349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nazım hikmet anısına

En güzel deniz:
Henüz gidilmemiş olanıdır.
En güzel çocuk:
Henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz:
Henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
Henüz söylememiş olduğum sözdür...

Nazım Hikmet Ran

bana hep soyler en güzel günlerimizi henüz yaşamadığımızı sevgilim ahhh ahhh oyüzden çok severim bunu

Çok güzel bir sözmüş ilk defa duydum çok hoşuma gitti tatlım

günaydın kızlarr.. yaramazpisi ben de her gece görüyom ya rüyamda sevdiceğimi nehircim sizde de mi kızamık salgını varmış :S geçmiş olsun cnm.

Günaydın canım bende hep ugraşıyorum rüyamda askerimle daha düngece okuldaymış öyle gördüm takım elbiseli nede çok yakışmıştı off evet canım salgın var bizdede çarşı izinleri bile iptal

Günaydın canımcım çok kötü çok salgın var ama sogukta atış yapıtırıyorlar ne mantık dimi

Yazıcı içeride gayet iyi oluyor bende çok istiyorum yazıcı olmasını öyle dedi dağıtım yok çarşı izni yok ankarayı bekliyorlar ama atış falan yapıyorlar spor yapıyorlar herşeyi enbaşından zaman geçsin diye tekrar yaptırıyorlarmış off bu kötü oldu

Amerikaya kızıyoruz ama ordaki sistem o kadar güzelki paralı askerlik olacak arkadaş isteyen girsin orduya bu ne rezillik ya !!Vatan borcuymuş bu vatan evlatlarına yapılan eziyetlemi ödenmiş oluyor bu borç?? Komutanların kişisel zevkleriylemi yönetiliyor bu ordu?!!

Gerçekten tam bir rezillik başka birşey değil bu sistem

maalesef hiç değişmiyecek olan bir siistem işte kiminin egosunu tatmin ettiği kiminin ezildiği hırpalandığı kiminin sırtının sıvazlandığı adeletsiz bir ortam biz burdan bunlara tepki gösteriyoruz sinirleniyoruz onlar neyapsın allah sabır versin hepsine. geçen gün benim sevgilimin dolabınıda patlatmışlar sonunda spor ayakkabılarını çalmışlar koğuşu birbirine katmış küfür kıyamet 1 saat içinde gelicek o ayakkabılar demiş gerçektende getirmiş alan ayakkabıları. disiplinden söz ediyorlar hani nerde disiplin kimin eli kimin dolabında belli değil

Sevdiğim bi gelsin askerden bir daha askeriye yüzünü görmücez ki ben asker kızıyım askeri kimliğim falan var öyk nefret etdim ya

Birdaha askerligi agzımıza almıycaz silip atıcaz bu 5 ayı hafızalarımızdan Allahın izniyle Safranbolu seni severdim ama askerimi aldıktan sonra kusurumuza bakma yüzüne bakmıyacagız

Bunada getirsinlerya disiplin işlerine geldigi gibi disiplinmiş

Birdaha askerligi agzımıza almıycaz silip atıcaz bu 5 ayı hafızalarımızdan Allahın izniyle Safranbolu seni severdim ama askerimi aldıktan sonra kusurumuza bakma yüzüne bakmıyacagız
Aynen öyle ya :) bitsin artık askerlik çileye eziyete dönüştü

nehirnilcim sana bişi sorucam uzamanlık sorusu :)) benim şafak sayarım neden çıkmıyor artık yazılarımın altında yapmıştım çıkıyodu negüzel neoldu anlamadım ayarlarımda kontrol ettim

nehirnilcim sana bişi sorucam uzamanlık sorusu :)) benim şafak sayarım neden çıkmıyor artık yazılarımın altında yapmıştım çıkıyodu negüzel neoldu anlamadım ayarlarımda kontrol ettim

Şafak sayarı kullanmadım tatlım hiçbilmiyorumkii sanırım herkeste oluyor o problem sen gel benimkinden yap bırak onu

Kızlar hepinizin yorumlarını okudum,cevap yazmak istediklerim var ama puan cepten girdiğim işçin yazamıyrm.iyi ki varsınız,hepinizi çok seviyorum:)))herhangi birine eşim askerde deyip dertleşmeye kalksan, hemen sayılı gün geçer diye başlıyorlar:)burada ne güzel dertleşiyoruz.şimdi kızımı uyuttum,yorumları okudum.çocuk gelişimi ile ilgili video dinleyeceğim.kızım pazar günü babasını msn de gördü.o günden beri bebeğini ve battaniyesini baba ile eşleştirdi.elinde baba diye gezdiriyor.

hiho kıyamam kuzuma :) az kaldı az, %25 i bitti bile geri kalanı da inşallah suuuu gibi gelip geçecek inşallah.. bizde 347 ler gibi birbirimize depük atıp durucazz inşallah... mayısın bu günlerinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…