349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah :)) en azından 150li sayılardan kurtulduk artık 149uz şimdi de 130ların hayalini kuruyorum :))

Ayyy ben de karaliyim 150yiii hemen
Yemin töreninin şafağını saymak daha mantıklı aslında,
tarih yakın olduğu için daha çabuk geçer zaman. Hem
usada rahat olurlarsa daha çok ararlarsa ondan sonrası
da hemencik biter gider inşallahhhh

bir günlük aldım, boş bir defter daha doğrusu. her günü sensiz nasıl geçirdiğimle dolduruyorum, seninle konuşur gibi yazıyorum... ne yapayım senden başka dostum yokki kime neyi anlatayım, içimi kime dökeyim, kor gibi yandığımı kime anlatayım, her gece senden başka kim dinler beni, kim teselli eder senden başka, bıraktığın alyansı öperek uyuyakalmayı gecenin bu kör saatlerinde kime söyleyeyim ki...
kalp kalbe karşı hep böyle oldu hep aynı anda aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaptık ikizler gibi, şimdi uyuyorsan beni görüyorsun eminim... ama dayanmaktan başka çare yok biliyorum... yanındayım biliyorsun hep olduğum gibi hep yanımda olduğun gibi...

ya resim falan napıyosunuz cok merak ettım ve kıskandım ...şimdi kızlar sşze bi önerim var msn vermiş cogunuz ozelden atın msnı boyle orta yere yazmayın burası herkese acık forum eskı topıkten bılıyorum bır suru sapık gızlı kımlklı erkk gırıp claıyo msnlerı bazen ugrasmayın bıde bunlarla kuzucuklar ...ben yatıyorum ıyı geceler bır gun daha bıttı kocacımm aradı bugun kart almıs konustuk nıhayet uzunca :) ama cok sıkıymıs ve komutan sertmıs bayaa..anknın ayazıda sert yastıgında uyuyorum yıkamadım dedım pıskopat dedı guldu :) sebeklk yaptım telefonda bı ara bogazım dugumlense de hiç kıyamam :'( bazen kızıyorum kendıme uzun donem yapan doguda askerlk yapan bırınn esı nısnalısı sevıglısı gorse kızar sımarıklık gıbı algılar ama duygularım bu napıım insan özlüyor ve huzursuz hissedrse secdiğini üzülüyo iyi geceler kızlar hepinize :) yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…