349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

insallah canim ya.insallah daha cabuk gecer.say allah say bitmio sanki ama bitecek.

sende benim gibi her sabah erkencisin nehirnil.calisiyormusun yoksa?

hadi yaa:(kuzumu çok özledim ben ya:(:(:(pek aramıyo eşşekk gerçi en fazla iki gün oluyo sesini duymadığım. çok korkuyorum yaa onlar şırnaktayken biz nası uyucaz gece:(

Yaa ne guzel ayni kogustan askerleriniz var bende merak ettm canakkale yokmu yaa jandarma canakkale il

insallah canim ya.insallah daha cabuk gecer.say allah say bitmio sanki ama bitecek.

sende benim gibi her sabah erkencisin nehirnil.calisiyormusun yoksa?

Evet canım çalışıyorum o yüzden erken davranıyorum :1: Uykuda tutmuyor kaç gündür gerçi heycan duygular sarmış durumda :16:
Sen çalışıyormuydun tatlım ?

Evet canım çalışıyorum o yüzden erken davranıyorum :1: Uykuda tutmuyor kaç gündür gerçi heycan duygular sarmış durumda :16:
Sen çalışıyormuydun tatlım ?

aiii evet senin yemin törenide yaklasti cook az kaldi .hadi bakiim sende sevdigine kavus bi güzel hasret ggider;9

evet canim calisiyorum.her sabah ofise gelir gelmez ilk is pc acip hemen buraya bakmak oluyor .gün boyu aksama kadar takip ediyorum.hem daha cabuk vakit geciyor hemde insan yanliz olmadigini hisediyor:34:

aiii evet senin yemin törenide yaklasti cook az kaldi .hadi bakiim sende sevdigine kavus bi güzel hasret ggider;9

evet canim calisiyorum.her sabah ofise gelir gelmez ilk is pc acip hemen buraya bakmak oluyor .gün boyu aksama kadar takip ediyorum.hem daha cabuk vakit geciyor hemde insan yanliz olmadigini hisediyor:34:

Evet canım iki gündür karnımın agrısından duramıyorum ya bir haller oldu bana gelsin artık şu cuma ben cumartesi ordayım ama aile evci çıkarıp gelicek sonra ben gidicem :1: Aynı şeyleri yapıyorum desem bütün gün burdayım hep açık işim olsada açık gözüm kayıyor arada ama hep burdayım güç alıyorum sanki :72:

Kod:
Evet canım iki gündür karnımın agrısından duramıyorum ya bir haller oldu bana gelsin artık şu cuma ben cumartesi ordayım ama aile evci çıkarıp gelicek sonra ben gidicem :1: Aynı şeyleri yapıyorum desem bütün gün burdayım hep açık işim olsada açık gözüm kayıyor arada ama hep burdayım güç alıyorum sanki :72:

ooooooowwww :52:.evcimiii ?desene yasadin.rahat edersin be tatlim.kimse yok sevidigin tek senin .sevindim senin adina;)

aynen insanin hep bi gözü burda..malum herkes halden anlamiyor.derler ya damdan düsenin halinden damdan düsen anlar diye.bizim kide o hesap :)) burda yazilanlar güc verio insana:)

günaydınlar herkese...
yemin törenimiz geçen hafta olunca 30lar bana hızlı geçti..
bu hafta gideceklere de 20ler hızlı geçicek.. sonra bi bakmışız 99 olucaz...

Kod:

ooooooowwww :52:.evcimiii ?desene yasadin.rahat edersin be tatlim.kimse yok sevidigin tek senin .sevindim senin adina;)

aynen insanin hep bi gözü burda..malum herkes halden anlamiyor.derler ya damdan düsenin halinden damdan düsen anlar diye.bizim kide o hesap :)) burda yazilanlar güc verio insana:)

Çok mutluyum o yüzden inşallah sorunsuz geçiririz istediklerimiz olur canım benim sağol :16: Gerçekten bizi eniyi biz anlıyoruz dışardakine göre sadece askerlik bizim için can ama çok farklı bir okadarda zor :43:

günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayım :43::43::43: ıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs :43::43::43::43:

günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayım :43::43::43: ıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs :43::43::43::43:

ayyy kiyamam .bozma moralini canim benim.sonucta kocisinle basbasa kalabiliryorsun.iyi yönden bak bide duruma bunu yapamayanda var:34:

is yerinde ki olayda insallah aydinliga kavusur tez zamanda tatlim

kurabiyelerede hic canini sIkma sakin bir nevi :nazar: olarak düsün nazarlik olsun;)

ayyy kiyamam .bozma moralini canim benim.sonucta kocisinle basbasa kalabiliryorsun.iyi yönden bak bide duruma bunu yapamayanda var:34:

is yerinde ki olayda insallah aydinliga kavusur tez zamanda tatlim

kurabiyelerede hic canini sIkma sakin bir nevi :nazar: olarak düsün nazarlik olsun;)

Bazen gercekten birkaç cümle rahatlatıyor sagol gercekten sımdı boyle baktım dusundum hakkaten oyle uzulmeye degmez dı mı cek konusunuda bıraz daha arastırma yapıcam :(dua edın

canım hiç sıkma canını, güzel olayların habercisi olsun bu yaşadığın sıkıntılar..
ankarada bi ark var onu görmeye gidicez,mutlakak gitmemiz lazım diyip belki 1-2 saat yanlarından ayrılabilirsiniz veya demiştim ya hani erken esnemeye başlayabilirsiniz:17:
iş yerindeki sıkıntını çözebilirsin umarım hemen bulabilirsin.keki hiç düşünme bile belki yeniden yapmana fırsatın olur:34:

:32:

Her yemegi yemez benimki zaten..ac kalcak desene:( artik yemek göndercez napalim..haberlesebiliyormusuniz peki rahat rahat canm??Allahim yardimcilari olsun o kadar sogukmus ki oralar..

Günaydın cnım evet hergün konuşabiliyoruz o konuda sıkıntı yok dün akşam 40 dk konuşabildik ankesörlüden telefon işinide ilerleyen zamanlarda ayarlıcak inş
usta askerlerin hepsinde tlf varmış zaten o yüzden ankesörlüler boş oluyomuş yazıcı olmuş bide evrak işlerini yapıyorum dedi inş güzel geçer 4,5 ay :)

kızlar günaydııınnn :46: bu gece yolculuk var aman allahııımmmm :52::52: kızlar bugün doktora gidiyorum bebeğin cinsiyetini öğrenmek için. dua edin de göstersin sıpaaa :52: dün topladı bacaklarını bağdaş kurmuş oturuyor göremedi doktor :50: gitmeden tekrar gideyim dedim doktora belli olsun da babamızın yanındayken söyliyeyim inşallah :32::32: güzel bir haftasonu bizi bekliyor inşallah :46::46:

Back
X