Leydimm, inan ki yazdığını görmesem, Leydim nerde bu akşam yazacaktım, hatta az önce sayfanı ziyaret ettim, çevrimiçi misin diyeben geldimmm yetiştimm yetiştimmm çifthanelere geçerken burada görmek istiyorummm:118::119:
keyifler iyi gibi bu akşam
Bana iş yerindekiler söyledi çok korktum bide benim ki bişeyler anlattı esrarcılar hapcılar varmış oldugu koguşta offf kafayı yicem adam gece çekse kafayı bişey yapsa yapar nasıl içeri sokuyolar diyorum adamlar uzun dönem bulmuşlar bi yolunu diyo şok oldum yaa Allah sag salim bitirmelerini nasip etsin offf
oyy Allah bağışlasın canımBende yegenimin büyümesine şahit oluyorum onun ilk dogdugu günü hatırlıyorum hep şimdiki hallerini görünce evin neşesi ya onsuz bi hayat olamaz gibi geliyo kendi cocugum olsa kimbilir nasıl olur :) melek ya onlar sen arada bak bence baktıgın komşuya ögrendigin sana :)
Hg canım çok iyimm benn birazdan halay çekcez hee kaybolmak yok :)
hb canımm burada büyük bir heycanla bekliyorum vallaa
oyy Allah bağışlasın canımzaten aynı apartmandayız, sık görüşüyoruz genelde çocuklar ilk başta bana çok ısınamamıştı bugün peşimden ayrılmadılar hepsi kendisiyle ilgileneyim istedi ay içim şenlendi, ben arada dediğin gibi gideyim de kadın da hem rahat bi nefes alsın
Benimkinin gittigi yer sürgün yeriymiş komutanlar bile sürgün gelmiş diyoki ne kadar pislik insan varsa burda bi kısa dönemler normalmiş geriye kalan hepsi problemli insanlarmış çok zor dio burda insanlarla anlaşmak korkuyorum bende terör falan yok ama pisligin tam içinde şuanda
Şurdan biriyle tesadüfen aynı apartmanda olsa ne güzel olurdu yaa :) nolurdu aynı apartmanda olaydık bizdede cocuk var bakardın arada :)
valla ben anlamıyorum canım gerçi benim nişanlım askere gitmeden'de agresif ve sinirliydi orada biraz burnu sürter ve bişeylerin kıymetini anlar dedim ama yok adam hala aynı valla aramızda kalsın ama herşeyime karışırdı ben biraz rahat ettim gidince ama yinede çok özledim.
aah ah her yerin çilesi de ayrıtabi ki o ortamda bulunmak da çok zordur, insan uykuyu bile rahat uyuyamaz askerlerimizin işi zor, bu endişeli günlerimiz bitsin gitsin inşallah...
ne gülerdim o zaman dünya küçük ama burdan denk gelemedik evi kreşe çevirirdim o zaman
ay bi 00:00 olmadı uyucam daha 2-4 nöbetine uyancam sonra sabah işe gitcem :) bu gece uyku yok artık yarın uyurum işyerinde :)
oo asıl askerliği sen yapıyorsun bencee
Gece nöbette bile rahat vermiyorum ya :) düşünmesin boşboş şeyler die nöbete bile el atıyorum düşünmekden tamamen kel olup gelcek sonra
ay bi 00:00 olmadı uyucam daha 2-4 nöbetine uyancam sonra sabah işe gitcem :) bu gece uyku yok artık yarın uyurum işyerinde :)
oo asıl askerliği sen yapıyorsun bencee
procrastinatecim nasılsın tatlım
Gece nöbette bile rahat vermiyorum ya :) düşünmesin boşboş şeyler die nöbete bile el atıyorum düşünmekden tamamen kel olup gelcek sonra
nöbetler tek sayıda oluyo bizimkilerde genel mi öyle...3-5 var ama 2-4 duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?