iyiyiz canım sen nasılsın?
evet ya bunu bend eokumsutum der bende alıyımz edecalla zencefılıde baslıyım o zaman gelene akdar bı ayda bunu yapıyım ya yıyorum kacamak yapıyorum cunku eskıden yaptıgım hatayı yapmıcam bu kez dedım yok su adar ayda bu kaDAR KILO ben saglklı beslenıcem bı stndrt getırıcem bu konuda kendıme dedım o yuzden..Katı kuralalr yok dikkat etmek var...yogurt kurunu yapyıım bende bi bugun yapamam gec cıkcam ısten aksam yemegı yemem muhtemelen o yuzden..Yarın ıns ank yolcusuyum esıme gıdıcem haftasonuda yapamıcam pazartesı baslarım ınsmayıs 15te burada paylaasıcaz sonucları pes etme!
topiği diyet topiğine çevirmiş gibi olmıyımda tarçınla ilgili bişey geldi aklıma demden gıtmeyeyımTarçın kan sekerını duzenlıyor cok faydalı zaten canın cok tatlı ıstedıgınde bı bardak sute bı cay kasıgı yada tatlı kasıgına yakın tarcın at ıc ...Metabolızmayıda hızlandırıyor ben ramazanda full bunu ıctım 1 dılım ekmek koca bı bardak tarcınlı sut hem tok tuttu hem ılk kez ramazanda kılo vermıstım
canlarım ben bugün çok kötü bir haberle uyandım çok sevdiğim komşumuz vefat etmiş :2: beni her gördüğünde dua ederdi nur içinde yatsın inşallah :2: moralim çok bozuk bugün inanamıyorum öldüğüne ayakları yoktu kadıncağızın kapının önünden başka bir yere gidemezdi sevdiklerimizin selasını dinlemek çok kötü birşey
Allah rahmet eylesinNur içinde yatsın inş önemli bir haftada vefat etmiş kutlu doğum haftasında
canlarım ben bugün çok kötü bir haberle uyandım çok sevdiğim komşumuz vefat etmiş :2: beni her gördüğünde dua ederdi nur içinde yatsın inşallah :2: moralim çok bozuk bugün inanamıyorum öldüğüne ayakları yoktu kadıncağızın kapının önünden başka bir yere gidemezdi sevdiklerimizin selasını dinlemek çok kötü birşey
canımmm başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.ölüm zor.ben bunu ılk ablamın vefatı ıle yaşadım.2 yıl olucak ama halen gozumun önunde evın önune gelıp helallık ıstenmesı o zaman anladım ablam gıdyor.annem kucuk yıgenlerıme halanız gelin oldu bugun gıdyor dıyınce
deprem oldu burda :2: ilk aklıma gelen sevdiğim oldu ya birşey olur da onu göremezsem diye :2:
en iyisi bi bitki çayı iç ve uyumaya çalış canım
o kötüymüş canım ya ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bence o da dayanamaz arar yarın
Canım hemen moralini bozma bir anda vericeksin belliki kuzum kimi vücut bir anda salıyor kendini yavaş yavaş gitmiyor bence başka tartılardada tartıl bi ama moralini yüksek tut başarıcaksın kuzumgünaydın kızlar, nasılsınız bikaç gündür yazamadım hiç keyfim yok bu aralar olumsuz herhangi bir durum aslında ama durum bundan ibaret şimdide dinginlik dönemine geçtik sanırsam :44::44::44:
sınavlarım yaklaştı ders çalışmam lazım hiç içimden gelmesede az biraz başladım işte. bu arada şu zayıflama işi çok canımı sıkıyor özellikle yaramazpisi göürşlerini almak istiyorum ne oldu bana anlamadım. uzunca bir zamandır diyet yapıyorum son 3 haftadır falanda iyiden iyiye sıktım kendimi sabahları confleks yiyiyorum yağsız sütle öğlen çorba yoğurt akşamlarıda salata yoğurt yada sebze yemeğiyle yoğurt yiyiyorum gören herkes çok fark ettiğimi söyledi geçen hafta annem ufaklık diye dalga geçio artık benimle bu arada h.içi her akşam eve yürüyerek gidiyorum spor salonuna gitmek içimden gelmiyor yürüyemediğim zamanlarda gidiyorum h.sonlarıda sabah erkenden kalkıp sahilde 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum kendimde farkındayım bi hafifleme olduğunun ısrarla tartılmıyodum haftabaşında dedim tartılıyım artık bi baktım kilo yine aynı deliricem artık baskülmü bozuk anlamadım gitti sinirlerim bozuldu artık bukadar çabaya sonuç almamak çok tuhaf öyle böyle bir diyet yapmıyorumaçım resmen :)) dün akşam şu yoğurtlu küre başladım. bide bole deniycem şansımı varmı tavsiyesi olan konu hakkında bilgisi olan yardım edin valla kızlar bişey kalmadı bu işi başarmam lazım
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin günahları af mekanı cennet olsun inşallah sevdiklerinin acı haberini almak malesef çok kötü ve zor bir durum ölüm hepimiz için ama her ölüm erken gelir bizecanlarım ben bugün çok kötü bir haberle uyandım çok sevdiğim komşumuz vefat etmiş :2: beni her gördüğünde dua ederdi nur içinde yatsın inşallah :2: moralim çok bozuk bugün inanamıyorum öldüğüne ayakları yoktu kadıncağızın kapının önünden başka bir yere gidemezdi sevdiklerimizin selasını dinlemek çok kötü birşey
canımmm başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.ölüm zor.ben bunu ılk ablamın vefatı ıle yaşadım.2 yıl olucak ama halen gozumun önunde evın önune gelıp helallık ıstenmesı o zaman anladım ablam gıdyor.annem kucuk yıgenlerıme halanız gelin oldu bugun gıdyor dıyınce
allah rahmet eylesin canım ölümlü dünya ölümlü insan ardından dua edicek birilerini bıraktıysa ne mutlu ona, allah geri kalanlarınıza uzun ömürler versin inşallah üzülme canım takdiri ilahi
çok teşekkür ederim canlarım ölüm her an bizimleallah rahmet eylesin canım. hepimizin ölecek olması ne ilginç. insan kendini hiç ölmeyecek sanıyor. işimiz gücümüz derdimiz öyle çok ki. hiç bu dünyadan gideceğimizi düşünmüyoruz.
ah kuzum Allah sabır versin mekanı cennet olsun ablacığının :2:canımmm başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.ölüm zor.ben bunu ılk ablamın vefatı ıle yaşadım.2 yıl olucak ama halen gozumun önunde evın önune gelıp helallık ıstenmesı o zaman anladım ablam gıdyor.annem kucuk yıgenlerıme halanız gelin oldu bugun gıdyor dıyınce
çok geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce toparlanır askerin :44: insanın aklına direk kavuşamamak geliyor işte canım 2 gündür fazlasıyla düşünüyorum bunu Allah korusungültencim dediğin gibi oldu aradı bugün askerim çok hastalanmış iğne ilaç hiçbişey kar etmemiş sesi çok fena geliyodu en kötüsüde burda hastalanmak diyokıyamam yaa sesi baya kötüydü bende inattan aramıyo diye günahını aldım meğer ne hastalanmış deprem mi dedin aman Allah korusun canım kötü şeyler getirme aklına şurda geri sayım başlamış hepimiz sevdiğimize kavuşucaz inşallah ve bir daha ayrılmamak üzere
dediğin gibi her ölüm erken ölüm bize göre kuzum..Canım hemen moralini bozma bir anda vericeksin belliki kuzum kimi vücut bir anda salıyor kendini yavaş yavaş gitmiyor bence başka tartılardada tartıl bi ama moralini yüksek tut başarıcaksın kuzum
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin günahları af mekanı cennet olsun inşallah sevdiklerinin acı haberini almak malesef çok kötü ve zor bir durum ölüm hepimiz için ama her ölüm erken gelir bize
Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ablanın çok zor çok yakınlarını kaybetmenin acısı bende bu acıyı dedemle yaşadım hala içimde acısı unutulmuyor zaman geçtikçede onun yoklugunu arıyor insan
dediğin gibi her ölüm erken ölüm bize göre kuzum..
çok teşekkür ederim canlarım ölüm her an bizimle
ah kuzum Allah sabır versin mekanı cennet olsun ablacığının :2:
çok geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce toparlanır askerin :44: insanın aklına direk kavuşamamak geliyor işte canım 2 gündür fazlasıyla düşünüyorum bunu Allah korusun
dediğin gibi her ölüm erken ölüm bize göre kuzum..
Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin bizlereEvet kuzum insan ölümün bile acısına alışıyor rabbim nekadar büyük sabrını veriyor canım
saol tatlım benim inşallah iyi olur( insan çok sevince geçiriyo işte böyle düşünceleri aklından ama biz hep güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallah♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?