iyi akşamlar kızlar
canım bir görev verdilerse onun yoğunluğu ve yorgunluğu da olabilir? ailesine sorsaydın keşke sizi arıyor mu diye? askerim aramadığında biz de ailesiyle haberleşiyoruz, bigün tel kartı satan çocuğu arıyordu, onu bulana kadar arayamamıştı meselaseninki neresinde canım? ya bana en son konustugumuzda denetlemeler gecmiş demişti.ama yeni dağıtımı olmustu bir yerden baska yere yollamışlardı.belki orda vardır denetleme.bilmiyorum valla seni de mi 5 gün arayamadı?demek ki bundan dolayı arayamıyorlar.belki yarın arar.yani inşallah çok merak ettim.
ben benden soğuyor mu diye düşünmüyorum da bişey olduysa sorusu cok takılıyor kafama.biz de ankesörden konusuyoruz.boşa akmasın askerliğini diye. riske atmak istemiyoruz.gecerli biir sebebi vardır aramamasının.bşy olmasın saglıgı da ii olsn da napıım bunları cekcez bir müddet ama cok meraktayım yaa
iyi akşamlar canım, hoş geldin, nasılsın
çok iyi oldu gerçekten, şimdi de bizi farklı ilçelere göndermesinler kankalarımla diyor amainşallah canım, anladım bizimkilerde 17 si aynı yere gideceklermiş bence daha iyi olmuş en azından tertiplerini tanıyolar yakından :)
hoş geldin o zaman canım :) askerin nerede yapıyor görevini :)
çok iyi oldu gerçekten, şimdi de bizi farklı ilçelere göndermesinler kankalarımla diyor amaben de yanyana durun, ne iş yaparsın derlerse hepiniz ağız birliği yapıp aynı işi söyleyin dedim, bilmem bi faydası olur mu ama örtmenim ben aliyle oturmak istiyorum gibi oldu ya
hoşgeldin denizimm nasılsınN?
sağ olasın, biz de gördüğün gibi sohbet muhabbet modundayız canımhoşbulduk canımiyiyim sen nasılsın? keyifler nasıl? ben de iyice yorgunluk başladı artık cnm y subat tatilini iple cekiorum artıkk.. sizleri takipteyim okuyorum sürekli
canım bir görev verdilerse onun yoğunluğu ve yorgunluğu da olabilir? ailesine sorsaydın keşke sizi arıyor mu diye? askerim aramadığında biz de ailesiyle haberleşiyoruz, bigün tel kartı satan çocuğu arıyordu, onu bulana kadar arayamamıştı mesela
benımkı ankara çankayada cumhurbaşkanlıgı toren taburunda.yanı çok rısk lı yer degıl.eğitim çok törenden törene denetımler.dısıplınlı telefonu affetmıyorlar aynen uzuyor burdada.askerıyede en kotu şey hasta çok oluyorlar.genelde soguk oluyor.nobetlerde üşüyorlar eğitimde terleyıp ustlerınde kuruyor.yemek yıyemıyorlar yanı benımkı cok secıyor.
seninki neresinde canım? ya bana en son konustugumuzda denetlemeler gecmiş demişti.ama yeni dağıtımı olmustu bir yerden baska yere yollamışlardı.belki orda vardır denetleme.bilmiyorum valla seni de mi 5 gün arayamadı?demek ki bundan dolayı arayamıyorlar.belki yarın arar.yani inşallah çok merak ettim.
kıbrı canım Turkıye sınırları bıttı duse duse oraya dustu ya
gercı buna da sukur ama hıç goremıyorum hep deneyım sıkı yonetım :2::2::2:
bu arada sesımı duydugun ıçın saol
benımkı ankara çankayada cumhurbaşkanlıgı toren taburunda.yanı çok rısk lı yer degıl.eğitim çok törenden törene denetımler.dısıplınlı telefonu affetmıyorlar aynen uzuyor burdada.askerıyede en kotu şey hasta çok oluyorlar.genelde soguk oluyor.nobetlerde üşüyorlar eğitimde terleyıp ustlerınde kuruyor.yemek yıyemıyorlar yanı benımkı cok secıyor.
benimki de kıbrısta canım
merhabalar tekrar aah ah işte her yer ayrı bir zor, her yerin zorluğu da farklı, ama zaman geçtikçe alışırız şartlara canım, benimki de tunceliye gidecek mesela, hiç çarşısı olmayacak. hayırlısıyla gitsin gelsinler de, ne yapalım artık biz de her akşam burada gün yapa yapa geçiririz zamanı
nasıl dayancaz 4 ay gormeden canım ya benım rum sınırında hava alanından 2 saat uzaktaymıs vala dayanamayıp ızın kullandrcam dıye korkuyorum:2:[/QUOTE
benim askerim de kıbrısta seninki kıbrısın neresinde canım??
merhaba nazlı, benm askerim de ankara çankayada. sanırım oldukça yakınlar, disiplin çok malesef. acemide biz daha çok konusuoduk mesela.. ankara iyi yer dedik ama disiplini, soğuğu üzdü bizzi,sürekli öksürüyo hasta iyileşemedi sevdiceğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?