bn de yeniyim cnm özelden msj bile atamıorum,en kolayı maille ulaştırabilmen aslında(((((( umarım buraya koyabilirsin..
bende rıca etsemm
kızlar nasıl resmini koyabileceğim konusunda yardımcı olursanız tabiki seve seve yardım ederim
canım aldım mesajını hemen at mailini yolıyım:)
kızlar bi deneyin bakalım özel mesajlaşmalrımız açıldı gibime geldi...
özel mesajlaşma şafağımız bitti galiba:))))
10 dk beklicekmişim ya 2.mesajı atmak için... bu ne garip sistem( birazdan göndercem cnm mail adresimi...ebruli sana da maille atabilirz..
kızlar nasıl resmini koyabileceğim konusunda yardımcı olursanız tabiki seve seve yardım ederim
zahmetinden değil canım da vaktim yok çünkü oyalayıcı biraz kareleri isme göre ayarlamak sayıları tutturmak yoksa hepinizinkini yaparım sorun değilCanim soyle yapsak biz sana resim atsak sen bize mail atsan:) cok mu zahmetli olur senin icin
canım senin ki bitmiş ama benim var daha özelden bekliyorum mailini
canım o zaman soyle yapalıımm,sen bana maılını gönder ben senı ekleyeyım msnden ya da faceden olmazmı
kızlar isteyenler mesaj atsın maillerini o zaman ben benimkini atıyım görün yardımcı olmaya çalışıyım sonra
kızlar isteyenler mesaj atsın maillerini o zaman ben benimkini atıyım görün yardımcı olmaya çalışıyım sonra
bnmde mesaj kotam dolmadı canım yafake bı hesap acıp buraya yazsam adresımı olurmu acaba
canım 10 dk diye saçmalıyo ben uraya yziyim mailimi damla_naib@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?