349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar sohbetiniz, telkinleriniz, desteğiniz için teşekkür ederim hepinize iyi geceler diliyorum rüyamızda sevdiceklerimizi görürüz inşallah bir gün daha yaklaştık onlaraaaaaaa

peki nereden ktm ye katılacak konuştunuz mu onları canım? bu arada sen nerede oturuyorsun? nişanlın yol iznine gelicek mi cumartesi günü?

tunceliye gidenler elazığdan katılıyormuş canım. ben istanbuldayım ama onunla ayrı şehirlerdeyiz, aynen cts günü yol iznine gelecek kendi evlerine. benim de gitmeye niyetim var, bakalım, kısmet olursa :)

kızlar sohbetiniz, telkinleriniz, desteğiniz için teşekkür ederim hepinize iyi geceler diliyorum rüyamızda sevdiceklerimizi görürüz inşallah bir gün daha yaklaştık onlaraaaaaaa

iyi geceler canım unutma moral bozmak yok yarın görüşürüzz canım iyi geceler sende inşallah sevdiceğini görürsünnnn :) Eki Görüntüle 604742

tunceliye gidenler elazığdan katılıyormuş canım. ben istanbuldayım ama onunla ayrı şehirlerdeyiz, aynen cts günü yol iznine gelecek kendi evlerine. benim de gitmeye niyetim var, bakalım, kısmet olursa :)

Bi bizim yol iznimiz yok sanirimm

anladım canım, benimkide mardine gidiyor bakalım. artık elia sen ben aynı anda bekleriz burada. çok özlemişsindir canım kesin gidip görmek gerek :)

Bi bizim yol iznimiz yok sanirimm
Aaa Siirte neden yok ki :/ 19unda direk gidecekler miymiş canım, peki ktm olayı olacak mı?

bizde de erzurumlu, bizde hiç olanak vermiyorduk gerçekten çok şaşırdık.. işte ya tek çocuk olmasına rağmen öyle mi çıktı mesleği neydi peki canım?

kamu yönetimi mezunu kuzum, Allahtan uzun dönem çıkmadı artık napardım bilmiyorum...

Aaa Siirte neden yok ki :/ 19unda direk gidecekler miymiş canım, peki ktm olayı olacak mı?

kamu yönetimi mezunu kuzum, Allahtan uzun dönem çıkmadı artık napardım bilmiyorum...

valla bende aynı şekilde kendimi avutuyorum canım, olsun bunu da yaşıcakmışız, bu da geçecek

günaydın ben her gün hemen hemen rüyamda eşimi görüyorum sanırım çok özledim dünde durmadan öpüyordum onu

neyse düşünmemeye çalışcam kızlar bana bakırköyde güzel bir ingilzice kursu önerisi olan var mı yani bakırköy dememe bakmayın siz adını duydugunuz gıttıgınız yer varsa önerin değerlendiriym bu arada ingilizcem iyidir intermediate ya da upper intermediate dn baslıycam ????????????????

Günaydın canım hayırlı olsun ama benim bilgim yok bu konuda malesef

ZHD Canım bizim askerlerimizi çıkarmıyorlarmış hiçbiryere çarşıda yok 4 şubata kadar dedi askerim inşallah yanılıyoruzdur daha bir 15 gün nasıl beklenir çok kötü bu durum çok üzüldüm

günaydın kızlarr.. yaramazpisi ben de her gece görüyom ya rüyamda sevdiceğimi nehircim sizde de mi kızamık salgını varmış :S geçmiş olsun cnm.

günaydın canım. bizimkinide çıkarmadılar geçen hafta bizde bir hevesle bekliyoruz ama tamamen adamların keyfine kalmış bir durum anlamadım gitti mantıksızlık abidesi yaşananların hepsi bu hafta çıkarırlar inşallah yok atış yapamadınız çarşı izni kilit yok yürüyemediniz çarşı kilit oooohhh ne yapsın bu adamlar nefes almayada hakları yok

günaydın canlar

Bizde onu düşünüyoruz canım içeri telefon sokabilseler keşke nöbet tutucaklar artık sürekli nöbette belki konuşurduk

benim hocam safranboluda yapmış eşim mühendis dedim o zaman yazıcı yaparlar dedi :44: ne demekse artık bilmiyorum

yaa biz dün konuşmadık haberim yoktu 4 şubat neredeyse 3 hafta dağıtım olmayacakmıymış yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…