ama ben okuyamiyorum cok ufak yazilar:26:
bi zahmet yazarmisin cok merak ettim neymis
hoşbuldum canım :)ben izmirdeyim biraz uzak oldu bana .inş bir an önce kavuşalım hepimiz askerlerimize
Ya bende uçak fobisi var illa yanımda biri olucak. Elini tutcam çok tırsarsam tırmalıcam ellerini falan. Ben bunu yenmeyi göze almışım erkeğim için. Uçakta yanıma düşen yandı walla:78:
oooooww ask icin fobiyi yenmeye göze almisin senin önünde hangi dag durabilir ki
ama cok korkuyorsan vapurla git gerci biraz zahmetli ama korkmazsin ve hihihi yaninda oturan kiside zarar görmez
hoşgeldin canım aramıza benimde askerim izmirde((
kar 2-3 sürer canım ben bu önümüzdeki 2 haftasonu müsait olurum birazdaha kalabalıklaşalım biyer belirleriz hepimize göre :) olmadı biz beraber yaparız bişeyler dediğin gibi yakınız zaten birer karanfil takar yakalarımıza biyerlerde buluşuruz :)))
izmirde mii??? neresinde peki canim
Tünaydınn kızlarrrrBen de dün aşkımı gönderdikten sonra sanki herşeye baştan başlıyoruz gibi
hissettim ama şafak tablosuna bi baktım nerdeyse 1 ayı devirmişiz.Daha çok gün var elbet ama
karamsarlık yokk sıkıntı yokkDün aldığım gazla hemen bi diyet ve spor listesi hazırladım
Bakalım ne kadar sürecek bu defa
Ben de İstanbuldayımmm süper olur buluşmaaİşsizim zaten bu aralar bana her gün uyar
hoşgeldin canım aramıza benimde askerim izmirde((
ne güzel cnm izmirin neresi?sen nerdesin .ben de mucize olur izmire çıkar die çok umutlanmıştım olmadı
ben istanbuldayım be canım bende mucizeyi istanbula çıkmasında bekledim ama olmadı :)))) izmşr menemende şuanda
benim askerimde kıbrısta günlerce birliğin numarasını aradım internet bilinmeyen numaralar servisi kıbrısta bi arkadaştan rica ettim falan o da bulamadı süpriz yapıp arıcaktım onlar arayabiliyo bizi malesef öyle söyledi.. telefon götürdü ama içeri almadı henüz duruma göre ilerleyen zamanlarda bakıcak alabilirse kıbrısın hattından alıp öyle görüşcez inş. msjlaşmayı özledim diyo yazık:))
tüh be yaa .izmir gaziemirde askeri olan yok .nasil bi yer ki acep bu gaziemir.yani carsi bakimindan soruyorum askeriye beni pek ilgilendirmiyor
tüh be yaa .izmir gaziemirde askeri olan yok .nasil bi yer ki acep bu gaziemir.yani carsi bakimindan soruyorum askeriye beni pek ilgilendirmiyor
cnm izmirin her tarafı güzel valla.. :)
Bennle ilgilenmedi kimse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?