349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

slm canımcıklarım nasılsınız, en sonunda beklenen çift hanelilere düştükk allahım tek basamaklarıda nasip etsin şubat sanki daha bir hızlı geçiyor yoksa banamı öyle geliyor bilemedim. çok özledim sevdiğimi hasret tavan yaptı ama başa çıkmayıda öğrendik sanki bu hasretle. en kısa zamanda görmek nasip olur inşallah bu kalan günlerde birkere görsem yeter diye düşünüyorum. şubatıda atlatalımda sonra bir ziyaret şart oldu

İnşallah canım 99 dedigimiz gibi son 9da diycez inşallah evet artık görmek şart oldu geçsin zaman gideyim biranönce şuan kendimi zor durduyorum dün kamerada gördüm sevdigimi kamuflajlarıyla agladım tabi nasıl tutayım kendimi sonra kendime geldim hemen nasılda yakışmış görmemiştim hiç o haliyle gördünce anladım ben hissettigimden daha fazla özlemişim askerimi

kıyamam sana çok fena oyle görmek insanın dayanması mümkün değil bende çok ağladım öyle gördüğümde sen söyleyince yine çok fena oldum zaten bugün aşırı derecede duygusalım nedeni malum artık dişlerimi sıkıyorum ona sarıldığımı hayal ederken nehirnilcim birkerecik kokusunu alsam başka bişi istemiyorum

99..ne güzel bi sayı Allah ım..ya içim kıpır kıpır oldu..bazen zor olsada geçiyo işte zaman..:)) inşallah saatleri de sayarız mutlulukla hep beraber..

kızlar çok şükürrrrr ...99 u gördük....
inşaallah cok cabuk gecer....
şuan ıyı degılım...
kocamı cok özledım...

ve iş yerinde sıkıntılarım var kızlarrrr...
çok tedırgınım.... birimimi değişebilirler miş...
buda çok kötüüü alıstgım ortam, iş ve arkads cevrem...
offf bilmiyorum....

Hayırlısı herşeyin Kendimi Rabbıme emanet ettim...
Ama cooook huzursuzum kızlarrrrr.midem bulanıyor

Kizlar cifthaneler mutlulukla geldi sabah gozumu sevdigimin aramasina actim-aradigi nunara kendi cep telefonu olunca ayri bir saskinlik oldu tabi- dayanamadim firar ettim dedi :-D noterde isi vardi komutani izin vermis carsiya cikmis birazda zamani vardi bi 45dakika falanda kamera actik cok guzel bir sabah oldu benim icin umarim gunumuzde guzel gecer :-D

ayy negüzel çift haneler senin için bi başka güzel başlamış... geriside böyle gelir inşallah bu haftayıda bitirmemize az kaldı ortalık bile 19 gün sonra yarısını bitirmiş olucazzz :))))) allahın izniyle

kızlar üsteki ikonlarımı gördünüz mü?

1.si evlılık tarıhım
ıkıncısı tanısma tarıhım...

merak ettım tarıhlerı yazarsam ne olur ne sekıl cıkar dıye...
yazdım bunlar cıktı heheheh

sizde yazsanıza degısık olurrr

bana çok ilginç geldi hemen buraya yapayım bakalım ne çıkacak
ama hangi tarihler olduğunu söylemicem

:2:

:89:

ya kızlar benim kafam çok karıştı şafak 99 diyoruz ama askerim de 100 diyor.. sanırım yol iznine göre dimi?sizinkilerin yol izni 2 gün mü? eğer 2 günse 99 sanırım

ben bu ikonları bulamıyorum nerden yapılıyo normal konuya msj yazdığımdada hiç yapamıyorum çok cahilim

Son düzenleme:
ben bu ikonları bulamıyorum nerden yapılıyo normal konuya msj yazdığımdada hiç yapamıyorum çok cahilim

ilk başlarda bende yapamıyordum nehirnilcim yardımcı oldu bana saolsun. sağ üst köşedeki kullanıcı kontrol paneline gir ordan sonra açılan pencerede sol taraftaki sekmelerden seçenekleri düzenleye gir açılan sayfanın altlarına doğru editör seçimi var standar editörü seç ve yeni ayarları kaydet ondan sonra yorum yazarken altta göriceksin ikoncanları

ya kızlar benim kafam çok karıştı şafak 99 diyoruz ama askerim de 100 diyor.. sanırım yol iznine göre dimi?sizinkilerin yol izni 2 gün mü? eğer 2 günse 99 sanırım

canım benimki 102 diyo onların hesap nasılsa artık..neyse biz burdan takip edelim bence..karışıyo yoksa

bENDE BENDE CANIM KOKUSUNU ALAYIM BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM GÖRÜNCE GİDİP BOYNUNA ATLAYASIM GELDİ MALESEF YAPAMADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…