:99:
Kızlarrrrr çok yoruldummmm kızlarrrr iş hayatındakı dalavereler çok yordu beni
Bide kocamda yok yanımda hiç iyi hissetmiyorum kendimiiii.....
Bugün sadece telde 2dk konustukk...
Kızlar bana dua edın neolur iş yerinde sıkıntı olmasın çok korkuyorum...
sabret canım sabrın sonu selamet inşallah..
hem bak zorlansakta bazen geçmicek gibi gelsede zaman artmıyo günden güne eksiliyo
dilerim Rabbimden sıkıntın en kısa zamanda kalkar canım dualarım seninle
iyi akşamlarr kızlarr çok alemsiniz yaa
Amin canım çok teşekkür ederim
İş im baya sıkıntılı çok streslıyım
İYİ akşamlar kızlar nasılsınız bu akşam acabaa :)
hoşgeldin canım şafak panosundaki 99 yazısı pek bi şık oldu sanırım bunun sevinci mutluyum mutluyum çok mutluyum
Hoşbuldukk canım sorma sorma bize çift rakamlar çok yakışıyo :) ama tabiki tek rakamlar dahada çok yakışıcak bende çok mutluyum bu duruma gerçekten
ilk adımı atmış bulunduk şimdi çorap söküğü gibi gelir ardı
sen nasılsın canım askerinle görüştün mü o taraflarda da yoktur umarım bi sıkıntı
iyim bende canımm yaa evet görüşüyorum telefonu oldugu için konuşuyoruz msjlaşıyoruz müsait oldugu zaman tek problem soguk gece nöbetleri birde işte saçma sapan insanlar varmış heryerde oldugu gibi esrarcı eroinci falan başka sıkıntımız yok Allaha şükür sen konuşuyomusun canım nerdeydi askerin
çok iyiymiş telinin yanında olması daha sık haber alabilirsin
Allah kötü insanlara fırsat vermesin tırnaklarına zarar gelmeden evlerine dönerler inşallah..
benim askerim kıbrısta canım konuşuyoruz sınırları zorlaya zorlaya malum iletişim orda biraz pahalı.. askerim çok şükür eskiye göre daha iyi alıştı oralara belkide alışmak zorunda bilmiyorumbizlerde destek olunca bi şekilde geçiyo diyelim:))
hoş geldin canımm nasılsın? sınavların bitti mi?Ben geldimmmmmmmmmm. Çok özledim hepinizii
iyi akşamlar leydimiyi akşamlarr kızlarr çok alemsiniz yaa
hoş geldin canım, iyi çok şükür, yarına arkadaşlarım gelecek de onlara süpriz slayt gösterisi hazırlıyorum, ben her gün slayt hazırliyim foto.lara bakarken zaman uçuyoİYİ akşamlar kızlar nasılsınız bu akşam acabaa :)
Hb canım oo süpermiş slayt :)
Canım benimki 2 saat gece 2 saat gündüz olmak üzeri 4 saat nöbet tutuyo bazen tutmuyo ama denk gelirse yani normalde yazıcı çünkü seninkinin bi görevi yok galiba o yüzden 6 saattir nöbeti yada sayı olarak az olduklarından nöbet saatleri fazladır
terhis olan çok kişi olmuş canım, ortam tenhalaşmış sanırım dediğin gibi bu yüzden :) benimki kar timi olduama kar yağmıyormuş şu sıralar, o yüzden ne varsa yapıyolar demek ki
sağ ol kuzum, hepsi çok iyi olsunlar inşallahEvet dogrudur canım sayıya göre azalıyo nöbet çünkü aman iyi olsunlarda tek derdimiz nöbet olsun benimki nöbetlerde kafa dinliyorum diyo inş seninkide rahattır :)
sağ ol kuzum, hepsi çok iyi olsunlar inşallahbenimki de orda piriz bulmuş telefon şarjı sorun olmaktan çıktı diyo ne zor şey dimi... telefonu şarj edecek yer düşünmek... bir de zaman hızlı geçiyor diyo, imkanları kısıtlı olan o, onun zamanı hızlı geçsin de... biz oyalanacak şey bulabiliriz sonuçta...
bugün kıyamayan moddayım sanırım
hmm anladım canım sana mesaj attım, istersen açtığın konunun sayfasında konuşalımTatlım sana özel mesaj atamıyorumben de seni burada bulmuşken yazayım dedim :) hani bazı şeyleri yaz çiz değerlendirelim demiştik ya özel mesaj atmaya hakkım yokmuş
sağ ol kuzum, hepsi çok iyi olsunlar inşallahbenimki de orda piriz bulmuş telefon şarjı sorun olmaktan çıktı diyo ne zor şey dimi... telefonu şarj edecek yer düşünmek... bir de zaman hızlı geçiyor diyo, imkanları kısıtlı olan o, onun zamanı hızlı geçsin de... biz oyalanacak şey bulabiliriz sonuçta...
bugün kıyamayan moddayım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?