Kızlar yarınkı şafak ıkonumuzu cok merak edıyorum :) heyecan olsun dıye de bakmıyorum acaba yanı kı şafak ıkonumuzu nasılll heyecanlıyım heheheh:99: (şafak iconu)
hoş geldin canımm nasılsın? sınavların bitti mi?
iyi akşamlar leydimevet gerçekten arkadaşın nerden aklına geldiyse çok eğlendik, sağ olsun
hoş geldin canım, iyi çok şükür, yarına arkadaşlarım gelecek de onlara süpriz slayt gösterisi hazırlıyorum, ben her gün slayt hazırliyim foto.lara bakarken zaman uçuyoyarına yetiştirirsem iyidir sen nasılsın tatlım?
Kızlar buarada askerim nöbete başlamış günde tam 6 saat sabahtan akşama kadar aralıklarla tüm gün nöbettesizinkiler kaçar saat tutuyor? 6 bana fazla geldi de
Evet başlarda hepsinde bi zorlanma olmuştur kolay degil sonuçta çok tepkiliydi benimkide şükür alışmış artık şimdi konuştuk kahkaha atıyolardı arkadaşlarıyla :) kıbrısında en kötü yönü pahalı olması galiba
sen var ya bugün büyük sevaba girdinKızlar yarınkı şafak ıkonumuzu cok merak edıyorum :) heyecan olsun dıye de bakmıyorum acaba yanı kı şafak ıkonumuzu nasılll heyecanlıyım heheheh
sağ ol tatlımBu mod yakışmış sana kuzucumm :) ay şarz sorunu kötü yaa biz yedek batarya göndermiştik benimkine bide yazıcı oldugu için şarz edebiliyomuş yazanede o yönden şansımız var Allaha şükür :)
Kızlar yarınkı şafak ıkonumuzu cok merak edıyorum :) heyecan olsun dıye de bakmıyorum acaba yanı kı şafak ıkonumuzu nasılll heyecanlıyım heheheh
procractine beni meraklandırdın ve baktım ben bişey olur mu
nasılsın canım dün baya eğlenmişsiniz çift sayılara çok keyifli geçmişsiniz:13:
hadi bakalım zaman su gibi aksın geçsin
aaa inanamıyorum baktın mısağ ol canım iyiyim çok şükür, şu an arkadaşlarıma süpriz slayt hazırlıyorum, inşallah beğenirler sen nasılsın?
nisacımmmmm hoşgeldin tatlım özlenmez olur musun kendi adıma konuşiyim çokkkkkkk özledimmm
nasılsın tatlım iyi misin?? sınavların nasıl geçti??
evet canım bizede baya uyuyosürprizzz
oooo hadi bakalım kolay gelsin benim arkadaşım yapar da beğenmezler mi
iyiyim bende keyfim yerinde şükür
Hoşbuldm bebegimmmmgüzel geçti sınavlarım içim içimi yedi gelmedim diye bende seni çok çok özledmmm
çokkkk sevindimmmmmmm:13:
evet canım ya aynı şeyi düşünüyoruz ve çıldırcam.yapmadğm şeylerlede suçlanıyorum artık kafayı yedi iyice.bde bizim uzun dönem daha 13 ay nasıl çekcem hiç blmyrm allah bize çok büyük sabır versin kızlar..ama bugün resti çektim.hem haksız hem özür dilemiyor hemde aramıo uyuz.çokta tın bende aramıcam! sdce mecbur oldğm içn gittiğim yerlern haberni weriorm buda beni sinir edio(
Cnm ya herkes aynı dertten muzdaripbi yaptıkları askerlik onu da büyütüyorlar işte.
:95:hfff 10 dakika sonra mesajına cevap vericem. saçma bi uygulama olmus bu 10 dk olayı. Kıbrıs'taki havayı duydun mu bugünbenimki nöbet klubesinde kalmış jiple gelip almışlar seller götürüyomuş birliği güldürdü beni akşam akşam.
:99:
Kızlarrrrr çok yoruldummmm kızlarrrr iş hayatındakı dalavereler çok yordu beni
Bide kocamda yok yanımda hiç iyi hissetmiyorum kendimiiii.....
Bugün sadece telde 2dk konustukk...
Kızlar bana dua edın neolur iş yerinde sıkıntı olmasın çok korkuyorum...
Evet dogrudur canım sayıya göre azalıyo nöbet çünkü aman iyi olsunlarda tek derdimiz nöbet olsun benimki nöbetlerde kafa dinliyorum diyo inş seninkide rahattır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?