herkesin nasibi değişik oluyor tabi canım ama olanda hayır vardır, siz çok iyi yapmışsınız bence, kızınızı da Allah bağışlasın :) şurda bir şey kalmadı gelmelerine hem
aaa hemen dinliyorum canım, evet ya inşallah bizimki de olur hayırlısıylaaa :):) ay ben şimdiden aşırı heyecan yaptım. yerimde duramıyorum nasıl olur diye naparım falan düşünüp duruyoruuumm Eki Görüntüle 605987
iyi akşamlar kızlar napıyorsunuz bakımmm:)
Canım ben de aynı, netten sürekli neler yapabileceğime bakıyorum, hediyelikler, şekerler, hazırlıklar, nişanımda çok şükür her şeyimi kendim yapmıştım, tepsinin süslemesi, lavanta keseleri ve tüm detaylarayrı bir güzellik onların tüm yapım aşaması. biz sadece birbirimize bohça hazırladık, o da çok güzeldi, tüm bu süreci en çok paylaşmak istediklerim beni uzaktan bir yerlerden izlese de (anladın sen onu) yine de güzeldi Elifim :) Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
aah ah, askerimin ranzasında şu yazıyormuş: öksürüğünüzün geçeceğini düşünmeyin, burdan çıkana kadar geçmicek, 347. dönem :-o bizimki de amfide olcaz dedi, denetim olcaktı bugün henüz olmadı dedi :-o bugün yoğundular canım. yarın mutfak sonraki gün temizlik de tunceli koğuşundaymış =) oyy bi gün saatlerce bulaşık yıkamıştı...ayy duygulandım.. demin şen şakraktım anında modum değişiyor, ah kuzum napıyodur acaba şuan hasta hasta eğitimde Eki Görüntüle 605989
iyi akşamlar kızlar napıyorsunuz bakımmm:)
anlıyorum canım olsun tabii ki de insanın sevdiği canı yoldaşı yanında olduktan sonra.. herşey güzel gelmez mi? Amin canım bende nişanlandığımda inşallah burda sizlerle paylaşırım beraber sevinir güleriz :) :)
canım aklına kotu seyler getırme sıkıntı etme kendıne.arar işleri çıkmıştır.benımkıde ılklerde bole cok sık aramıyordu sukur sımdı ıyı..
iyi akşamlar canımm sen napıosunnn vala ben daha yenı oldugum ıçın kımseyı tanımıyorum bos bos yorum okuyorum
iyi akşamlar canımm sen napıosunnn vala ben daha yenı oldugum ıçın kımseyı tanımıyorum bos bos yorum okuyorum
aah ah, askerimin ranzasında şu yazıyormuş: öksürüğünüzün geçeceğini düşünmeyin, burdan çıkana kadar geçmicek, 347. dönem :-o bizimki de amfide olcaz dedi, denetim olcaktı bugün henüz olmadı dedi :-o bugün yoğundular canım. yarın mutfak sonraki gün temizlik de tunceli koğuşundaymış =) oyy bi gün saatlerce bulaşık yıkamıştı...
insan merak ediyor işte canım.kıbrısta Allaha şükür tehlikeli bir durum yok.olsa zaten haberi gelir.ama sesini duymadan emin olamıyorsun.uyuyamıyorsun.
yerı ıyıde olsa ınsan merak edıyor acaba neden hastamı neyı var sorunumu var neden aramıyor benım ılk zamanlar yasadıgım şeyler bunlar.benı de bırgun 8 gun aramadı ben aradım kızdım artık normlde benım aramama kızar ama mecbur kaldım.ankesörden konusuyoruz zaten bız.benı bole uzun surede arayınca kendıme çok ezıyet ettım acaba benden soguyormu neden bole yapıyorr soruları...
ya ben 5 gündür konusamıyorum neden aramıyor bilmiyorum meraktan ölüyorum ama birliğinin numarası yok bende yeni dağıtımı olmustu çünkü. offff kıbrısta sevdiğim canım cok sıkkın ondanönceden hiç bu kdr aramamazlık yapmamıstı
benimkinin koğuşunun hepsi tunceliye gidecek olanlar canım. ama aynı binadadırlar belki :) inşallah gittikleri yer daha iyi olur her açıdan, rahat etsinler...ya canım seninkinin bölüğünü taburunu biliyor musun? aynı yerdeler ya acaba tanışıyorlar mıdır? bizimkinin koğuşunda 17 tanesi şırnak diğer 5 kişi yine doğu ama neresi bilmiyorum onlardan biri olabilir mi seninki diye düşündüm.. benimki de dedi öksürük geçecek gibi değil çünkü temizlik yapılıyor ama yine toz oluyo etraf yine ciğerlerimize doluyo devamlı hastayız üşümekten de..
canım benim askerimde kıbrısta ve ilk defa bizde 5 gün boyunca konuşamadık denetleme dönemindeler yaa çok yoğun oluyolar yoruluyolar telefon açmaya fırsatları dahi olmuyo öyleki yatağa nasıl atıyolarsa kendilerini öylece uyuyolarmış bana haber vermişti arayamıcağını o yüzden ben pek telaşlanmadım.. şimdi daha iyi aradı ve anlattı bende sana söylemiş buluniyim askerin sadece çok yorgun başka önemli bişey yok umarım hemencecik arar
iyi akşamlar kızlar
benimkinin koğuşunun hepsi tunceliye gidecek olanlar canım. ama aynı binadadırlar belki :) inşallah gittikleri yer daha iyi olur her açıdan, rahat etsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?