ne güzel canım böyle uzun ilişkiler çevremde pek yok bence şanlıyız
Bende soyledim sana hayatim komsum kibrista, hergun nette telefon elinden dusmuyo uyku saatleri haric :)
Kizlar mektup icin bölük ve tabur gerekli degilmis yerini yazsaniz ulasirmis su an aradim sordum.
Benim askerden hala haber yok..
Dnaib gozun aydin tatlim :)
ben ben bennnnnnn istiorum nasıl yapıcam?!
sağol canım amin inşallah.Ben öyle bi şafak kartı yaptım canım resmimiz var isimlerimizide kutu kutu yaptım 155 den itibaren yapamazsan yardımcı olabilirm
Gözün aydın cnm valla o kdr seviniorum ki herkesin askeri arıyınca... hepimiz aynı durumdayız çünkü. nasılmış?
kek, börek güzel fikir) yazmayı seviosa neden olmasın cnm... askerlik bitince senın için de güzel bi hediye olur okuması:))
aslında en eski çift kim die bi soru atmak istedim birden ortaya??????
6.5 yıl var sanki az önce okuduma göre..Maşallah...
Aradi aradiiiii. Allahim sana cok sukur
excelden yaptım canım kutuları eşit yapıp yeniyim biliyorum resmini koysam görebilirmisin?
Kizlar mektup icin bölük ve tabur gerekli degilmis yerini yazsaniz ulasirmis su an aradim sordum.
Benim askerden hala haber yok..
Dnaib gozun aydin tatlim :)
bizde 6yıl bitti..maşallah diyim..
bizim de 6 sene 10 gün oldu ilişkimiz başlayalı
gözünaydın canım
bn de yeniyim cnm özelden msj bile atamıorum,en kolayı maille ulaştırabilmen aslında(((((( umarım buraya koyabilirsin..
6yılı aşanlar... harikasınız...Maşallah...
hemen deniyorum canım koymayı bence kesinlikle yapmalısın askerim görünce çok begendi çok sevindi ve hergün işaretliyomuş canım benim
hemen deniyorum canım koymayı bence kesinlikle yapmalısın askerim görünce çok begendi çok sevindi ve hergün işaretliyomuş canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?