349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın asker yarenleri

buğun ki şafagım

bir gün daha şafaklardan inmiş bulunmakta.umarım güzel ve hızlı gecen bır gun olur bızım için..ben iş yerınde cok yogun olmadıgım ıcın cok sıkılıyorum

40 li sayılara inmeme son 1 gün kaldı ...

:98:Günaydın asker yarenleri şafağımız 98 :98:
PLakalara son 17

Kendi sayılarınıda koydum

Son düzenleme:
:98: nehircim ikimizde aynı anda yazmışızzz 08:35
Evet kuzum farkettim Günaydın şafak ikonumuzda çok güzel aman

Günaydın canım maşallah az kaldı az sen kavuştuktan sonra bizim 47 gün kalmış oluyor çabuk kavuş çabuk

günayydııın kusura bakmayın sizi ihmal ettim herkesi ettm misafirim vardı full son 12 gündür ...bu aksam ve yarın yine var muhtemleen haftaosnuda öyle gecicek şafağımız 98 ya şükürler olsun

günayydııın kusura bakmayın sizi ihmal ettim herkesi ettm misafirim vardı full son 12 gündür ...bu aksam ve yarın yine var muhtemleen haftaosnuda öyle gecicek şafağımız 98 ya şükürler olsun

Günaydın kuzum kolay geldin çok zor oluyor gerçekten fazlaysa birde misafirlerle ugraşmak ama biryanı var zamanı çabuk geçirirsin bizimde vardı 3gün durdular ama kafam şişmişti yani

Günaydın canlar eskiden şafak saymıyordum ama sizinle eğlenceli oluyor süpersiniz :)

Günaydın kuzum kolay geldin çok zor oluyor gerçekten fazlaysa birde misafirlerle ugraşmak ama biryanı var zamanı çabuk geçirirsin bizimde vardı 3gün durdular ama kafam şişmişti yani

vala mısafır guzel ama tadında bence ablam 2 haftadır bızde 2 cocugu var kucuk aman allah ım ust kattada 3 tane abımın cocukları ıle baş başa gelınce ortalık savaş alanı bırde kucukler 3-5 yasındalar dur dersın durmaz sus dersın susmaz akşam bı ona bı dıgerıne bakmakdan başım dondu hele kucuk olanı gelmıs etrafımda donuyor yeterr dedım bayılacam artık

evet canım az kaldı çok şükür.sabah askerım aradı bugun cenaze egıtımı varmıs tabut tasıyorlar yaa
İnşallah son günlerinide rahatlıkla atlatır canım geçiyor çok şükür

Canım bizimde misafirler geldiginde abartısız 2-13 yaş arası 5 çocuk vardı anlatamam pc başından kalkmıyorlar biri aglıyor ben bakıyım biri ötekinin saçını çekiyor hepside kız yani bunların düşün aman Allahım dedim ne döküntüleri bitiyor ne kavgaları ne konuşmaları alıp başımı kaçacaktım biraz daha dursalardı :96::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…