349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr ben kaçıyorumm, saçıma yumurta zeytinyağı falan sürmüştüm de annem hemen
duşa girmezsen fırına vercem seni diyoo:18: Daha sonra tekrar
gelirim burda olursanız. Öptüm hepiniziii

hadi bakalım elbet fark olcaktır sporla beraber boğazı da azalttıysan eğer 1-2 kilo eksilmiştir yarı yıl tatilinden sora ben de platese başliim diorum çok kilom yok ama etim sıkı değil malesef

hadi bakalım elbet fark olcaktır sporla beraber boğazı da azalttıysan eğer 1-2 kilo eksilmiştir yarı yıl tatilinden sora ben de platese başliim diorum çok kilom yok ama etim sıkı değil malesef

başlarsın inşallah canım, ya insan stres atıyor, spora zaman ayırabilmek çok güzel. mesela ben çok üşüyen biriyim, böyle kışın falan donarım :s spora başlayınca kan dolaşımından mıdır bilmem, eskisi kadar üşümüyorum :-o buarada yediklerime de dikkat ediyorum, dediğin gibi inşallah fark olur :)

ayrıca kızlar şimdi 347. dönemlerin sayfasına baktım onlarda şafak 10 yazmışlar benim baktığım sitede de öyle yazıyor, yani doğrudur diye düşünüyorum.

olabilir cnm, benimki de 1 gün yol izni ve başkada izin kullanmıcak bakalım.

sonunda aradıııı.Heycandan ve ağlamaktan adam gibi konusamadım:/ ama artık daha iyiyim.İnsan hayattan kopuyo resmen ya

ayrıca 17sinde terhis oluyorlar biliyorum fakat sabah çıkacakları için o gün sayılmıyor 16 sına kadar sayılıyor(16 sı dahil)

Ayyy bende diyeti istyrm hatta 65 benim hedefte:) yapalim yaa hakkaten yapalim oleeeeyyyyy

30 kiloda hic azimsancak bi kilo degil tatlim seninde engin tecruberinden yararlanmak isterim

Cok cok cok sevindim yaaa masallah bebgim oldu sonunda sozun cok guzel darisi basimiza insallah herseyi hazrla senin safak daha hizli gecer bak bundan sonra hazrliklar baslar ooohhh:) hayrli ugurlu olsun insllaaahh

Bunu inceliycem birazdan ama simdi 6 kilo vermisin sanrmya cnm ilk bununlami basladin onu anlamadim?

Bizde gittik sinemaya cem yılmazamı canım sadece seansımız tutmamıştır sizinle ama evet herkes traşlı hep koguş arkadaşlarıyla karşılaştık senin eşinide tanıyordu sanırım

ZHD Canım sormayı unuttum bebişin cinsiyeti belli oldumu

yok kızlar yaa gittim doktora bizimki almış ayaklarını altına hiiiçç kıpırdamadı

valla umarım doğrudur canım kimsenin günahına girmek istemem

cnm gittiği yere göre yol izni oluo o doru 1 veya 2 gün erken cıkıo die biliorum ama biz kzumla yaptığımız hesapta 18mayıs çıkıo hep.. ya mayıs ayı bi gelsin sevinciizden 3-5 günün önemi olmucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…