kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bende 4.5 yıl oldu almadığım şey kalmadı..ama en büyük sürprizi döndüğünde yapcaaam işe girersem play station alcam gerçi bu benm artık unutulmam demek elinde sonunda gene onu kırmak zorunda kalan ben olcam ama:))
burda olsa bı pasta bı kazak tamam daa..askerdekı adama ne alınırr bılemedım
evt cnm benm tarihim daha yakın sanki:) sizin ne kdr oldu? insanın aklına gelebilecek her sürprizi yaptım sayılır aslında...aklımıza gelirse ama paylaşalım cnm mutlaka
seni çok iyi anlıyorum 6.5 yıldır benimde almadığım şey kalmadı ama ps çok riskli seçim bence evlenince alsak daha iyi:)
2.5 yıl oldu canm..aslnda soyle dusundum hatıra olucak bısey ıkımız ıcındee..mesela ogun gderken kek börek bsyler yapayım dedm yanındada güzel bı ajanda tarzı bseyy..orda neler yasadığnı bnı ne kdar ozledıgını vs yazabılmesı ıcınn..saçmamı olrkı :S
evlenince zaten eve kocaman tv alıp başına geçicekmiş.ben hayal kuruom şura şunu koycam bura bunu koycam o da bana pes yeri koyda sen istediğin gibi döşe dio:))çok büyük tehlike aslında evet:)))
kek, börek güzel fikir) yazmayı seviosa neden olmasın cnm... askerlik bitince senın için de güzel bi hediye olur okuması:))
aslında en eski çift kim die bi soru atmak istedim birden ortaya??????
6.5 yıl var sanki az önce okuduma göre..Maşallah...
kek, börek güzel fikir) yazmayı seviosa neden olmasın cnm... askerlik bitince senın için de güzel bi hediye olur okuması:))
aslında en eski çift kim die bi soru atmak istedim birden ortaya??????
6.5 yıl var sanki az önce okuduma göre..Maşallah...
aynen öyle yapıcam canım artık napıyım
bence de kek börek güzel fikir duyduğuma göre yemekler kötüymüşSağol canım allah hepimizinkini nazarlardan korusun senin ne kadar oldu?
canım öncelikle allah kavuştursun seni biraz olsun rahatlatayım senin askerin kıbrısa gidecekti değil mi?Yazdıklarını okudum bir tadığımız kıbrısta yaptı ve gayet rahat olduğunu duymuştum sen gönlünü ferah tut bence iyi düşün iyi olsun
sağol canım amin inşallah.Ben öyle bi şafak kartı yaptım canım resmimiz var isimlerimizide kutu kutu yaptım 155 den itibaren yapamazsan yardımcı olabilirmbak canm bı fıkırde annemden geldı :) fotografınızın arkasını şafak kartı gbı kullan btane kendnde dursun btane ona yap dedı..bde ajandanın ılk sayfasına sen yaz snra o yazsın dedıı..hos olablr ılerısı ıcınde hem..
evet 6.5 yıl dıle kolay masallahh,allah o gunlerı gormeyı bızede nasıp etsınn
Aradi aradiiiii. Allahim sana cok sukur
canım benim cok teşekkür ederim ben cok kötü şeyler duydum kıbıs hakkında ve iletişim hakkında.böyle iyi şeyler duyunca rahatlıyorum acıkcası
sağol canım amin inşallah.Ben öyle bi şafak kartı yaptım canım resmimiz var isimlerimizide kutu kutu yaptım 155 den itibaren yapamazsan yardımcı olabilirm
sağol canım amin inşallah.Ben öyle bi şafak kartı yaptım canım resmimiz var isimlerimizide kutu kutu yaptım 155 den itibaren yapamazsan yardımcı olabilirm
Amin canım.. İnşşalah tamamına erdirssin Allah'ım. Tam 4yıl 9ay :) Yuvarlayıp 5 mi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?