349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

4 kişi dedi bana da eşim ama gecen hafta sormstm ben sayıyı

girdiğinde özel msj atarsan yardımcı olıyım

kızlar bgn daha hiç aranmadım bu usta birliği üzücek galiba beni:18:

canım hiç üzme kendini usta birliğine geçenler 1-2 hafta ortamın oturması birbirlerini ve etrtaflarını tanıma süreçleri birde görev dağılımları falan olucakmış ondan sonra daha rahat eerler inşallah benimkide acemideki kadar çok arıyamıyor komutanlar falan hep başımızdalar dedi arayamazsam merak etme dedi ilk haftalar böyle geçicekmiş ondan sonra artık onlarında bir ağırlığı olur herhalde gittikleri yerde :))

kızlar bgn daha hiç aranmadım bu usta birliği üzücek galiba beni:18:

Denizim ilk 10 gün gene eğitimlari varmış sonra görev verilince rahatlıyorlarmış diye duydum İnşallah güzel görev alırlar:26:şÖYLE YZICI REVİRCİ FALAN OLUNCA DIŞARI ÇIKMIOLARMIŞ ÇOK SICAK SICAK OTURSUNLAR

kızlar foruma yeni katıldım bnm sevgilim kastamonu gölköy de yrn yola çıkıyorum hafta sonu beraberiz inşallah heyecan dorukta var mı gidecek olan sevdiği oralarda olan :)

benimkide kastamonuda, ilçede bi pansiyon buldum biraz uzak yapcak bişi yok

tatlım bn de yemin töreni için gidiyorum yrn kastamonuya kısmetse orada arkadaşlarım var brz bilgi fln aldım ama yemin töreni nasıl olucak bi de yemin törenine telefn gtirilmicekmiş ddi sevgilim bi bilgin var mı senin ??

benim aşkım usta birligine gitti cok iyi bi vakit geçir kıymetini bil o 1,2 günün doya doya sarıl

bilmem mi nasıl gelcek cuma bilmiyorum stresten deli oldum sabrım kalmadı artık.. töreni heycanla bekliyorum :) keşke daha önce kastamonu da yemin törenine gden olsa da bşeyler öğrenebilsem

geçmiyo günler kızlar hep yerinde sayıyo herkesin ağzında tek cümle 5 ay değilmi ne var bitmeyecek

pppuuf kizlaar
günler niye gecmiyor? sanki hersey yerinde sayiyor.bazen her zamankinden daha fazla özlüyorum

her aksam ario ama sanki o telefon kapaninca daha mi üzüloyr daha mi fazla özlüyorum ne. dün aksam aradiginda düsündüm acaba telefonu acmasam mi dyie...cok özeldim cook

geçmiyo günler kızlar hep yerinde sayıyo herkesin ağzında tek cümle 5 ay değilmi ne var bitmeyecek

yapmayın kızlar başladık 155 den saymaya bakın bugün şafak 134 bugünde bitiyor yarın olucak 133 ocağıda deviricez bir çırpıda sonra gelicek şubat biz şubatla uğraşmaya çalışırken bir bakmışız bitiyor ve mart geliyor belkide ziyaretlerine gidebilicez bu aylarda bize yşne umut olucak onları görmek. hadi kızlar biticek yumalım gözlerimizi kavuşma anımızı hayal edelim.

konustum bgn askımla kıbrısta ya o.havalimanından almıs bir tane kart.kazıklıolarmıs.10 15 dk lık kartlara 20 25 tl demişler 30luk aldım bir tane dedi.iyice yerim belli olana kdr ara ara kısa kısa konusurz dedi.belli olsun içerde varmıs zaten kartlar dedi.nasıl dedim.birşeyini görmedik daha dedi.ben razıyım sesiyini duyıım bi iyiyim desin yeter bana.içim rahatladı su an:)

bilmem mi nasıl gelcek cuma bilmiyorum stresten deli oldum sabrım kalmadı artık.. töreni heycanla bekliyorum :) keşke daha önce kastamonu da yemin törenine gden olsa da bşeyler öğrenebilsem

Benimkide gölköy 5.jandarma egitm alayda, her hafta sonu gittim ben. Yemin toreni nasil olur bilmiyorum ama azicik kapali giyinmekte fayda var biraz dindar kesim oralar ayrica buzzz gibii.. Ustasi nere??

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…