Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çalışmasam zaten hiç zaman geçmez benden kitap falan istedi benimki gazete bile yok okumak için dio sizinde yemek problemi var galiba
zayıflatıcaklar yaa askerlerimizi yemek yerken bogazımda dügümleniyo yaa offf bari yemekleri adam gibi olsaydı![]()
iyi olur canım tabki haberleşiriz.dee neden olmadıkı(. yemin törenine gelecek misin sen.
İnş iyi geçer görüşmen zaman daha çabuk geçer öyle evet benimkide erzurumda oldugu için çok soguk diyo ekmek bile tahta gibiymiş hastalıklarıda iyileşmiyo sogukta 4,5 ay sıkıcaz dişimizi napalımm Allah daha kötü şeyler vermesinkesinlikle canım ben iş aramaya başladım, cuma görüşmem var hatta ilk defa bakalım heyecanlıyım da. benimki de kitap istemişti, sorma ya yemekler çok soğuktu birde baya hasta oldu orada çorba içiyim diyo o bile -6 derece diyo :/ nasıl iyi gelsinki boğazına, benimde hiç canım yemek yemek istemiyor o orada ben burada. 3kilo verdim bu gidişle![]()
İnş iyi geçer görüşmen zaman daha çabuk geçer öyle evet benimkide erzurumda oldugu için çok soguk diyo ekmek bile tahta gibiymiş hastalıklarıda iyileşmiyo sogukta 4,5 ay sıkıcaz dişimizi napalımm Allah daha kötü şeyler vermesin
bişi diyim mi benim sevgilimde söylemişti sanırım tek evli aramızda o diye. :):) sanırım yan ranzada yatıyor eşin... :) tesadüfe bak ya. ben seni başka mailden de ekledim canım yine elif ile başlıyor. yemin törenine gelemiyorum ailem sıkıntılı benim biraz, birde istanbuldan yol 7 8 saat sürüyormuş o yüzden ama çok üzülüyorum onu o halde göremicem diye![]()
Gelince hemen evlenelim en iyisi :) bu kadar bekledik yetti artık deriz geldikleri gibi dogru nikah salonuna :)inşallah, evet küçük zorluklar olsun da onlara gelince ellerimizle bakarız, hava çok soğuk orda. Allah sabır versin tüm askerlerimize. geçicek bugünlerde bitecek şafak doğan güneşi görücez inşallah :)
hadi yaakuzumu çok özledim ben ya
pek aramıyo eşşekk gerçi en fazla iki gün oluyo sesini duymadığım. çok korkuyorum yaa onlar şırnaktayken biz nası uyucaz gece
![]()
Gelince hemen evlenelim en iyisi :) bu kadar bekledik yetti artık deriz geldikleri gibi dogru nikah salonuna :)
aynen canım ben yavaştan çeyiz yapmaya başladım bile, zaten emin ol onlar daha da istekli olucaktır o kadar özlemeye karşıı :):)
Yaş kaçtı bu arada canım :)Evet ben hiç bu kadar istekli görmemiştim her telefonda söylüyo saolsun oraya gidince tabi kıymet daha çok biliniyo :)
Bende çeyiz hazırlıyorum yemek takımı bornoz takımı günlük yemek takımı falan böyle şeyler aldım şuanda :)
Yaş kaçtı bu arada canım :)
doğru diyosun canım :/ bende gitmeye calısıcam, 25 canım sen?
22 bendee :)
:):) artık gelsinlerde sağ salimm canım, ondan sonra çok güzel planlarımız olucak daha :)
Yakın galiba birbirine çok sogukmuş yaa erzurum bugun konuştukta 15 dk dışarda durduk parmak uçlarım dondu diyo
bide askeriyede yemek dogru düzgün çıkmıyomuş yemek seçmeyen adam aç kalmış kantinde topkekden başka bişey yokmuş
inş seninkinin gittigi yerde böyle degildir
sagol canmm.
aaa dereotlu pogaca super oluyooo duurrr yazdm bunudaaaherkesten bsy calıyorm
köfte bozulmazmıı ama :26: