349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmm yetiştimm yetiştimmm çifthanelere geçerken burada görmek istiyorummm:118::119:
keyifler iyi gibi bu akşam
Leydimm, inan ki yazdığını görmesem, Leydim nerde bu akşam yazacaktım, hatta az önce sayfanı ziyaret ettim, çevrimiçi misin diye iyiyiz çok şükür kuzum, sen nasılsın?

bu nasıl iş ya... o tür kişileri hastaneye sevk etsinler direk, böyle bir şey olabilir mi hiç? Allah korusun ya...

oyy Allah bağışlasın canım zaten aynı apartmandayız, sık görüşüyoruz genelde çocuklar ilk başta bana çok ısınamamıştı bugün peşimden ayrılmadılar hepsi kendisiyle ilgileneyim istedi ay içim şenlendi, ben arada dediğin gibi gideyim de kadın da hem rahat bi nefes alsın

bu nasıl iş ya... o tür kişileri hastaneye sevk etsinler direk, böyle bir şey olabilir mi hiç? Allah korusun ya... [/QUOTE]

Benimkinin gittigi yer sürgün yeriymiş komutanlar bile sürgün gelmiş diyoki ne kadar pislik insan varsa burda bi kısa dönemler normalmiş geriye kalan hepsi problemli insanlarmış çok zor dio burda insanlarla anlaşmak korkuyorum bende terör falan yok ama pisligin tam içinde şuanda

Şurdan biriyle tesadüfen aynı apartmanda olsa ne güzel olurdu yaa :) nolurdu aynı apartmanda olaydık bizdede cocuk var bakardın arada :)

aah ah her yerin çilesi de ayrı tabi ki o ortamda bulunmak da çok zordur, insan uykuyu bile rahat uyuyamaz askerlerimizin işi zor, bu endişeli günlerimiz bitsin gitsin inşallah...

bende bazı yönlerden rahat ettm aslında ama özlediimm..benimkide çok karışırdı..bazen panikliyorum hatta nasıl alıştıysam..

aah ah her yerin çilesi de ayrı tabi ki o ortamda bulunmak da çok zordur, insan uykuyu bile rahat uyuyamaz askerlerimizin işi zor, bu endişeli günlerimiz bitsin gitsin inşallah...

Ya gerçekten bazen kızıyoruz falan adamların durumunu bilmiyoruz ne şekildeler napıyolar bunları anlattıkdan sonra sinirinin nedenini anlıyorum kolaymı ya sabretmek taş olsa çatlar hayırlısıyla bi gelsinlerde ama düzen böyle gitmez bişeyler yapmaları lazım bugün bizimkiler gelir yarın kardeşimiz akrabamız aynı yere gider düzen aynı devam eder esrar nasıl girer ya bi askeriyeye ne tuhaf dimi töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…