349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynen canım kafama koydummu gidicem ama yalanlarla işte yalanla gittik gezdik gördük çok yer içim el vermesede aşk için pembe yalanlar diyorum kendime Aşk neler yaptırıyor şaşırmam hiçbirşeye

canım, çok teşekkür ederim, çok haklısın :) usta birliğine beraber gidecekleri arkadaşlarıyla beraber aynı odada kalmaları da iyi oldu, şimdiden kaynaştılar, onlar da orada birbirlerine çok destek oluyorlar neyse ki :) dediğin gibi her şey güzel olacak inşallah, buradan hayırlı haberlerimizi paylaşıcaz :)

Bugün çok kötü bir gün... bütün terslikler beni buluyor... Sevdiceğim askerde olmasaydı keşke.. bütün işleri ona yıkardım.. :)

kızlar bişi danışcam sizlere;
normalde ben yalnız yaşıorum annem geldi bu dönemde beni yalnız bırakmamak için. ocak ayı sonu gibi askerimi ziyaret etmek istiorum ama cumartesiden gidip bir gece orda kalmak pazar da görüşmek amacım.. normalde annem bişe demezdi giderdim ama bu sefer ilkkez istemio gitmemi...

Kastamonu güzelleri bizimkiler 100-500 metre koşup 200 metreden atış yapmışlar çok yorgunlarmış şu an haberinizz olsun..
Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevdiği jandarma olamazz

aynen canım öğlen aradı aynen böyle söyledi ya daha önce de sormuşumdur belki kusura bakma tekrarlatıyorsam benimki oradan tunceliye gidecek, senin askerin nereye gidecek canım?

aynen canım öğlen aradı aynen böyle söyledi ya daha önce de sormuşumdur belki kusura bakma tekrarlatıyorsam benimki oradan tunceliye gidecek, senin askerin nereye gidecek canım?

Siirt canim benimkide :)
Elini kesmis atis yaparken ona nazlanıyo bide :)

Neden diye sordun mu canim :/

12 ay yok kı zaten. uzun donem 15 ay kısa donemde 6 ay falan işte.Genede uzun yani ha 12 ha 15.Para bırıktrme olayını hala anlamadım ben ama

yedek subay sınavına girip uzun dönem çıkan askerler subay olarak 12 ay yaparlar. 1-2-3 aralıkta kısa dönem askerlik yapacak olanlar sınava girdiler, ordan belli oldu 6 mı 12 mi yapacakları... askeriye derse ki 12 ay maaş alarak yapacaksın, o zaman 12 ay yapıyorlar... üniversitede genelde mühendislik mezunlarını bu şekilde alırlar böylece orada çalışmış gibi olur askerler...

Kızlar bugün evde değildim, 17 sayfayı okuya okuya ancak yetiştim istanbuldakilerle görüşme konusu açılmış, ben de ist.dayım, genelde vaktim oluyor, sizleri yüzyüze görmeyi çok isterim :)

Kızlar yaa aklıma bişey geldi... Boğaz köprüsünemi çıksam.. benim sevdiceğimi getirmesseniz atlarım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…