• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendine :1::1::1::1: ama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.

yeni yaşın kutlu olsun canım, sevdiklerinle beraber güzel bir yıl geçirmen dileğimle:16:ne güzel bi hediye cnm umarım görüşürzsünz msn de. çok değişik bi duygu oluo ama, biz taa yıllar önce konuşmuştuk o günleri hatırlıosun yeniden çok güzel bişey. izmirde istediği saatte istediği herşeyi bulabilir ama bilmiosa bulamadı galiba :1:

Son düzenleme:
Canimmm benim sevdigim usta birligine gectigi ilk gun top komutanligi cok zormus o gelmez insallah demisti gecen cuma aciklandi bizimkinin gorevi bu olmustu. Aciklandigindan beri bi is yapmiyor ama umarim boylede devam eder umarim sizinde bu sekilde olur. Canim sen onun yaninda olmaya devam et ona belli etmemeye calis. Bana gorevini soylediginde cok kotuydu ben surekli amanda aman benim sevgilim komutanda olurmus diye gezindim. Hep destek canimmmm

Bende teselli ettim canım her görevin zorlugu var ordakilerin laflarına bakma bir yerine geç bir iki güne belli olur öyle böyle geçiricez dedim askerligin zaten nöbetten oluşuyor ortalarda oldugun için belki kaytarma ihtimalin bile bazı şeylerden yüksek olur dedim bakalım inşallah biraz moral olmuştur sesi kötü geliyorya götürüyor ozaman beni benden :43:

tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. Sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendine :1::1::1::1: Ama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . Nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. Kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. Oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.

bızde her hafta nette gorusuyoruz canım.sevındım adına aşkınla guzel konusmalar :)

canım tehlıkelı bır yerde degılse sorun degıl bence.bızımkıde sızlandı bu ne bıcım yer devamlı egıtım nobet toren arasında koşturuyoruz.keşke doguya gıtseydım dagda gezseydım daha ıyıdı en azından onları bu kadar sıkmıyorlar dıye .sen morel vereceksın elınden başka bırşey gelmez tatlım olmadı yanına gıdeceksın gorusrsun bır.

Tehlikeli biryerde değil çok şükür canım hep bu şekilde moral olmaya çalışyıorum gün içinde konuşabiliyoruz bak daha uzaklarda değilsin şubat gelsin yanına gelicem geçiricez 100lere düşünce daha hızlı geçiçek dedimde dedim insan psikolojisi üzerine okumak isterdim psikolog olmaktı hayalim muhasebeci oldum şimdi ama psikologluk üzerine okuyorum sanki yapıyorum insan psikoloji üzerine tezimi :43:

tünaydınlar askerlerimizin güzel yarenleri :) herkese hayırlı cumalar. sevdiğiceğimle konuştuk az önce aman allahım nasıl mutlu ayakları yerden kesilmiş izne çıkmış dışardayım özgürüm kuşlar gibi uçuyorum diye bağrıyordu telefonda :)) babasınında izmirde olduğu güne denk geldi allahtan şimdi buluşup bişeyler yapıcaklarmış daha bu saatte bira içicek yer arıyodu kendine :1::1::1::1: ama heryer kapalı dıyor ee dedim herhalde bu saate nerden bulucan saat 16:00 e kadar izinli doya doya gezsin ama sanırım nete gircek ve görüntülü konuşucaz bugün doğumgünüm en güzel hediye onu görmek olucak (sanalda olsa yeter) allahın izniyle . nehirnilcim inşallah seninkide iyi bir görev alırda için rahat eder. kantinde işin zor kısmı sadece paranın tüm sorumluluğu senin üzerinde açık çıkarsa senden kesiyorlarmış bizimki gergin o yüzden aile kantinine verdiler çok gelen giden oluyor diyo korkuyorum büyük ciro var bi açık çıkarsa altından kalkamam diyor. oyüzden hepsi için hayırlısını diliyelim askerleirimiz rahatça yapıp dönsünler görevlerini inşallah sorunsuz elemsiz kedersiz.

doğum gunun de kutlu olsun canımmm nıce senelere..

nehircim sıkma canını.. 25 kişi seçmişler sayı çok fazla, bu nedenle çok yorucu geçmez onun için, içini ferah tut canım başlarda alışıncaya kadar zorluk olur ama ondan sonra rutine bağlanıyo..

Amin canım benim inşallah onun sesini böyle duyuyorumya nekdar pozitif düşünsemde üzülüyorum işte düşündügümüz gibi olmazda rahat olur inşallah :14:

Tehlikeli biryerde değil çok şükür canım hep bu şekilde moral olmaya çalışyıorum gün içinde konuşabiliyoruz bak daha uzaklarda değilsin şubat gelsin yanına gelicem geçiricez 100lere düşünce daha hızlı geçiçek dedimde dedim insan psikolojisi üzerine okumak isterdim psikolog olmaktı hayalim muhasebeci oldum şimdi ama psikologluk üzerine okuyorum sanki yapıyorum insan psikoloji üzerine tezimi :43:

bende mızlanıyorum gecmıyor zaman cok sıkılıyorum burda dıye bızımkıde gecıcek aşkım bak bu kadarı gectı bıtıcek dıyor o bana destek oluor goren ben askerlık yapıyorum sanıcak :)

Cnm bana sorarsan tepkini koy ama ucunda onu görmek var... gelmek istiyosa gelsin bu fırsatı ona ver.. ama geldiğinde senin tavrını anlasın.. ailesinin yanına gitmek istiyosada gitsin...

işte benım kızdıgım noktalardan bırıde bu aılesının yanından benım yanıma gelmesı zor tabi.
ama sole bırşeyde var onu gorunce yumusuyorum :)

işte benım kızdıgım noktalardan bırıde bu aılesının yanından benım yanıma gelmesı zor tabi.
ama sole bırşeyde var onu gorunce yumusuyorum :)

Sorma o hepimizde var.. yelkenler hemen suya iniyo hiç birşeyi halledemiyoruz.. sonrada hayıflanıp kendi beynimizi yiyoruz... o ailesinin yanınamı gitmek istiyor.. kaç gün izni ?

Canim pazartesiden beri bizde boyleyiz iste-aklimda komplo teorileri uretip duruyorum boyuna- cok iyi anlayabiliyorm o yuzden

Benimde şudurumda aynısını yapıyorum canım araştırdım birşeyde bulamadm bu görevin farklı bir adımı var acep açılan yerlerde pek iç açıçı değil :14:

canim beniim bizi bizden baskasi anlamiyor ne yazikki. En yakininla bile dertlesmeye kalksan aman 5ay canim millet 20ay yapmis telefon bile yokmus cart curt basliyorlar boyle siradan herkesi bogasim geliyor. Burasi olmasa gercekten benim icinde cok zor olurdu iyi ki varsiniz :-D hep birbirimize destek olalim kizlar anca bu sekilde atlatiriz bu zor zmani

Back
X