Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin kizlar...
su safak 133 diilde 99larda olsa yine raziyim.ne bitmez yüz küsürlermis![]()
hadi yaakuzumu çok özledim ben ya
pek aramıyo eşşekk gerçi en fazla iki gün oluyo sesini duymadığım. çok korkuyorum yaa onlar şırnaktayken biz nası uyucaz gece
![]()
insallah canim ya.insallah daha cabuk gecer.say allah say bitmio sanki ama bitecek.
sende benim gibi her sabah erkencisin nehirnil.calisiyormusun yoksa?
Günaydın arkadaşlar şafak 133
Nehirnil gunaydin her sabah ayni saatte masaallh atlamiosun hic:)
Evet canım çalışıyorum o yüzden erken davranıyorumUykuda tutmuyor kaç gündür gerçi heycan duygular sarmış durumda
Sen çalışıyormuydun tatlım ?
aiii evet senin yemin törenide yaklasti cook az kaldi .hadi bakiim sende sevdigine kavus bi güzel hasret ggider;9
evet canim calisiyorum.her sabah ofise gelir gelmez ilk is pc acip hemen buraya bakmak oluyor .gün boyu aksama kadar takip ediyorum.hem daha cabuk vakit geciyor hemde insan yanliz olmadigini hisediyor![]()
Evet canım iki gündür karnımın agrısından duramıyorum ya bir haller oldu bana gelsin artık şu cuma ben cumartesi ordayım ama aile evci çıkarıp gelicek sonra ben gidicemAynı şeyleri yapıyorum desem bütün gün burdayım hep açık işim olsada açık gözüm kayıyor arada ama hep burdayım güç alıyorum sanki
![]()
Kod:
ooooooowwww.evcimiii ?desene yasadin.rahat edersin be tatlim.kimse yok sevidigin tek senin .sevindim senin adina
aynen insanin hep bi gözü burda..malum herkes halden anlamiyor.derler ya damdan düsenin halinden damdan düsen anlar diye.bizim kide o hesap :)) burda yazilanlar güc verio insana:)
günaydınlar herkese...
yemin törenimiz geçen hafta olunca 30lar bana hızlı geçti..
bu hafta gideceklere de 20ler hızlı geçicek.. sonra bi bakmışız 99 olucaz...
günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayımıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs
![]()
ayyy kiyamam .bozma moralini canim benim.sonucta kocisinle basbasa kalabiliryorsun.iyi yönden bak bide duruma bunu yapamayanda var
is yerinde ki olayda insallah aydinliga kavusur tez zamanda tatlim
kurabiyelerede hic canini sIkma sakin bir neviolarak düsün nazarlik olsun
![]()
günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayımıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs
![]()
Her yemegi yemez benimki zaten..ac kalcak deseneartik yemek göndercez napalim..haberlesebiliyormusuniz peki rahat rahat canm??Allahim yardimcilari olsun o kadar sogukmus ki oralar..