349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

seni çok iyi anlıyorum 6.5 yıldır benimde almadığım şey kalmadı ama ps çok riskli seçim bence evlenince alsak daha iyi:)

burda olsa bı pasta bı kazak tamam daa..askerdekı adama ne alınırr bılemedım

canm askeriyedee gönderdiğiniz herşey kurcalanıyoo..benm arkadaşımn erkek arkadaşı edirnede yapıodu kız hediye paketi yaptı özene bezene sonra orda onu bi güzel yırtıp açmışlar bakmışlar ne var ne yok.onlarda haklı sonuçta kocaman bi birlik içerde köstebek falan olur diye her ihtimali değerlendiriyolar...çocuk aradı aşkm yollama kavga etcem yoksa zoruma gidiyo dedi..ama mektupları bildiğim kadarıyla öyle oturup a dan z ye okumuolar dikkat çeken şeyleri bulmaya çalışıolar.

evt cnm benm tarihim daha yakın sanki:) sizin ne kdr oldu? insanın aklına gelebilecek her sürprizi yaptım sayılır aslında...aklımıza gelirse ama paylaşalım cnm mutlaka

2.5 yıl oldu canm..aslnda soyle dusundum hatıra olucak bısey ıkımız ıcındee..mesela ogun gderken kek börek bsyler yapayım dedm yanındada güzel bı ajanda tarzı bseyy..orda neler yasadığnı bnı ne kdar ozledıgını vs yazabılmesı ıcınn..saçmamı olrkı :S

kızlar lütfen üzmeyin kendinizi...görüyorum ki bazılarının yareni arayamıyo, acemilik eğitimlerin çok olduğu en zor geçen kısım bunu unutmayın...usta birliğinde daha rahat olucaklardır emin olun.. sizi az sevdiklerinden,düşünmediklerinden değil,sadece engel olan aramalarına, bazı aksaklıklar var demekki... yapmayın kendinize bunu.

seni çok iyi anlıyorum 6.5 yıldır benimde almadığım şey kalmadı ama ps çok riskli seçim bence evlenince alsak daha iyi:)

evlenince zaten eve kocaman tv alıp başına geçicekmiş.ben hayal kuruom şura şunu koycam bura bunu koycam o da bana pes yeri koyda sen istediğin gibi döşe dio:))çok büyük tehlike aslında evet:)))

kek, börek güzel fikir ) yazmayı seviosa neden olmasın cnm... askerlik bitince senın için de güzel bi hediye olur okuması:))

aslında en eski çift kim die bi soru atmak istedim birden ortaya??????
6.5 yıl var sanki az önce okuduma göre..Maşallah...

evlenince zaten eve kocaman tv alıp başına geçicekmiş.ben hayal kuruom şura şunu koycam bura bunu koycam o da bana pes yeri koyda sen istediğin gibi döşe dio:))çok büyük tehlike aslında evet:)))

sanırım hepsinin hayali bu canım ama evlenince en azından gözümüzün önünde olurlar:)Eğer ille de alcam diyosan ben bekliyim sen aldıktan sonra karar vericem

bence de kek börek güzel fikir duyduğuma göre yemekler kötüymüşSağol canım allah hepimizinkini nazarlardan korusun senin ne kadar oldu?

bak canm bı fıkırde annemden geldı :) fotografınızın arkasını şafak kartı gbı kullan btane kendnde dursun btane ona yap dedı..bde ajandanın ılk sayfasına sen yaz snra o yazsın dedıı..hos olablr ılerısı ıcınde hem..
evet 6.5 yıl dıle kolay masallahh,allah o gunlerı gormeyı bızede nasıp etsınn

Kizlar mektup icin bölük ve tabur gerekli degilmis yerini yazsaniz ulasirmis su an aradim sordum.
Benim askerden hala haber yok..
Dnaib gozun aydin tatlim :)

canım benim cok teşekkür ederim ben cok kötü şeyler duydum kıbıs hakkında ve iletişim hakkında.böyle iyi şeyler duyunca rahatlıyorum acıkcası

sağol canım amin inşallah.Ben öyle bi şafak kartı yaptım canım resmimiz var isimlerimizide kutu kutu yaptım 155 den itibaren yapamazsan yardımcı olabilirm

canım benim cok teşekkür ederim ben cok kötü şeyler duydum kıbıs hakkında ve iletişim hakkında.böyle iyi şeyler duyunca rahatlıyorum acıkcası

Bende soyledim sana hayatim komsum kibrista, hergun nette telefon elinden dusmuyo uyku saatleri haric :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…