Kızlarrr ben kaçıyorumm, saçıma yumurta zeytinyağı falan sürmüştüm de annem hemen
duşa girmezsen fırına vercem seni diyoo:18:Daha sonra tekrar
gelirim burda olursanız. Öptüm hepiniziii
Queenia paylaşmıştı canım :) benim de diyetisyen zamanımdan kalma listelerim var da, insan sonuç görmek istiyor ya... 25 ocakta spora başlayalı 1 ay olacak, o zaman 2. ölçümleri yapacaklar, inşallah olumlu çıkar da gaza gelip sürdürürümbir de askerim usta birliğine geçmeden 2 gün yol izninde yanına gideceğim, fark var kilo vermişsin vs. derse de baya motive olurum
349. Kısa dönem için terhise 128 gün 13 saat 46 dakika kaldı. (16.05.2013)
349. Kısa dönem için terhise 128 gün 13 saat 46 dakika kaldı. (16.05.2013)
hadi bakalım elbet fark olcaktır sporla beraber boğazı da azalttıysan eğer 1-2 kilo eksilmiştiryarı yıl tatilinden sora ben de platese başliim diorum çok kilom yok ama etim sıkı değil malesef
canım ben şu sayfadan bakıyorum.. YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları eşimde doğru dedi.
canım sayfada YUKARIDA BAZ ALINAN TARİH; İZİN KULLANIMI, GÖREV YAPILAN BÖLGENİN UZAKLIĞI, VE DİĞER ŞARTLARA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR. yazıyor, benim askerim de 17 mayısta terhis olucam dedi, demek ki birkaç gün oynayabiliyor. benimkinin yol izni 2 gündü belki bunlarla alakalıdır
Güldürdün ya . Ben 13ünde diyetisyene başladım sağlam kiloluyum :78: 96.600 çıkmıştım o gün şu anda 91.200 çıktım. Hedef 67. Bana kızamaz yani zayıflamışssın diye . Her Sabah arayışında kaç çıktın deyip duruyo
canım bende de aynı durum var vallahi ilk günler bi gitti iştah falan son 4-5 gündür sınavların stresi onsuzluk falan derken verdim kendimi yemeğe ocağın 20 sine kadar serbestim sporumu o tarihe kadar dondurmuştum 20 sinden sonra spor ve diyet başlıyor marta kadar 7-8 kilo vermem lazım martta ziyarete gidicem süpriz yapıcam hadi birbirimize bu konuda da destek olalaım beraber veririz kiloları inanın çok basit birşey istedikden sonra 30 kiloluk rekoru olan biri olarak söylüyorum bunu :)))
Sabah sesiyle uyandim bende :)
Bu arada isteme söz merasimini anlatayım sizlere..
Ben bi guzel hazirlandim sacimida yaptim en son makyaja geçtim, rimeli bir gözüme sürdüm derken kapı çaldı o şekilde karşilamak zorunda kaldimSonra salona geçtik beraber, ikramlarda bulunduk, bi yarım saat sohbet muhabbet falan, ben tabi kapı köşelerinden muhabbeti dinliyorum :) sonra hemen isteme kısmına geçtiler, annemin koltugunun başina oturdum hemen, dönüp banada sordular istiyomusun kızım diye, kafa sallayabildim anca, cici kiz hallerim falan benimki gülemedide halime sonra yüzükler takıldı, sırıtmaktan suratım gerildi adeta biraz daha oturduktan sonra kalktilar, aşkim kaldi tabi. Bende uzerimi degistirdikten sonra dişari ciktik, gezdik tozduk ozlem giderdik..
Çok çok güzeldi..
Dün sabah 11 bucuk gibide yolcu ettim..
Biz sorunsuz sekilde telefon soktuk, aksam 8-10 arasi mesajlasabiliyoruz..
Darisi hepiciğimizin başina inşallaahh :)
Bugünde aradı, kardeşimle çikin ev bakin dedi, o beğendiğin pembe mutfak dolaplarinida yaptir istiyosan dedi, cok fazla oyalanmak istemiyomuş, agustos gibi tum hazirliklar bitsin sen halledebildigini hallet dedii :))
Ceyizimi gosterdim, bakti herşey pembe mor tonlarinda kiz sen beni totoş mu yapicaksin dedi, cok biliyosan kendin al dedim sustu zaten :)
Şimdiden çok ozledim ama alistim, duzenimi oturttum en azindan. Zaten o gelene kadar bir sürü işim oldu yapicak..
ayrıca 17sinde terhis oluyorlar biliyorum fakat sabah çıkacakları için o gün sayılmıyor 16 sına kadar sayılıyor(16 sı dahil)
o zaman 128iyi iyi ne kadar azalırsa o kadar iyidir o siteyi artık ben de takip edicem canım, hoşuma gitti :)
Bizde gittik sinemaya cem yılmazamı canım sadece seansımız tutmamıştır sizinle ama evet herkes traşlı hep koguş arkadaşlarıyla karşılaştık senin eşinide tanıyordu sanırım
ZHD Canım sormayı unuttum bebişin cinsiyeti belli oldumu
valla umarım doğrudur canım kimsenin günahına girmek istemem
Azcık kaldı son 30 sonra iki basamaklı sonra harita boyama ondan sonra çabuk çabuk geçiçek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?