349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy kıyamam allah kavuştursun canım bizi bizden başka kimse anlamaz. en kısa zamanda sanalda olsa sevdiceklerimizi görmek bizede nasip olur inşallah hevesle bekliyoruz çarşıya çıkmalarını :)

evet her sabah yazoyorsun saolasın sayende bende öğreniyorum girer girmez ilk işim senin günaydın yazına bakmak oluyor kendi şafağımı teyit ediyorum seninkine bakarakten :)))

Benimde sabah işe geldigimde ilk işim bu sayfaya koşup şafak yazmak oluyor tatlım

nehirimm bu alttakii şeyi nasıl yaptınn canım zor birşey mi ???

Zor değildir muhakkak bana diger topikten bir arkadaşım yardımcı olmuştu Allah razı olsun ben beceremedim ama sana özelden atıyım dur nasıl yapıldığını ben yapamadım sonra o yapmıştı ne beceriksizim

kıyamam bebeğine ya bebek daha zordur o babasını özlüyordur babası ona dayanamıyordur inş sağ slaim kavuscaksınız napalım bizim kısmette asker beklemek varmış ... buna da su acıdna bak yemın torenı onları o sekılde gormek ayrı bır gurur ve bız buna sahıt olabılıyoruz hayatlarındakı onemlı anlardan bırınde yıne bız varız buna bız de dahiliz ...Senden yoksun skerlik anıları olsa daha mı güzel :) bu açıdan bakın

ay yaramaz pisi yazmıştı ya bi sayfa öncesinde ona yazmıştıım canım alıntı yapmayı unutmusumm

canım çooook sıkılıyor kızlarr hiç geçmiyor zaman sevgilimin babası yarın izmire gidiyor cenazeleri varmış askerimizide görücekmiş keşke bende gidebilsem (( bu cuma doğumgünüm ve o yanımda yok napıcam onsuz bilmiyorum hiçbişeyin tadı tuzu yok. çıkabiliceğini bilsem kendime izmire bilet hediye alıcam ama çıkamıyorlar işte offf. aramadıda zaten dünden beri. bitsin bugün biranönce çok mutsuzum

Tatlım babasıyla birlikte gitme şansın yokmu canını sıkma lütfen arıycaktır engeç akşama bu karantine mahvetti bizleri ya özel güzel anlarda şuan yanımızda yoklar ama bundan sonraki özel günlerimizde anlarımızda yanlarımızdalar inşallah canım böyle düşün sabırlı ol zordur biliyorum iyki dogdun şimdiden canımcım

saol canım benim çok teşekkürler. işyerinden izin alamamki nasıl alıyım. bizimkileri aralarından bazıları atış yapamıyor diye çıkarmadılar izine karantina olaylarından falan hiç haberi yok yani. benimkinin aramaması inadından kaynaklanıo dün en son konuştuğumuzda işle ilgili şeylerden söz ettim seninle konuştuğumuz bikaç şey vardı fikir almak istedim sinirlendi yine hemencik bende tepki verince kapadı teli aramıyo. işle ilgili çok titiz heryere müsade etmiyor anlıyacağın. sakinleşip öyle arasın zaten böyle benide çok üzüyor aramamasına inan daha az üzülüyorum

Anladım canım benim kendini üzme lütfen orda burdakilerden daha gergin oluyorlar akıllarıda burda kalıyor ondan öyle yapmıştır sende alttan al napıcaksın gelince halledersiniz beraber olmadı tatlım üzülme ama lütfen geçiçek bu zor dönemler

off be canım allah hepimize sabırlar versin işte bi kendilerine zor sanıyorlar bizim burda neler çektiğimizi anladıklarını hiç sanmıyorum

off be canım allah hepimize sabırlar versin işte bi kendilerine zor sanıyorlar bizim burda neler çektiğimizi anladıklarını hiç sanmıyorum

Biz burda özgür oldugumuz için onlara kendileri zorluklar içinde olduklarını düşünüyorlar normal ama tatlım zor gerçekten yaşadıkları biz üzülsekte zor durumda kalsakta yanlız degiliz ailemiz arkadaşlarımız burda bile dertleşiyoruz bak sıkıldıgımızda farklı seçeneklerden yararlanırız onların telefonda konuştukları sesten başka hiçbirşeyleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…