349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydiiinn :) aşkileytamın sesiyle uyandım bugün koğuşla beraber benide kaldırdı sağolsun :) kastamonu guzelleri bizimkiler bugün yogun olucakmis yarin torenimizden dolayi.. 7de eğitime baslicaklarmis.. Yarinda tören için 4'te kalkicaklarmis.. Bende 4'te yola cikmis olucam sabaha karsi :)
bugünde bi alisverise cikayim isteme kiyafetlerime bakinayim diyorum, birazciik kapali kesim bi aile, ne giysem uygun olur kii ?

Günaydiiinn :) aşkileytamın sesiyle uyandım bugün koğuşla beraber benide kaldırdı sağolsun :) kastamonu guzelleri bizimkiler bugün yogun olucakmis yarin torenimizden dolayi.. 7de eğitime baslicaklarmis.. Yarinda tören için 4'te kalkicaklarmis.. Bende 4'te yola cikmis olucam sabaha karsi :)
bugünde bi alisverise cikayim isteme kiyafetlerime bakinayim diyorum, birazciik kapali kesim bi aile, ne giysem uygun olur kii ?

Dizinde bi etek gomlek uygun olabilir sanki isteme icin tatlim ne heycanlisin simdi masaallh bunlari okumak benide mutlu edio herkes ayni ve gercekten herkes birbirine destek olmaya calisiyo cok mutlu oluyrm okudukca

günaydıın kuzuum :) ooo tatlı bi telaş almışş seni ne güzel... yaa benim sevdiceğim aramadı dün akşam 6dan beri :( demek yoğun olucaklar, inşallah sesini duyarım bugün. ben yemin törenine gidemiyorum ama çikolatalı kek yaptım fırında pişiyooo, annesine vericem. valla canım bence omuzlardan kesimli düz dize yakın bi elbisede olur bence

günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayım :43::43::43: ıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs :43::43::43::43:

Skma canini tatlim yaa yaninda olcak basbasa olamadiiniz zamanlarda bile sesini duymak yuzunu gormek yetecektr:( baksana biz hic gidemiyrz bizi dusun mutlu et kendini.. Cekini en yakin zamanda bulursun insallah.. Kurabiyeler icinde sunu diyebilirim gercekten cok ozendiin zaman boyle oluyo iste;)) yenisini yaparsin yada zaten yiyemez bile okadar cok yapmayiver resmini goster cekte cok sert oldu bak heycandan yapamadm seni cok ozledm felan sacmala o anda hepsi unutulur... Ufff yazdkca. Ben nekadar cok ozlediimi hissedyrm...

Bazen gercekten birkaç cümle rahatlatıyor sagol gercekten sımdı boyle baktım dusundum hakkaten oyle uzulmeye degmez dı mı cek konusunuda bıraz daha arastırma yapıcam :(dua edın

bencede canım kurabiyeleri düşünme senin düşünmüş olup yapman bile onun için çok önemli bence.. çek konusunda da dualarımız seninle içini ferah tut çünkü rahat olunca daha iyi düşünebilirsin... günün güzel olsun canım

günaydıın kuzuum :) ooo tatlı bi telaş almışş seni ne güzel... yaa benim sevdiceğim aramadı dün akşam 6dan beri :( demek yoğun olucaklar, inşallah sesini duyarım bugün. ben yemin törenine gidemiyorum ama çikolatalı kek yaptım fırında pişiyooo, annesine vericem. valla canım bence omuzlardan kesimli düz dize yakın bi elbisede olur bence

Benide aramadi sevdicegim:( bugun yogunlar sanrm bende gidemiyrm diye mektup yazdm kargoyla gonderdim c. Tesi disarda olucak sanrm almasini soyluycem baska elimden bisey gelmedi takvim hazrladm henuz acemide diye baska biseyde gondermedim:( cok ozledm ayrica....

Benide aramadi sevdicegim:( bugun yogunlar sanrm bende gidemiyrm diye mektup yazdm kargoyla gonderdim c. Tesi disarda olucak sanrm almasini soyluycem baska elimden bisey gelmedi takvim hazrladm henuz acemide diye baska biseyde gondermedim:( cok ozledm ayrica....

bende öyle :( aklımda bir sürü süpriz var ama ne mektupla olcak şey ne de ailesine verebilceğim birşey. telefonda söyledim o yüzden en azından geldiği günü hayal ederek düşünsün böylece daha da güzel olur.. bende inanılmaz özledim şafağımız 133 kızlar. ama moral bozmak yok bugünlerimiz geçecek...

Bencede elbisede olur tatlim topuklu bi ayakkabi saclarini duz birak yada at kuyrugu cok sık olursun.. İnsallah vok guzel olucak hersey oyyy bunlar ne tatli telas yaa elifs5 insalalh bizde en yakin zamanda bu gunlere geliriz

kızlar diyorum ki çikolatalı kekin yanına peynirli poğaça da mı yapsam? tariflere bakıyorum da mayalı ve mayasız tarif var. evde de maya yok. sizce kötü mü olurr?

Benimki bugün daha arayamam dedi ama akşam yemeginden sonra belki arayabilirler canim, dünde egitim bittiginde 11i geciyomus. Cok yorulmuşlar, yarinda 4'te ayaktalar :( benimki cok duskun uykusuna 2 gun uyuduguna sahidim sadece tuvalet ve su molasiyla :) benimde gonlum elbiseden yana, yarin benimkinede gostericem secenekleri, bakalim onun fikri ne olucak. Bu arada sehir disina kacanlarin cezasi sadece 1 hafta carsilari iptalmis, dahasi yok. Benimkide kastamonuda carsiyi napicam zaten onemli bisey degil dedi..
Ben bisey yapmadim yemesi icin zaten ankaraya gelince ailesini eve birakip basbasa kalicazz onlar alişkin ayri kalmayaa.

Bencede elbisede olur tatlim topuklu bi ayakkabi saclarini duz birak yada at kuyrugu cok sık olursun.. İnsallah vok guzel olucak hersey oyyy bunlar ne tatli telas yaa elifs5 insalalh bizde en yakin zamanda bu gunlere geliriz

Saclarimi toplamayi dusunuyorum evet at kuyrugu daha cok yakistiriyorum bide yakasi kapali bisey giyicem iyice boğmasin saclar :)

Anammm çok heyecanlıyım yarın aşkıma kavuşacağım.. Balıkesire yolculuk varrrrr.. :)) Aşkıma börek yapacam mercimek köftesi yapacamm... :D çok işim varr çokkkk

kızlar oncelıkle isteme konusu kapalı aıle demıssınız bendede aynı durum vardı tunık tarzı sık kahve bı bluz altına sut kahve pant altına acı kahve sut kahve karısımı ayakkabı yanı super bı kombın yapmstm tunik terch ettm egılıp kalkıp kahve tutrken uygun oslun dıye dıkkat ettım aıleyı goz onune alıp...

askerımıze gotrlcek eymekerlden konsulmus ben dun nutellalı kurabıye yaptım harıkada olmustu yumusacık sonra dedımkı fırında sıcagyla kalsın ıcını ceksın :( temızlıge daldım sertlesmıs tas gıbı olmus :( ama bu aksam börek ve dolgu kremalı kekte yapıcam esıme ...

Benimki bugün daha arayamam dedi ama akşam yemeginden sonra belki arayabilirler canim, dünde egitim bittiginde 11i geciyomus. Cok yorulmuşlar, yarinda 4'te ayaktalar :( benimki cok duskun uykusuna 2 gun uyuduguna sahidim sadece tuvalet ve su molasiyla :) benimde gonlum elbiseden yana, yarin benimkinede gostericem secenekleri, bakalim onun fikri ne olucak. Bu arada sehir disina kacanlarin cezasi sadece 1 hafta carsilari iptalmis, dahasi yok. Benimkide kastamonuda carsiyi napicam zaten onemli bisey degil dedi..
Ben bisey yapmadim yemesi icin zaten ankaraya gelince ailesini eve birakip basbasa kalicazz onlar alişkin ayri kalmayaa.

anladım canım evet banada oniki gibi biter sanırım demişti, oy kıyamam nasıl yorulmuşlardır o zaman :( bu gece bi anda 6 gibi uyandım ben, içimden dedim aşkım yarım saat sonra uyanıcak diye, yastığına sarıldım uyumaya çalıştım derken uyuya kalmışım :( of çok özledim... hıım benim ondan haberim yoktu canım. evet bencede onunda fikrini al canım...

kızlar oncelıkle isteme konusu kapalı aıle demıssınız bendede aynı durum vardı tunık tarzı sık kahve bı bluz altına sut kahve pant altına acı kahve sut kahve karısımı ayakkabı yanı super bı kombın yapmstm tunik terch ettm egılıp kalkıp kahve tutrken uygun oslun dıye dıkkat ettım aıleyı goz onune alıp...

askerımıze gotrlcek eymekerlden konsulmus ben dun nutellalı kurabıye yaptım harıkada olmustu yumusacık sonra dedımkı fırında sıcagyla kalsın ıcını ceksın :( temızlıge daldım sertlesmıs tas gıbı olmus :( ama bu aksam börek ve dolgu kremalı kekte yapıcam esıme ...

valla bende tedirginim aman kötü olursa diye, olsun canım üzme kendini sakın, yerini dolduracak güzel şeylerde yapıyosunn görünce bayılacaktır eminim :) ben annesine vericem o yarın götürsün diye kekin yanına poğaça yapsam fazla mı olur diye düşünüyorum, sorduğumda yapma var burada herşey demişti ama bilemedim

Ay evet bide bunun kahve tutmasi el opmeye egilmesi bilmem ne var benim aklim elbisede tabi ama kumas pantolon bebe yaka gomlekte mantiken daha uygun, abisi ve babasi hafız :) dindarlik yoğun yani :) abiside hic sevmezz benii en cok o inceler heralde..

Ne giyceğime gelince ankara karlı gomlek falan gıyıp artıstlk yapmak ıstemıyorum donarım mecburen kazak olcak tercıghım

şık bogazlı sıyah bı kazagım var onu gıyıcem artık donarım surprız hedıyeler aldım ona okumak ıcın kıtap ıstemıstı kitap aldım silikon tabanlık aldım tavsıye ederım 30 tl medıcakl tıbbı malzeme satanalrd aoluyo ayaklarını rahatsz edıyo o botlar almalısınız ....Ben tabanı sılıkon ustu kumas kaplı aldım kısın sıcak tutarmıs...Cok sevdıgı bı sanatcının yenı albumu cıktı onu aldım safak taKVIMIM ve mektubum:) kızlar ınsallah aksılk olmadan yol sartları ıyıce bozulmadan bu dedıkleırmı gerceklestırır donerım

valla bende tedirginim aman kötü olursa diye, olsun canım üzme kendini sakın, yerini dolduracak güzel şeylerde yapıyosunn görünce bayılacaktır eminim :) ben annesine vericem o yarın götürsün diye kekin yanına poğaça yapsam fazla mı olur diye düşünüyorum, sorduğumda yapma var burada herşey demişti ama bilemedim

İnanma kuzum yap hic fazla olmazz, hic biseyde yok inanki benimkine goturdugumde kıtlıktan cıkmıs gibi yedi, ertesi gun 10 kez ellerine saglik diye aradi. Peynirli borekte olabilir, ben patatesli yapmistim yaprak sarmasiyla.

Ay evet bide bunun kahve tutmasi el opmeye egilmesi bilmem ne var benim aklim elbisede tabi ama kumas pantolon bebe yaka gomlekte mantiken daha uygun, abisi ve babasi hafız :) dindarlik yoğun yani :) abiside hic sevmezz benii en cok o inceler heralde..

sadece abi değil gelinsin herkes inceleyecek :D

elif tatlım sen pogacayı yap onlar var yapma der ama yap sen banada aynsnı dedı yınede yapıcam sevınıyorlar gorunce bosver sen

Back
X