349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günlerdir şu 99u bekliyorduk, çift rakamlar hepimize huzur, ferahlık, sevinç, askerlerimize de kolaylık getirsin inşallah
anlayışımız artsın, kavgalar azalsın, motivasyon yükselsin, söz nişan çeyiz nikah düğün kına hazırlıkları hızlansın
ooo gaza geldim kızlar

ya benimkinin de önleri açık aramızda kalsın ay bunu bi okusa galiba beni çok fena yapar :) baya dökülüyo gelince ona özel şampuan falan alcam serumlar falan :):)
canım işe yarayan bir formül bulursak paylaşalım ya, benim için fark etmez ama o üzülüyo daha gencecikler. gerçi bende de beyazlar var, stresten hep

kuzummm görmedimmm valla :/ iyiyim canım bende şafağı görüp daha da iyi oluyorummm

:118:

olsun Leydilerin kraliçesi, sayfamızın yoğunluğundan dolayı gözden kaçan mesajlar olabilir
ohh Allah iyilik versin, aynen canım şafak çizelgesini kaldırmıştım ama dayanamadım tekrar koydum, azalan günleri görelim

tamam canım aslında en iyisi zımpara yöntemi bioder serumlar işe yarıyo bi akrabam kullandı baya bi çıkarı yine başka bi formül duyarsam denenmiş söylerm sana :) beyaz bendedde çok

aaaa öyle mi :) tamamdır aklımızda olsun. sağ olasın canım benim de bi hemşire arkadaşım var, onun erkek arkadaşı bir şey kullanıyordu, yarın mesaj atıp sorayım bakalım neymiş burdan yazarım yine.

Ben artıkınn gidiyorum canlarımmm yarın görüşürüz mutlu mutlu uyuyım azcıkın :) yarın görüşmek dilegiyle Allaha emanet olunnnn iyi geceler

Bende geldim uzun zamandır hiç giremedim, ama aklımdaydınız kızlar :) Çok şey kaçırmışım ama olsun en azından şafağımızı çift hanelere çekebildik!! An itibariyle 99 olmuşuz Eki Görüntüle 625503 9 olduğu günde çok yakındır kuzular :)))

Ben artıkınn gidiyorum canlarımmm yarın görüşürüz mutlu mutlu uyuyım azcıkın :) yarın görüşmek dilegiyle Allaha emanet olunnnn iyi geceler
iyi geceler, iyi nöbetler canım

hoş geldin kuzummmm eminim artık daha hızlı geçicekk

ben de çıkıyorum canlar, şafak 99 olsun diye bekledim, ama sabah işlerim var, tekrar görüşene dek hoşçakalın

Günaydın arkadaşlar şafağımız 99
Çift hanelere hoşgelmiş sefalar getirmiş aman günlerdir gözümüz yollarda bekliyoruz ama çabuk gidin tekhaneler gelsin
PLakalara son 18

Herkese uğur getirsin çifthaneler inşallah hayırlara vesile olsun arkadaşlar

Son hoşgeldin oyunumu yapayım :124::118:Böylede git tamammı göz açık kapayıncaya kadar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hayırlı olsun çift hanelere düştünüz nasıl bi duygu :)) darısı başıma artık :)

Evet sizin başladığınız yerdeyim :) düşünüyorumda 7 ay nasıl geçti ama şu 5 ay nasıl geçicek diyorum, 5 ay bitincede 12 ay ne çabuk geçmiş dicem :)

Evet sizin başladığınız yerdeyim :) düşünüyorumda 7 ay nasıl geçti ama şu 5 ay nasıl geçicek diyorum, 5 ay bitincede 12 ay ne çabuk geçmiş dicem :)

Geçiyor canım gerçekten sonunda bakıyoruz nasıl geçmiş diyoruz içindeyken zor geçiyor ama bunu biliyoruz sonra bakıyoruz geçmiş ama nasıl geçmiş birde bize sorsunlar :18: Bu bir döngü tatlım işte 351.dönemler nisan gibi gelmeye başlıycaklar biz artık nolar geliyor diye sevinç çıglıkları atıcaz onlara nekadar üzülsekte bizim için kavuşma anlarımız gelmiş olucak ve bayragı onlara teslim edicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…