canım benimkinin saçının ortası açıktı zaten, şimdi kafamda hiç saç kalmicak diyo
Leydimsana ilk geldiğinde yazdım ama tüm yazılanlar arasında görmedin demek ki kuzum iyiyim canım sen de iyisindir inşallah
evet şafak 99 Güzeller
canım işe yarayan bir formül bulursak paylaşalım ya, benim için fark etmez ama o üzülüyoya benimkinin de önleri açık aramızda kalsın ay bunu bi okusa galiba beni çok fena yapar :) baya dökülüyo gelince ona özel şampuan falan alcam serumlar falan :):)
kuzummm görmedimmm valla :/ iyiyim canım bende şafağı görüp daha da iyi oluyorummm
:118:
canım işe yarayan bir formül bulursak paylaşalım ya, benim için fark etmez ama o üzülüyodaha gencecikler. gerçi bende de beyazlar var, stresten hep
tamam canım aslında en iyisi zımpara yöntemibioder serumlar işe yarıyo bi akrabam kullandı baya bi çıkarı yine başka bi formül duyarsam denenmiş söylerm sana :) beyaz bendedde çok
tamam canım aslında en iyisi zımpara yöntemibioder serumlar işe yarıyo bi akrabam kullandı baya bi çıkarı yine başka bi formül duyarsam denenmiş söylerm sana :) beyaz bendedde çok
iyi geceler, iyi nöbetler canımBen artıkınn gidiyorum canlarımmm yarın görüşürüz mutlu mutlu uyuyım azcıkın :) yarın görüşmek dilegiyle Allaha emanet olunnnn iyi geceler
hoş geldin kuzummmmBende geldim uzun zamandır hiç giremedim, ama aklımdaydınız kızlar :) Çok şey kaçırmışım ama olsun en azından şafağımızı çift hanelere çekebildik!! An itibariyle 99 olmuşuz Eki Görüntüle 625503 9 olduğu günde çok yakındır kuzular :)))
iyi geceler, iyi nöbetler canım
hoş geldin kuzummmmeminim artık daha hızlı geçicekk
ben de çıkıyorum canlar, şafak 99 olsun diye bekledim, ama sabah işlerim var, tekrar görüşene dek hoşçakalın
günaydın kızlar
kızlar yeni cift hanelerınız hayırlı olsun :)
Günaydın canım hayırlara vesile olsun inşallah
Günaydın kızlar hayırlı olsun çift hanelere düştünüz nasıl bi duygu :)) darısı başıma artık :)
Yaklaştıgımızı hissettiriyor insana kuzumrabbim sanada enyakın zamanda nasip etsin inşallah
Aminnnn canım, benim daha 54 günüm var ah ah :))
Geçiçek canım inşallah şuan bizim başladıgımız yerdesin biz başı die zorlandık ama 100lere düşmek çabuk geldi sanki geçmiş inanamıyoruz gerçekten inşallah geri kalanıda böyle atlatmamızı nasip etsin yarabbim
Evet sizin başladığınız yerdeyim :) düşünüyorumda 7 ay nasıl geçti ama şu 5 ay nasıl geçicek diyorum, 5 ay bitincede 12 ay ne çabuk geçmiş dicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?