşıyacam onu sikacam sonrs yapacam tuvaletimi yani
Cok kapsamli bakıldı pazartesi çıkacak sonuçlar sabah gidecez ona göre verecek ilac iğne beni rahatlatti yani o doktor cok net dedi riskli diye iltihabi kurutslim hiçbir sorun yok dedi bakalim ne cikacak bu sefwr
Tum ilk kanlarim alındı. Kan alırken bayıldım bi de bufun çok atraksiyonluydu
Ama en güzel haber bebegimin kalp atislarini duydu doktor :) deneyima başka birsey
Hümüş çok sevindim canım bak gördün mü halledilemicek birşey yokmuş. İnşallah herşey yolunda gider canım.
Bende bugün İstanbul biletimi kestim. TK 10:15 uçağıyla allahın izniyle 9 Haziran'da arkadaşımın yanındayım. 4 gün bol bol gezicez artık.
İstanbul'da gezmediğim nereler varsa gezeceğim çok mutluyum. Tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Bugün ona ev hediyesi de aldım english home'dan.
Ofisteki hamiş arkadaşımada 2'li bodylerden aldım alttan çıtçıtlı. Umarım beğenir.