349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yine sensiz bir gece... bomboş heryanım dört duvar oda içindeyim sanki... içimi ısıtan sesini duymadan o kadar üşüyorum ki bu lanet şehirde... dün aradın da konuştuk ya her saniyesini hafızama kazıdım defalarca defalarca ve defalarca... hayatımın öyle büyük bir bölümünü kapsıyorsun ki sen olmadığında bomboş yanım yörem... kimsem yok... aklımda olmadığın bir anlığına başka bir şeylere daldığım tek an yok... nereye baksam yüzünü görüyorum kimi duysam konuşmalarımızı sohbetlerimizi bana söylediğin o tatlı cümleleri canlandırıyorum hafızamda... çok yalnızım buralarda meleğim... alışırsın diyorlar ama diğer yarımı uzaklara gönderdim hayırlısıyla dönmeden dinmeyecek bu hasret...

Ayyy nerden ekleşmişlerr bizi de eklesinler öksüz kalmayalımmmm
Msn yok gerçi benim pc mde ama

vala ben yoktum o ara gelmişler ekleşmişler gitmişler....kııız ben demnden beri yusuf yusufum..sevgilimin erkek kardeşi facede onu askere gönerirkenki fotoları paylaşmış bi de beni etiketlemiş.bizimkilerden kimsenn haberi yok..tüm arkadaşlarım görmüş akrabadan biri görüp yetiştirirse zıçtııııımmmmmm((....demnden beri facede resim sildim sonrada dondurdum yaa

Neyse artık bi dahakine biz de alırız adresleri Hem ben msn de yüklemeye çalışırım.
Etiketleri kaldırsaydın hemen tatlımmm silmekle uğraşmasaydın.Dondurma feysini de,
sorarlarsa arkadaş falan dersin. Dondurursan daha şüpheli olur gören olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…