349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yaa benimki 5 de teslim olcaktı ama 8 9 gibi olcakmış ceza alırmıki

canım benimki de 1 gün gec teslim oldu.ama şu an birşey demedi 1 gün gec cıkarsınız demiş acemi birliğindeki komutanları ama ilerde bir sorun olur mu bilmiorm acıkcası

Zaten sevdiğimin yokluğu, üstüne dersler. of off çok bunaldım çook..
Şu cuma gelsede kavuşsak. Bizde alıp gelicez sevdiceğimi. hafta sonu beraberiz Bugün öğlende konuştuk 2 saat sonrasında tekrar aradı burda olay oldu konuşmamız yasak medyada falan görürsen merak etme ben iyiyim dedi. Ben tabi anında ağlamaklı.. Heyecanlanma bişeyim yok dedi. Allahım hayırlısıyla bitirip gelirler inşallah.

cnm nerdeydi seninde kastamonudaydı dimi yanlış hatırlamıyosam ?

önümde karşımda duran takvimlere filan sinir oluyorum kaldırdım hepsiniyumdum gözlerimi hayal kurdum rahatladım biraz iyiki sizler varsınız dert ortaklarım benim

Yarın sabahtan yola çıkıyoruz.bekle beni Adana:)koçişe uğrayacağız.inşallah görüştürrler.kaç gündür giremedim,size bakaym naptıınız diye cepten giriyorum. Dönüşte uzun uzun yazarım .kimseye söyleyemedim moralim çok bozuk kızlar,dua istiyorum.bennim bağırsak ülseri rahatsızlığım var.uzun zamandır iyiydim,dün gene başladıhalsizlikten ölüyorum.inşallah ishal ve kanama hemen başlamaz.yoksa 2günümüz burnumuzdan gelecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…