Kızlar yaa benimki 5 de teslim olcaktı ama 8 9 gibi olcakmış ceza alırmıki
Kastamonuya girdikten sonra golkoy cok yakin zaten taksiye bin bencede, soyad tutmasina gerek yok. Ayrica ben ziyarete gittigimde hic uzerim falan aranmadi hic.. Uyusturucu olsa bile elini kolunu sallayarak girersin oyle diyim sana. 6'dan sonra sanmiyorum canim 5te bitiyo ziyaret. Kimligini alip dolaba koyup ziyaret karti veriyolar ona bile bakmiyolar anlicagin.. Ben arabayla gidiyorum ankaradan. 3 saatcik :) benimki 8.boluk, 2.takim, 7.posta.
bende eskişehirdeyim de yrn ankaradan binicem 12 de 3 saat mi sürüyor ankaradan ??
senin askerin nerde?
bende eskişehirdeyim de yrn ankaradan binicem 12 de 3 saat mi sürüyor ankaradan ??
Otobüsle 4 saat.. Molasi falan, bide arabadan daha yavas gidiyolar tabi.
Otobüsle 4 saat.. Molasi falan, bide arabadan daha yavas gidiyolar tabi.
anladım tatlım saolasın :) ben bi gidelim bakalım da 1 saat fln önemli değil artık :) inşallah yemin töreninde arama fln olmaz o zmn bn telefnumu alayım sevgilim telefon gtrmeyin ddiler diyince baya korkmuştum
anladım tatlım saolasın :) ben bi gidelim bakalım da 1 saat fln önemli değil artık :) inşallah yemin töreninde arama fln olmaz o zmn bn telefnumu alayım sevgilim telefon gtrmeyin ddiler diyince baya korkmuştum
Bugun aradimi canim askerin ? Kacinci boluk ?
aa merhaba eskişehirlimsn benim askerimde gölköyde owf bn gidemiyorm yemin törenine gelmeyn aklm szde kalıck cok üzlcez 2 hafta daha dayan 19unda gelcem naslsa dıo cok istydm
Bugun aradimi canim askerin ? Kacinci boluk ?
arıyo cnm ya çok şükür fırsat buldukça sabah öğle arası akşam az da olsa sesi kötü de gelse konuşuyoruz :) 1. tabur 4.bölük 13.posta cnm bgn ben burda hazırlık telaşındayım o benden daha telaşlı :)
aa merhaba eskişehirlimsn benim askerimde gölköyde owf bn gidemiyorm yemin törenine gelmeyn aklm szde kalıck cok üzlcez 2 hafta daha dayan 19unda gelcem naslsa dıo cok istydm
19unda da grş inşallah izne gelmicek ama ben ankaraya gidicem orada grücem :) annesi fln da gelicek bi kaç gün birlikte olalım ddik byük bi heyecanla yrn yola çıkıyorum inşallah :) akşam üstü ordayım final haftamda geliyo ama yok onu grmeden kafamı hçbişeye veremedim
arıyo cnm ya çok şükür fırsat buldukça sabah öğle arası akşam az da olsa sesi kötü de gelse konuşuyoruz :) 1. tabur 4.bölük 13.posta cnm bgn ben burda hazırlık telaşındayım o benden daha telaşlı :)
Benimki carsamba ve persembe belki yogun olur arayamam dedi, dun bi sabah bi aksam aradi bugun ses yokk
19unda da grş inşallah izne gelmicek ama ben ankaraya gidicem orada grücem :) annesi fln da gelicek bi kaç gün birlikte olalım ddik byük bi heyecanla yrn yola çıkıyorum inşallah :) akşam üstü ordayım final haftamda geliyo ama yok onu grmeden kafamı hçbişeye veremedim[/Q
ne güzel cnm :) ustabirliği neresi?
Zaten sevdiğimin yokluğu, üstüne dersler. of off çok bunaldım çook..
Şu cuma gelsede kavuşsak. Bizde alıp gelicez sevdiceğimi. hafta sonu beraberizBugün öğlende konuştuk 2 saat sonrasında tekrar aradı burda olay oldu konuşmamız yasak medyada falan görürsen merak etme ben iyiyim dedi. Ben tabi anında ağlamaklı.. Heyecanlanma bişeyim yok dedi. Allahım hayırlısıyla bitirip gelirler inşallah.
biz öğlen konuştuk tatlım brz şikayetçiydi sabahtan beri soğukta dikildik sadece ddi prova yapıyolarmış ben de iyi hzırlan sevgilin gelicek izlemeye fln diye brz moral vermeye çalıştım ama yaklaştıkça ikimiz de sabırsızlanıyoruz :) inşallah yemin töreninde hemen bulurum sevgilimi :)Benimki carsamba ve persembe belki yogun olur arayamam dedi, dun bi sabah bi aksam aradi bugun ses yokk
cnm nerdeydi seninde kastamonudaydı dimi yanlış hatırlamıyosam ?
Yok tatlım benimki istanbulda.
yapmayın kızlar başladık 155 den saymaya bakın bugün şafak 134 bugünde bitiyor yarın olucak 133 ocağıda deviricez bir çırpıda sonra gelicek şubat biz şubatla uğraşmaya çalışırken bir bakmışız bitiyor ve mart geliyor belkide ziyaretlerine gidebilicez bu aylarda bize yşne umut olucak onları görmek. hadi kızlar biticek yumalım gözlerimizi kavuşma anımızı hayal edelim.
biz öğlen konuştuk tatlım brz şikayetçiydi sabahtan beri soğukta dikildik sadece ddi prova yapıyolarmış ben de iyi hzırlan sevgilin gelicek izlemeye fln diye brz moral vermeye çalıştım ama yaklaştıkça ikimiz de sabırsızlanıyoruz :) inşallah yemin töreninde hemen bulurum sevgilimi :)
evet yaaa tek şikayeti o soğukta dikiliyoruzzz boş boş bekletiyolar dio kıyamammmmkaçıncı bölükteymiş seninki canım?
evet yaaa tek şikayeti o soğukta dikiliyoruzzz boş boş bekletiyolar dio kıyamammmmkaçıncı bölükteymiş seninki canım?
4.bölük 13. posta tatlım usta birliği tokat hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?