kulisss özel mesaj atamıyorumdün de bugünde aradı. eğitime başlamışlar bugün o yüzden arayamamıştır belki seni. kaçıncı bölükteydi nişanlın ?
benimki az önce aradı 2dk 14 sn konuştuk sabah sinirlenip yüzüme kapamıştı
çok alındım normalde konuşmazdım arasa da açmazdım ama hiç birini yapmıyorum
yinede ağlıcak kıvama geldim çalışma ben yapıcam gelince çeyizini çalışmanı istemiyorum diye tutturdu
ankesörlüye tekme mi attı naptı sonra ses gitti halbuki hep alttan aldım sakin ol tamam aşkım çalışmam dedim
ne oldu bu çocuğaaa yaaaben böyle pek sabredemicekmişim gibime geliyo yaa hayırlısı..
aradı akşam gayet soğuk konuştu bende aşkım canım diyince yumuşadı bi senin sesin huzur veriyo üzme beni dedi
açç aççç ne lannnndedim yılbaşında çıkıyo beee orasını burasını açıyo askerlere işte dedi vururum seni gitmiceksin dedim
o zmn sende evinde oturcan yoksa giderim dedi ufffkütahyada kalıcakmış hepp eğitimden gelmiş çok yorulmuş hemen uyucam dedi
az daha konuşsaydık ya dedim özel telim değil kusura bakma hadi iyi geceler dedi
2 gün oldu ada ya ses seda yok en son cumartesi görüştük daha bölüğüm belli olmadı misafirhane gibi bi yer var orada kalıyoruz demişti eğitimler sıkı başladı galiba
kiizlaar günaydin...
birgün daha gecti.insallah kalan bes ayimizda göz acip kapayincaya kadar hizli gecerr.dün ne sitemler ediyordum hatta ofisde o kdar üzüldüm ki göz yaslarima engel olamamistim nie aramio benim sevdigim diyedün aksam bir aradi pir aradi tam 1saat 15dak konustuk:) agzim kullaklarimda daha halen.simdi bölük´nü de biliyorum belki artik ben bile ararim icim cok sykildiginda .insallah sizede nasip eder bu kdar rahat ve uzun uzuuun konusmayi. cok gzl bi duygu
Canım herkesin askeri yoğundu dün o yüzden arıyamamıştır askerin içini ferah tut bende çok kötü oldum dün ama inan fırsat bulduklarınada arıyorlar hemen dua edelim sadece
Nehirnil sana cevap yazarken nişanlım aradı uğurlu geldin banaeğitimler başlamış çok yoğunlarmış. iyiyim dedi ama sesi durgun geliyo galiba telefonların dinlenme ihtimalini düşünerek rahat konuşamıyo :26: hatta cızırtı vardı ne dediğini anlayana kadar canım çıktı
Çok sevindim canım bak nedemiştim gözünaydın benim askeriminde durgundu sesi çok yomuşlar belli canım evet bizde oralardan çok bahsetmedi dinleiyor 2 dakika gibi bir sürede yettti çok şükür
artık tüm detayları yemin töreninde görüştüğümüzde öğreniriz gerçi bize olumsuz bişey söyleseler daha çok acı çekeriz onlarda farkında bu durumunbizde 2 dakikayı 17 saniye geçtik nihayet Allah kimseyi habersiz gözü yolda bırakmasın.
Günaydın kızlaar :) gözünüz aydın coğunuz sabah konusabilmissiniz cok sevindim darisi basimiza insallahh :)
Günaydın kızlar, yeni bir güne daha başladık inş çabucak bu günü de geçiririz
günaydın canım inşallah mutlu haberler alırsın beklemek çok zor
Sabah sesini duydumya şükürler olsun yarabbim 1buçuk dakikada yetti okadar yoğunlarmışki şimdi karavan yapıyoruz yarım saat ara verildi dedi gene devam boğazlar rahatsızmış çok yormuşlar belli komutanlar nasıl dedim birşey demedi telefonlarda dinleniyor sanırım Allahım güç verZHD canım eşin arıyamadıysa kendini üzme çok yoğunlarmış dün bugünde öyle o yarım saat arada sıra gelmemiş olabilir eşine inşallah sende konuşmuşsundur inşallah arkadaşlar herkes duysun sevdiginin sesini çok zor çok dayanamıyorum artık gitmek istiyorum yanına
benimki az önce aradı 2dk 14 sn konuştuk sabah sinirlenip yüzüme kapamıştı
çok alındım normalde konuşmazdım arasa da açmazdım ama hiç birini yapmıyorum
yinede ağlıcak kıvama geldim çalışma ben yapıcam gelince çeyizini çalışmanı istemiyorum diye tutturdu
ankesörlüye tekme mi attı naptı sonra ses gitti halbuki hep alttan aldım sakin ol tamam aşkım çalışmam dedim
ne oldu bu çocuğaaa yaaaben böyle pek sabredemicekmişim gibime geliyo yaa hayırlısı..
aradı akşam gayet soğuk konuştu bende aşkım canım diyince yumuşadı bi senin sesin huzur veriyo üzme beni dedi
açç aççç ne lannnndedim yılbaşında çıkıyo beee orasını burasını açıyo askerlere işte dedi vururum seni gitmiceksin dedim
o zmn sende evinde oturcan yoksa giderim dedi ufffkütahyada kalıcakmış hepp eğitimden gelmiş çok yorulmuş hemen uyucam dedi
az daha konuşsaydık ya dedim özel telim değil kusura bakma hadi iyi geceler dedi
günaydın kızlar
yok canım konuşamadık fırsat bulamadı heralde dediğin gibineyse bakalım bugün olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?