349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bir görev verdilerse onun yoğunluğu ve yorgunluğu da olabilir? ailesine sorsaydın keşke sizi arıyor mu diye? askerim aramadığında biz de ailesiyle haberleşiyoruz, bigün tel kartı satan çocuğu arıyordu, onu bulana kadar arayamamıştı mesela

benımkı ankara çankayada cumhurbaşkanlıgı toren taburunda.yanı çok rısk lı yer degıl.eğitim çok törenden törene denetımler.dısıplınlı telefonu affetmıyorlar aynen uzuyor burdada.askerıyede en kotu şey hasta çok oluyorlar.genelde soguk oluyor.nobetlerde üşüyorlar eğitimde terleyıp ustlerınde kuruyor.yemek yıyemıyorlar yanı benımkı cok secıyor.

inşallah canım, anladım bizimkilerde 17 si aynı yere gideceklermiş bence daha iyi olmuş en azından tertiplerini tanıyolar yakından :)
çok iyi oldu gerçekten, şimdi de bizi farklı ilçelere göndermesinler kankalarımla diyor ama ben de yanyana durun, ne iş yaparsın derlerse hepiniz ağız birliği yapıp aynı işi söyleyin dedim, bilmem bi faydası olur mu ama örtmenim ben aliyle oturmak istiyorum gibi oldu ya

hahah :)))) ay işe yarıcaksa bende söyliyim Eki Görüntüle 605999

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? keyifler nasıl? ben de iyice yorgunluk başladı artık cnm y subat tatilini iple cekiorum artıkk.. sizleri takipteyim okuyorum sürekli
sağ olasın, biz de gördüğün gibi sohbet muhabbet modundayız canım oww hemen gelir inşallah tatil, hem şafaklar da atmış olur

ailesini telaşlandırmak istemiyorum.yani acemilikte yapmıstım bir kere onu. onlar da telaşlanıyorlar. tel kartı vardı bnmkinin en son:/

canım kıbrıs da baya disiplinliymiş.2 ay uzamasını göze alamıoruz.ankara soğuktur canım tabii ama kıbrıs sıcak yani buraya göre iyiymiş havalar. yemekleri kötüymüş benimki de secer.askerlerimize Allah sabır sağlık versin

lefkoşa/değirmenlik te denetlemelerin şimdiki kadar yoğunluk olmasada mart ayına kadar sürüceğini duymuştum.. evet canım geçen hafta oldu ilk defa 5 gün boyunca konuşamadık ama beni biliyo diye baştan uyarmıştı hiç merak etme canım emin ol fırsat bulamıyo yoksa bizimle 1 dk dahi konuşabilmenin hayaliyle motive oluyolar bana diyoki bazen o kadar yoruluyorum bunalıyorum ki sonra sen geliyosun aklıma özleminle konuşucan herşeyi unutucan diyorum o yüzden sabırla telefonunun çalmasını bekle yarin sana ulaşıcak inşallah)

merhaba nazlı, benm askerim de ankara çankayada. sanırım oldukça yakınlar, disiplin çok malesef. acemide biz daha çok konusuoduk mesela.. ankara iyi yer dedik ama disiplini, soğuğu üzdü bizzi,sürekli öksürüyo hasta iyileşemedi sevdiceğim ya

kıbrı canım Turkıye sınırları bıttı duse duse oraya dustu ya
gercı buna da sukur ama hıç goremıyorum hep deneyım sıkı yonetım :2::2::2:
bu arada sesımı duydugun ıçın saol

canım hoşgeldin aramıza nasılsın? ben de tanışmadım seninle :)

kıbrı canım Turkıye sınırları bıttı duse duse oraya dustu ya
gercı buna da sukur ama hıç goremıyorum hep deneyım sıkı yonetım :2::2::2:
bu arada sesımı duydugun ıçın saol

merhabalar tekrar aah ah işte her yer ayrı bir zor, her yerin zorluğu da farklı, ama zaman geçtikçe alışırız şartlara canım, benimki de tunceliye gidecek mesela, hiç çarşısı olmayacak. hayırlısıyla gitsin gelsinler de, ne yapalım artık biz de her akşam burada gün yapa yapa geçiririz zamanı

mecbur canım ya elımız mahkumm gecer ınsallah bıan once

bızımkıde durmadan grıp olup duruyor.çankaya fena ya cok soguk zaman bulamıyor bazen aramaya ama bu aralar ıyı nazar deymesın ..senınkı çankayada törendemı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…