nazım hikmet anısına
En güzel deniz:
Henüz gidilmemiş olanıdır.
En güzel çocuk:
Henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz:
Henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
Henüz söylememiş olduğum sözdür...
Nazım Hikmet Ran
bana hep soyler en güzel günlerimizi henüz yaşamadığımızı sevgilim ahhh ahhh oyüzden çok severim bunu
günaydın kızlarr.. yaramazpisi ben de her gece görüyom ya rüyamda sevdiceğiminehircim sizde de mi kızamık salgını varmış :S geçmiş olsun cnm.
günaydın canım. bizimkinide çıkarmadılar geçen hafta bizde bir hevesle bekliyoruz ama tamamen adamların keyfine kalmış bir durum anlamadım gitti mantıksızlık abidesi yaşananların hepsi bu hafta çıkarırlar inşallah yok atış yapamadınız çarşı izni kilit yok yürüyemediniz çarşı kilit oooohhh ne yapsın bu adamlar nefes almayada hakları yok
günaydın canlar
benim hocam safranboluda yapmış eşim mühendis dedim o zaman yazıcı yaparlar dedi :44: ne demekse artık bilmiyorum
yaa biz dün konuşmadık haberim yoktu4 şubat neredeyse 3 hafta dağıtım olmayacakmıymış yani :44:
Amerikaya kızıyoruz ama ordaki sistem o kadar güzelki paralı askerlik olacak arkadaş isteyen girsin orduya bu ne rezillik ya !!Vatan borcuymuş bu vatan evlatlarına yapılan eziyetlemi ödenmiş oluyor bu borç?? Komutanların kişisel zevkleriylemi yönetiliyor bu ordu?!!
Çok güzel bir sözmüş ilk defa duydum çok hoşuma gitti tatlım
Sevdiğim bi gelsin askerden bir daha askeriye yüzünü görmücez ki ben asker kızıyım askeri kimliğim falan var öyk nefret etdim yaGerçekten tam bir rezillik başka birşey değil bu sistem
Sevdiğim bi gelsin askerden bir daha askeriye yüzünü görmücez ki ben asker kızıyım askeri kimliğim falan var öyk nefret etdim ya
maalesef hiç değişmiyecek olan bir siistem işte kiminin egosunu tatmin ettiği kiminin ezildiği hırpalandığı kiminin sırtının sıvazlandığı adeletsiz bir ortam biz burdan bunlara tepki gösteriyoruz sinirleniyoruz onlar neyapsın allah sabır versin hepsine. geçen gün benim sevgilimin dolabınıda patlatmışlar sonunda spor ayakkabılarını çalmışlar koğuşu birbirine katmış küfür kıyamet 1 saat içinde gelicek o ayakkabılar demiş gerçektende getirmiş alan ayakkabıları. disiplinden söz ediyorlar hani nerde disiplin kimin eli kimin dolabında belli değil
Aynen öyle ya :) bitsin artık askerlik çileye eziyete dönüştüBirdaha askerligi agzımıza almıycaz silip atıcaz bu 5 ayı hafızalarımızdan Allahın izniyle Safranbolu seni severdim ama askerimi aldıktan sonra kusurumuza bakma yüzüne bakmıyacagız
Aynen öyle ya :) bitsin artık askerlik çileye eziyete dönüştü
nehirnilcim sana bişi sorucam uzamanlık sorusu :)) benim şafak sayarım neden çıkmıyor artık yazılarımın altındayapmıştım çıkıyodu negüzel neoldu anlamadım ayarlarımda kontrol ettim
Şafak sayarı kullanmadım tatlım hiçbilmiyorumkiisanırım herkeste oluyor o problem sen gel benimkinden yap bırak onu
olur tatlım onu yapıyım nasıl yapıcam? aslında günleri görmek hoşuma gidiyor seninkinde gün olarak göstermiyor sanırım
Kızlar hepinizin yorumlarını okudum,cevap yazmak istediklerim var ama puan cepten girdiğim işçin yazamıyrm.iyi ki varsınız,hepinizi çok seviyorum:)))herhangi birine eşim askerde deyip dertleşmeye kalksan, hemen sayılı gün geçer diye başlıyorlar:)burada ne güzel dertleşiyoruz.şimdi kızımı uyuttum,yorumları okudum.çocuk gelişimi ile ilgili video dinleyeceğim.kızım pazar günü babasını msn de gördü.o günden beri bebeğini ve battaniyesini baba ile eşleştirdi.elinde baba diye gezdiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?