Konu çözüldü kızlar 1 saat bile geçmeden aradı tekrar :) Karşılıklı özür diledik, seviyorum bu adamı
çok şükür canım günler geçiyor bi şekilde bugün çok mutluyum sevdiğimin sesi çok iyi geliyodu o da alıştı artık bu düzene bişeyler yerine oturmaya başladı tabi)hayırdır inşallah diyelim öncelikle rüyan bir genç kız için evliliğe delalet olmalı hatta nişanlı bi genç kız için çok yakında olcağını gösterir hadi bakalım ilk kına senden gelsin bizde peşinden inşallah
Allah iyilik versin canım :) çok sağ ol, tabirine bayıldımnormalde oynamayı hiç sevmem ama asker bekledikten sonra, artık bi sefamız olsun dimi kızlar gelsinler de kınamızda döktürelim yauu
İyi dileklerin için teşekkürler Allah kimsenin huzurunu bozmasınnnnaranızın düzelmesine sevindim canım küçücük şeylerin canınızı sıkmasına izin vermemeye çalış şeytanın işi yok ki anca ara bozsunen güzelini yapmışsınız çok çok mutlu olun
ohh ohh maşallah kızlarr kınalardan bahsedilmiş valla kesinlikle hakederiz artık şöyle bi döktürüp oynamayıı Eki Görüntüle 605983
Mezdeke - BomBom - YouTube
ooo mezdekeymiş Eki Görüntüle 605983 çok sevdim bu oynayan smileyleri kuzumnasılsın görüşmeyeli =)
ben geldim uzun bir aradan sonra.yazılı dönemindeyiz.hazırla oku not gir analiz yap derken giremedim nete doğru düzgün neler yapıosunuz
Oh kızlar kınalar yakılmış:)benimkinin üzerinden neredeyse 2 yıl geçti,sizinkinde dökeriz artık kurtlarımızı:)
hoşgeldinn canım, şafak sayıyoruz akşam oldu yine bir gün daha eksilecek şafaktan keyifliyim az biraz Eki Görüntüle 605986
kıyamam bebeğine ya bebek daha zordur o babasını özlüyordur babası ona dayanamıyordur inş sağ slaim kavuscaksınız napalım bizim kısmette asker beklemek varmış ... buna da su acıdna bak yemın torenı onları o sekılde gormek ayrı bır gurur ve bız buna sahıt olabılıyoruz hayatlarındakı onemlı anlardan bırınde yıne bız varız buna bız de dahiliz ...Senden yoksun skerlik anıları olsa daha mı güzel :) bu açıdan bakın
ya ben 5 gündür konusamıyorum neden aramıyor bilmiyorum meraktan ölüyorum ama birliğinin numarası yok bende yeni dağıtımı olmustu çünkü. offff kıbrısta sevdiğim canım cok sıkkın ondanönceden hiç bu kdr aramamazlık yapmamıstı
hmm canım benim kart yoktur belki olabilir mi? yerde yeni ya acaba internetten bulamaz mısın birliğin numarasını ben bi kere mektup yollamak için acemi birliğini aramıştım internetten bulup numarasını.. ailesiyle konusabiliyor musun onları aramış mı acaba?
inşallah valla ben arada düşünüyorum da nasıl olur diye, daha çok var oysa. belli bile değil ama olsun kimbilir nasıl heyecanlı olur insan
aynennn arada iyi gider mezdekeiyiyimmm kuzum nasıl olsun askım aramadı bekliyorum belki arar diyee, sen nasılsın? rüyan harikaymış valla bende geçen gün kavuştuğumuz günü gördüm kaburgaları kırılana kadar sıkıyodum, uyandığımda yastığa sarılıyodum hahah Eki Görüntüle 605984 Eki Görüntüle 605985
Oh kızlar kınalar yakılmış:)benimkinin üzerinden neredeyse 2 yıl geçti,sizinkinde dökeriz artık kurtlarımızı:)
Olsun canım, biz de daha gün almadık ama nasip, inşallah hepimizinki tez zamanda olurben de iyiyim çok şükür canım, biletlere bakıyorum cuma günü o gelmeden bir gün önce mi gitsem yoksa cts gidip otogarda buluşup beraber eve mi geçsek diye düşünüyorum ama varış saatimiz ne kadar denk gelir bilemiyorum senin rüyan da çok hoşmuş kuzum, önce bahar sonra sevdiklerimiz gelecek inşallah aaa bahar demişken sana bi şiir hediye etmeliyim, BU BAHAR AŞKA HAZIR - YILMAZ ERDOĞAN - YouTube ben çok severim sen de seversin inşallah
inşallah canımo günleri bekliyoruz
Evet çok haklısın.evlenirken herkes bize askerliği aradan çıkarıp evlenin dedi. Kimseyi dinlemedik ve evlendik:) fenamı yaptık,kızımız yanımıza kar kaldı:) kavuşmadan rahat edemedik.
ya ben 5 gündür konusamıyorum neden aramıyor bilmiyorum meraktan ölüyorum ama birliğinin numarası yok bende yeni dağıtımı olmustu çünkü. offff kıbrısta sevdiğim canım cok sıkkın ondanönceden hiç bu kdr aramamazlık yapmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?