slm cnm güvercinlikte deyince yazayım dedm bişi soracam sana.güvercinliktekilre sadece 3 kişi hakkı vermişler yemin törnine diye duydum doğru mu canım.bilgin var mı?diğerleri hep ailece gittik filan diyolar da böyle duyunca pek inanasım gelmedi
merhaba arkadaşlar burada bir arkadaş excel de şafak takvimi oluşturmayı anlatmış ancak ben ne kadar uğraşsamda yapamadımaranızda banada yapabilecek var mı askerimin ailesi yarın gidiyor yılbaşı hediyesinin yanına onuda koymak istiyorum
kızlar bgn daha hiç aranmadım bu usta birliği üzücek galiba beni:18:
kızlar bgn daha hiç aranmadım bu usta birliği üzücek galiba beni:18:
merhaba benim aşkımda kıbrısa gitti bugun 2kez konustuk seninkide yerleşsin arar mutkala merak etme cok iyiymiş yeri seside iyiydiinşallah canım ya arayamazsa diye korkuyorum yaaa
kızlar foruma yeni katıldım bnm sevgilim kastamonu gölköy de yrn yola çıkıyorum hafta sonu beraberiz inşallah heyecan dorukta var mı gidecek olan sevdiği oralarda olan :)
benimkide kastamonuda, ilçede bi pansiyon buldum biraz uzak yapcak bişi yok
benim aşkım usta birligine gitti cok iyi bi vakit geçir kıymetini bil o 1,2 günün doya doya sarıl
4 kişi dedi bana da eşim ama gecen hafta sormstm ben sayıyı
hımm anladım canım sağol.bana da haftasonu söylemişti 3 diye ama bir sorun var sanırım:S nese cuma yemin töreni varda görüşebilcez artık...
geçmiyo günler kızlar hep yerinde sayıyo herkesin ağzında tek cümle 5 ay değilmi ne var bitmeyecek
bilmem mi nasıl gelcek cuma bilmiyorum stresten deli oldum sabrım kalmadı artık.. töreni heycanla bekliyorum :) keşke daha önce kastamonu da yemin törenine gden olsa da bşeyler öğrenebilsem
Benimkide gölköy 5.jandarma egitm alayda, her hafta sonu gittim ben. Yemin toreni nasil olur bilmiyorum ama azicik kapali giyinmekte fayda var biraz dindar kesim oralar ayrica buzzz gibii.. Ustasi nere??[/Q
ne güzel ya ben ilk defa yemin törenine gidicem ama yrn akşam ordayım gtsem 6dan sonra fln grebilir miyim acaba soyadının tutmasını fln arıyolar mı usta birliği tokat yemin töreni için çok heycanlıyım minübüslere fln da hç gvenemiyorum taksiyle gtcem büyük ihtimalle :)
Benimkide gölköy 5.jandarma egitm alayda, her hafta sonu gittim ben. Yemin toreni nasil olur bilmiyorum ama azicik kapali giyinmekte fayda var biraz dindar kesim oralar ayrica buzzz gibii.. Ustasi nere??[/Q
ne güzel ya ben ilk defa yemin törenine gidicem ama yrn akşam ordayım gtsem 6dan sonra fln grebilir miyim acaba soyadının tutmasını fln arıyolar mı usta birliği tokat yemin töreni için çok heycanlıyım minübüslere fln da hç gvenemiyorum taksiyle gtcem büyük ihtimalle :)
Kastamonuya girdikten sonra golkoy cok yakin zaten taksiye bin bencede, soyad tutmasina gerek yok. Ayrica ben ziyarete gittigimde hic uzerim falan aranmadi hic.. Uyusturucu olsa bile elini kolunu sallayarak girersin oyle diyim sana. 6'dan sonra sanmiyorum canim 5te bitiyo ziyaret. Kimligini alip dolaba koyup ziyaret karti veriyolar ona bile bakmiyolar anlicagin.. Ben arabayla gidiyorum ankaradan. 3 saatcik :) benimki 8.boluk, 2.takim, 7.posta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?