Banada Umut gösterdi burayı bak böyle bir yer varmış diye... Burdan muhabbet eder hatta buluşursun falan diye.. Valla ne güzel olur.. dertlerimiz aynı nasıl olsa.. bizi bizden başkası anlamazda.. :)
kızlar günaydın.aranıza yeni katıldım.askeri zonguldak ereğlide olan var mı aranız da??
nasil yani tam anlayamadim .erkek arkadasin mi gösterdi forumu sana.vallahi iyimis ...
ben sevduucegumla konusunca hic forumdan bahsetmiyorumhatta netten askerlikle alakali bazi seyler ögrendigim zaman soruyor .nerden biliosun bu kadar cok seyi ben daha yeni ögrendim diyo haha:)
canim hosgeldin aramiza. askeri orda olan varmi bilmiyorum ama benim askerim ereglili
Evet o gösterdi... :) o kendinden çok beni düşündü naparım nasıl ederim diye... Çünkü biz birlikte yaşıyoruz... işimizde birlikte çok boşluk yaşayacamı biliyodu.. bişeylere sarmam gerekiyodu.. Bi gün kısa dönem askerlikle ilgili bişeyler ararken nette burayı görmüş... bana gösterdi.. iyikide göstermiş.. Bende burdan biçok şey ögreniyorum ona söylüyorum.. sizin forum baya hızlı falan diyo.. :)
ay çok merak ediyorum nasıl bir yer.formu hep takip ediyorum ben de görmedim zonguldak ta olan ama sormak istedim yine de
tabikide soracaksin;9 sora sora insan neler neler ögrenio
ereglide askerlik nasil bilmem ama eregli kücük bi yer bende yari orali sayilirimcarsi izinlerinde büyük ihtimal senle olur telde olsun netten olsun
kızlar buluşmaya ben de katılmayı çok isterim ama izmitteyim belki gelebilirim siz netleştirin de..
biz daha sevgiliyiz ne isteme oldu ne söz, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heyecanlanıorum.. kısmetse asker dönüşü bişiler düşünüyoruz bizde..
Ershd, cnm Allah tamamına erdirsin, ne güzel haberler bunlar, mayısa kadar hazırlıkları tamamlama derken hızlı geçicek zaman senin için..
bizim için de hayallerimizi kurarken hızlı geçsin inşallah zaman..
kızlar günaydın.aranıza yeni katıldım.askeri zonguldak ereğlide olan var mı aranız da??
hoşbuldum canım :)ben izmirdeyim biraz uzak oldu bana .inş bir an önce kavuşalım hepimiz askerlerimizeCanım hoşgeldin aramıza Allahım kısa zamanda kavuştursun zonguldak yoktu sanırsam seninle olmuş oldugüzel yer sen nerdesin bilmiyorum ama inşallah yakındır sana tatlım
hoşbuldum canım :)ben izmirdeyim biraz uzak oldu bana .inş bir an önce kavuşalım hepimiz askerlerimize
Amin canım inşallaholsun zonguldakta sıkıntı çekmez diye düşünüyorum imkanların elverdigince gider gelirsin inşallah geçiçek 4 ayımız kaldı
inşallah canım herkes sorunsuz bişekilde atlatsın gelsın şu askerliğisenin nerdeydi cnm
hoşbuldum canım :)ben izmirdeyim biraz uzak oldu bana .inş bir an önce kavuşalım hepimiz askerlerimize
Uzak oldu deme Allahın gücün gider valla81 il dururken benimki Kıbrıs'a düştü. İstanbul nereee Kıbrıs neree
Ben istanbuldayım canım askerimde safranbolu/KARABÜKTE bizimde 6buçuk saat yol var uçakta yok otobüs sadece :18: arada günü birlik gidicem yollarda geçiçek ömrüm napalım 1 dakika görmeye bile razı olabiliyor insan
Eki Görüntüle 597779
Kızlar ağzıma sakızı attım bi okuyum dedim birde ne göreyimmm :) Bu fal benden hepimizeee gelsinnn
hahah kiz sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?