349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yarınkı şafak ıkonumuzu cok merak edıyorum :) heyecan olsun dıye de bakmıyorum acaba yanı kı şafak ıkonumuzu nasılll heyecanlıyım heheheh

sorma benim askerimde telde benimle konuşuyo arada arkadaşlarına da bişeyler söylüyo unutuyo telde beni yaramaz o tarafa da çok hakim aman alışsınlar kaynaşsınlar da kolay geçsin günleri
canım aslında sayıcak olursak baya var ama asker için orda paranın çok olması gerekiyo kesinlikle

Kızlar yarınkı şafak ıkonumuzu cok merak edıyorum :) heyecan olsun dıye de bakmıyorum acaba yanı kı şafak ıkonumuzu nasılll heyecanlıyım heheheh
sen var ya bugün büyük sevaba girdin canım nerden de aklına geldi, inan çok ama çok eğlendim bu iconcanlarla ben de heyecanla bekliyorum şafak 98 olunca yaparız inşallah, ay 98 de ne kadar hoş geliyor kulağaaaaaa 98

Bu mod yakışmış sana kuzucumm :) ay şarz sorunu kötü yaa biz yedek batarya göndermiştik benimkine bide yazıcı oldugu için şarz edebiliyomuş yazanede o yönden şansımız var Allaha şükür :)
sağ ol tatlım oh çok şükür ya, orada zaten malum olduğu üzere her şey kısıtlı... yani şafağın her günü kaç kere Allah kavuştursun dedik inşallah da kavuşturur hemencecik

procractine beni meraklandırdın ve baktım ben bişey olur mu
nasılsın canım dün baya eğlenmişsiniz çift sayılara çok keyifli geçmişsiniz:13:
hadi bakalım zaman su gibi aksın geçsin

selin55 ikon uygulamasına demek senin sayende geçtik aklına sağlık canım bayıldımmm
geçmişi okudumda süper fikir olmuş

procractine beni meraklandırdın ve baktım ben bişey olur mu
nasılsın canım dün baya eğlenmişsiniz çift sayılara çok keyifli geçmişsiniz:13:
hadi bakalım zaman su gibi aksın geçsin

aaa inanamıyorum baktın mı sağ ol canım iyiyim çok şükür, şu an arkadaşlarıma süpriz slayt hazırlıyorum, inşallah beğenirler sen nasılsın?

aaa inanamıyorum baktın mı sağ ol canım iyiyim çok şükür, şu an arkadaşlarıma süpriz slayt hazırlıyorum, inşallah beğenirler sen nasılsın?

evet canım bizede baya uyuyo sürprizzz
oooo hadi bakalım kolay gelsin benim arkadaşım yapar da beğenmezler mi
iyiyim bende keyfim yerinde şükür

allah sabır versin sana canım ya. biter mi diyoruz da, elbette bitecek hatta dönüşlerinin üzerinden yıllar geçecek inşallah. kırmadan geçirebilsek keşke. ama olmuyor.

Cnm ya herkes aynı dertten muzdaripbi yaptıkları askerlik onu da büyütüyorlar işte.

valla çok haklısın. bi askerlik yapıyorlar onda da nazlarından, kaprislerinden geçilmiyor. telefonda da tartışamıyorum. mecbur alttan alıyorum zorlaşmasın daha fazla diye ama. biriktirip biriktirip en sonunda patlayacağım. nasıl patladığımı da iyi biliyor ama şansını zorluyor...

evet baya saçma bi uygulama ama yapcak bişey yok artık:))
yazık yaaa napsınlar emir kulu olmak böyle bişey işte evet canım haberim var geçenkinden daha berbatmış

canım Allah yardımcın olsun..malesef her istediğimiz anda telefonun ucunda bulamıyoruz onları..ama kalpler bir olsun yeterki..

Evet dogrudur canım sayıya göre azalıyo nöbet çünkü aman iyi olsunlarda tek derdimiz nöbet olsun benimki nöbetlerde kafa dinliyorum diyo inş seninkide rahattır :)

canım benimkide kantinci ama günde 2kez nöbet tuttugu bile oluyo en az 4 saat sürüyo..az kişilermiş o yüzden dedi

kızlar uzun zamandır yokum. kendimi sınavlarıma adamıştım. 1 ay boyunca deli gibi çalıştım. nefes almadım. ve meyvesini aldım. bütün derslerimi geçtim:) 11de 11 yaptım:) mezun olmama 3 ders kaldı onlarda ikinci dönem.
tabi askerim havalara uçtu öyle sevindiki. çünkü okulum aramızdaki engeldi. neyse bu arada tabi bu meşguliyetim kendimede iyi geldi unutmadım ama hafifledi sancılarım fakat özlemimi anlatmaya gücüm yetmez.
umarım herkes çok iyidir. herkes yoluna koymuştur hayatını. hepinizi çok çok öpüyorum :***

:99:

Kızlar 98'e 2 dk kala meraktan çatlayarak 98 iconcanını sizlere takdim ediyorum:

:98:

mesajı yazdıktan sonra: bu kadar olur tam da bize uymuş DDD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…