349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kulisss özel mesaj atamıyorum dün de bugünde aradı. eğitime başlamışlar bugün o yüzden arayamamıştır belki seni. kaçıncı bölükteydi nişanlın ?

2 gün oldu ada ya ses seda yok en son cumartesi görüştük daha bölüğüm belli olmadı misafirhane gibi bi yer var orada kalıyoruz demişti eğitimler sıkı başladı galiba

galenia benim de nişanlım kütahyada ne güzel seni aramış ben 2 gündür haber alamıyorum çok merak ediyorum sizlerden haber alıp rahatlama peşindeyim. Sabahın köründe foruma girdim

Sabah sesini duydumya şükürler olsun yarabbim 1buçuk dakikada yetti okadar yoğunlarmışki şimdi karavan yapıyoruz yarım saat ara verildi dedi gene devam boğazlar rahatsızmış çok yormuşlar belli komutanlar nasıl dedim birşey demedi telefonlarda dinleniyor sanırım Allahım güç ver ZHD canım eşin arıyamadıysa kendini üzme çok yoğunlarmış dün bugünde öyle o yarım saat arada sıra gelmemiş olabilir eşine inşallah sende konuşmuşsundur inşallah arkadaşlar herkes duysun sevdiginin sesini çok zor çok dayanamıyorum artık gitmek istiyorum yanına

2 gün oldu ada ya ses seda yok en son cumartesi görüştük daha bölüğüm belli olmadı misafirhane gibi bi yer var orada kalıyoruz demişti eğitimler sıkı başladı galiba

Canım herkesin askeri yoğundu dün o yüzden arıyamamıştır askerin içini ferah tut bende çok kötü oldum dün ama inan fırsat bulduklarınada arıyorlar hemen dua edelim sadece

kiizlaar günaydin...
birgün daha gecti.insallah kalan bes ayimizda göz acip kapayincaya kadar hizli gecerr.dün ne sitemler ediyordum hatta ofisde o kdar üzüldüm ki göz yaslarima engel olamamistim nie aramio benim sevdigim diye dün aksam bir aradi pir aradi tam 1saat 15dak konustuk:) agzim kullaklarimda daha halen.simdi bölük´nü de biliyorum belki artik ben bile ararim icim cok sykildiginda .insallah sizede nasip eder bu kdar rahat ve uzun uzuuun konusmayi. cok gzl bi duygu

Canım nekadar güzel maşallah böyle devam etsin hep inşallah hepimiz böyle uzun ve rahat konuşabiliriz çok sevindim tatlım evet bugün şafağımız 149 inşallah geçiricez bugünleride

Canım herkesin askeri yoğundu dün o yüzden arıyamamıştır askerin içini ferah tut bende çok kötü oldum dün ama inan fırsat bulduklarınada arıyorlar hemen dua edelim sadece

Nehirnil sana cevap yazarken nişanlım aradı uğurlu geldin bana eğitimler başlamış çok yoğunlarmış. iyiyim dedi ama sesi durgun geliyo galiba telefonların dinlenme ihtimalini düşünerek rahat konuşamıyo :26: hatta cızırtı vardı ne dediğini anlayana kadar canım çıktı

Çok sevindim canım bak nedemiştim gözünaydın benim askeriminde durgundu sesi çok yomuşlar belli canım evet bizde oralardan çok bahsetmedi dinleiyor 2 dakika gibi bir sürede yettti çok şükür

Çok sevindim canım bak nedemiştim gözünaydın benim askeriminde durgundu sesi çok yomuşlar belli canım evet bizde oralardan çok bahsetmedi dinleiyor 2 dakika gibi bir sürede yettti çok şükür

artık tüm detayları yemin töreninde görüştüğümüzde öğreniriz gerçi bize olumsuz bişey söyleseler daha çok acı çekeriz onlarda farkında bu durumun bizde 2 dakikayı 17 saniye geçtik nihayet Allah kimseyi habersiz gözü yolda bırakmasın.

Amin canım inşallah Allahım önce onlara sonra bizlere sabır versin çok zor

günaydın kızlar

yok canım konuşamadık fırsat bulamadı heralde dediğin gibi neyse bakalım bugün olur inşallah

canım allah sana kolaylıklar versin, yazdıklarını okurken yaşını merak ettim ve 19yaşında olduğunu öğrendim sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama senden büyük olduğunu düşünüyorum birazda olsa, çok sinirli bir erkek arkadaşın var konuşmalarınıza bakarsak işin çok zor canım birde okuyor musun okumuyor musun bilmiyorum ama "çalışmanı istemiyorum evinde oturcaksın"şeklinde emir şeklinde konuşması hiç doğru gelmiyor bana,herkes farklı tabi herkesin ilişkiside farklı ama ben erkeklerin ne iş yaparsak yapalım nasıl bir kadın olursak olalım üstümüzde hakimiyet kurmalarına heleki kendi egolarını yükseltmek için bunu yapmalarına tahammül edemiyorum,eğerki aranızda ciddi bir şeyler olucaksa canım evlenmeyi falan düşünüyorsan çok ama çok iyi düşün,kusura bakma ama fikirlerimi yazmak istedim amacım seni üzmek ya da kırmak değil

Bebegimin sesini yine duydum ayakları ıslanmış çorap değiştirmeye gelmiş kurban olduğum koğuşundan aradı işyerime söyledim sağolsunlar çok anlayışlılar sorun değilmiş 4 ocakta ailen gelsin gelmesin yanındayım bitanem Allahımın izniyle inşallah

Benimkinden hala ses yok bugunde aramazsa 4 gün olucak sesini duymayali off !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…