349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmm dün uğurladım askerimi cok kötüyüm su an benden km lerce uzakta ve hala konusamadık gitti mi naptı ktm de mi hiçbir şey bilmiyorum

Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun cnm. usta birliğine geçtik biz de ama acemilikten daha az arıyo şu 3gündür ki ankarada.Yapıcak bişeyimiz yok dua etmekten başka zaman hızlı geçsin die. ama bil ki fırsatı oldugu anda hemen arıcaktır.çünkü onların da akılları bizde kalıyo.

ben geldimmm dün uğurladım askerimi cok kötüyüm su an benden km lerce uzakta ve hala konusamadık gitti mi naptı ktm de mi hiçbir şey bilmiyorum

Canım hoşgeldin nerelerdesin merak ettim naptın diye konuşamadık nezamandır inşallah hayırlısıyla ulaşmıştır yerine canım fırsatı oldugunda arıyıp haber vericektir içini ferah tut ortama alışma süreçleri var

arıcaktır fırsatı olunca merak etme canım...Sonucta eynı bır yer yenı bı duzen yerlesmesı alısması zaman alabılır sen endıselenme ...

Ayrıca bak ocaga geldık aralıgı devırdık bıtıcek gıdıcek ıns

selam arkadaşlar. hepinize iyi yıllar dilerim, 2013 hepimize biranönce sevdiklerimizi versin inşallah :))
dün hiç konuşamamıştık askerimle bu sabah aradı meğer ceza almışlar gittiğinden beri soylüyodu zaten burası sıkıntılı biryer koğuşta her türlü insan var diye yaşları küçük ama hapçısınımı ararsın esrarcısınımı demişti bişeyler yapmış herhalde bu aykırı tipler ve tüm koğuş cezalıymış dün aklıma gelen başıma geldi dün aramıyınca bende aynen böyle tahmin etmiştim ne yaptılarki dedim ne yapmıyolarki dedi. allahım ya başları derde girmeden bitirselerde gelseler bizimkinin grubu çok aklı başında yaşlarıda büyük ama işte herkez aynı değilmiş aklım kaldı sevgilimde arasında detayları öğrenicem bakalım. allah beladan ve aykırı tiplerden korusun yarabbim.

Yolla canım yollaa:)) msn eklemiştik ama gözükmüorsun hiç online olda bakalım:))) sağolasın canım benimm

bende zayıflama topıgınde dıyorum askerm gecrdım deyınce bunu hıc gormedım 349.dönemde ama dıyorum

benımkı ankara guvercınlık jandarma lojıstıkte ama

Canım değiştirdim isim çok deşifre olmak iyi değil die:) Bizim arkadaşlar meraklı burda takıldımıda biliorlar hemen bulabilirler:) Seninkiyle yanyana heralde ama benimki okulunda... Teslim oldumu güvercinliğe??

benimki kıbrısta ya orda kart yokmus galiba.napcam bilmiyorum cok sıkkın canım.

canım ben sevdiğimin yanındaydım dün bindim.bu sabah geldm dün sabah da o gitti.ama kıbrısta ve uzun bir zaman kart bulamazsa arayamama ihtimali fazla..cok sıkkın canım.elim kolum bağlı kaldı

Son düzenleme:

Amin canım cümlemizi askerlerimizi korusun inşallah onlar iyi ama yakınlarındakilerin yaptıklarının hesabını onlar veriyorya o çok kötü işte Allahım yardımcıları olsun inşallah ilk zamanları hepsi alışıcak yeni yerlerine bizimde aynı alay ama bölügü falan degişicektir acemilik daha devam bize

canım ben sevdiğimin yanındaydım dün bindim.bu sabah geldm dün sabah da o gitti.ama kıbrısta ve uzun bir zaman kart bulamazsa arayamama ihtimali fazla..cok sıkkın canım.elim kolum bağlı kaldı

Canım benim içini ferah tut kıbrısta askeri olanlardan duydugum rahat diyorlar muhakkak iletişim yolunu bulucaktır ilk günler ortama alışma süreci oldugu için zorlanıcaktır ama Allahın izniyle gelicek bu zorlukların üstesinden

benım acemide esasta aynı yere çıktı henüz tören olmadı cuma günü

inşallah canım ya arayamazsa diye korkuyorum yaaa

merhaba arkadaşlar burada bir arkadaş excel de şafak takvimi oluşturmayı anlatmış ancak ben ne kadar uğraşsamda yapamadım aranızda banada yapabilecek var mı askerimin ailesi yarın gidiyor yılbaşı hediyesinin yanına onuda koymak istiyorum

valla canım benim korkum boyle tipler yüzünden allah korusun ceza falan alıp askerliklerinin uzaması allah korusun birgün bile nekadar önemli bizim için. benim askerim allaha şükür herşeyin bilincinde aklı başında ağır bir adamdır ama insan ister istemez korkuyor.

sizin yemin töreni bu haftaydı hadi bakalım kavuşucaksın sevdiğine dolu dolu geçirin zamanınızı ayrılmasın yanyana iken elleriniz biran. çok iş düşüyor bize nakadar güçlü görünselerde onlar bizden daha beterler aslına bakarsan içten içe bizi baıraktıkları için canları yanıyor sen güç ver sevdiğine moral ver mutlaka.

Canım hiç korkma gün uzatması yapmazlar digeleri yüzünden içerisi için yada çarşı için ceza alırlar enfazla dua et bol bol Çok heycanlıyım sorma anlatamam uykularım kaçtı bile Cuma aile evci çıkartıp geri dönücek cumartesi ben ordayım pazar akşama kadar yanındayım inşallah geri dönmesi çok zor olucak ama biliyorum Moral çok önemli inşallah dua et eglenceli bol moralli geçsin onu otogarda görünce aglıycagım kesin orasını biliyorum

ayyy canım benim öyle çok sevindimki süper olmuş valla beraber olmanız birgün bile olsa öyle iyi geliyorki insana evet ilk karşılaşma çok duygusal oluyor oda ağlıyabilir tutmayın kendinizi bırakın beraber ağlayın bunlar unutulmayacak haztıra olucak bize :) yanında olduğun heran mutluluktan uçucaksın bide veda anı zor işte allah güç versin canım hiç düşünme veda anını herşeyi zamanında yaşa sakın ayrılık anına kitlenip yanında geçirdiğin zamanı zehir etme kendine.

birkaç gün dağılıyor insan ama toparlanıyosun bi şekilde şimdi martta tekrar gitmenin planlarını yapıyorum :))) aynı zamanda gideriz belki

Okadar önemliki canım 1saat yanında olmak için neler vermemki aglayalım olsun o özlemimizin hediyesi napalım tabiki canım veda anını düşünmek yok anı yaşıycaz Bende canım şubat sonu mart başı gibi düşünüyorum tekrar böyle ayda bir safranboluyu mesken tutcam inşallah :98:

bende bende izmiri tutucam ama gidince günübirlik dönmek istemiyorum en azından birgün yanında kalıyım istiyorum bakalım onu nasıl halledicez

benım acemide esasta aynı yere çıktı henüz tören olmadı cuma günü

slm cnm güvercinlikte deyince yazayım dedm bişi soracam sana.güvercinliktekilre sadece 3 kişi hakkı vermişler yemin törnine diye duydum doğru mu canım.bilgin var mı?diğerleri hep ailece gittik filan diyolar da böyle duyunca pek inanasım gelmedi

kızlar yatılı il dışında kalacağınız zaman öğretmenevleri, devlet kara yolları-demir yolları misafirhanesi, devlet su işleri misafirhanesi gibi bazı yerler var.hem merkezi yerde olurlar genelde hem de güvenli olur sizin açınızdan.düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…