349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ohhh hadi bakalım güzel bir haftasonu seni bekliyor anlaşılan güle güle git gel canımcım döndüğünde denersin son gün paylaşırız artık neverdik diye

bak buda iyiymiş çok severim ben tarçını olmadı bunuda yaparım yiycek bişiler bulamadığımda bir öğün yerine geçer sanırım

artık moral bozmak yok lütfen kızlar son günler bitiyor artık geriye sayıma az kaldı 10-9 diye baslıcaz :) ben de esımın yanından gelınce adapte olamıyorum nefret edıyorum o kadar soguk bı pazar tanımıyorum ben ..Ama gormemekte kötü napyıım....neyse az kaldı

KIZLARRR Karadeniz kyısından bir tek Artvine gitmemişiz....Tüm Karadenizi gezdik... baya yorucuu olduuu..
neyse 20 gün sonra Artvindeyiz..... buarada artvin çok güzel bir yer....
Ben aslen Artvinliyim

canlarım ben bugün çok kötü bir haberle uyandım çok sevdiğim komşumuz vefat etmiş :2: beni her gördüğünde dua ederdi nur içinde yatsın inşallah :2: moralim çok bozuk bugün inanamıyorum öldüğüne ayakları yoktu kadıncağızın kapının önünden başka bir yere gidemezdi sevdiklerimizin selasını dinlemek çok kötü birşey

Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın inş önemli bir haftada vefat etmiş kutlu doğum haftasında

allah rahmet eylesin canım ölümlü dünya ölümlü insan ardından dua edicek birilerini bıraktıysa ne mutlu ona, allah geri kalanlarınıza uzun ömürler versin inşallah üzülme canım takdiri ilahi

allah rahmet eylesin canım. hepimizin ölecek olması ne ilginç. insan kendini hiç ölmeyecek sanıyor. işimiz gücümüz derdimiz öyle çok ki. hiç bu dünyadan gideceğimizi düşünmüyoruz.

canımmm başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.ölüm zor.ben bunu ılk ablamın vefatı ıle yaşadım.2 yıl olucak ama halen gozumun önunde evın önune gelıp helallık ıstenmesı o zaman anladım ablam gıdyor.annem kucuk yıgenlerıme halanız gelin oldu bugun gıdyor dıyınce

çok üzüldüm canım. içim cız etti okuyunca. zaten her şeye ağlıyorum. hepimiz için geçerli. ne zaman öleceğimizi hiç bilmiyoruz ki. güzel ve hayırlı bir hayat yaşarız umarım. ardımızdan bizi hayırla yad etsinler. bir tek bu teselli eder insanı.

gültencim dediğin gibi oldu aradı bugün askerim çok hastalanmış iğne ilaç hiçbişey kar etmemiş sesi çok fena geliyodu en kötüsüde burda hastalanmak diyo kıyamam yaa sesi baya kötüydü bende inattan aramıyo diye günahını aldım meğer ne hastalanmış deprem mi dedin aman Allah korusun canım kötü şeyler getirme aklına şurda geri sayım başlamış hepimiz sevdiğimize kavuşucaz inşallah ve bir daha ayrılmamak üzere

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah...

Canım hemen moralini bozma bir anda vericeksin belliki kuzum kimi vücut bir anda salıyor kendini yavaş yavaş gitmiyor bence başka tartılardada tartıl bi ama moralini yüksek tut başarıcaksın kuzum
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin günahları af mekanı cennet olsun inşallah sevdiklerinin acı haberini almak malesef çok kötü ve zor bir durum ölüm hepimiz için ama her ölüm erken gelir bize

Canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ablanın çok zor çok yakınlarını kaybetmenin acısı bende bu acıyı dedemle yaşadım hala içimde acısı unutulmuyor zaman geçtikçede onun yoklugunu arıyor insan

nazlıcım senin de başın sağ olsun canım Rabbim sabrını veriyor yoksa gerçekten çok zor imtihanlar

allah rahmet eylesin canım ölümlü dünya ölümlü insan ardından dua edicek birilerini bıraktıysa ne mutlu ona, allah geri kalanlarınıza uzun ömürler versin inşallah üzülme canım takdiri ilahi

allah rahmet eylesin canım. hepimizin ölecek olması ne ilginç. insan kendini hiç ölmeyecek sanıyor. işimiz gücümüz derdimiz öyle çok ki. hiç bu dünyadan gideceğimizi düşünmüyoruz.
çok teşekkür ederim canlarım ölüm her an bizimle
ah kuzum Allah sabır versin mekanı cennet olsun ablacığının :2:
çok geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce toparlanır askerin :44: insanın aklına direk kavuşamamak geliyor işte canım 2 gündür fazlasıyla düşünüyorum bunu Allah korusun
dediğin gibi her ölüm erken ölüm bize göre kuzum..

yarenler merhaba aranıza yeni katıldım bende 351. dönem asker yolu bekleyenlerdenim... aranızda muşta ya da amasya da askerlik yapan sevdiği olan var mı muşta yapan kimseyi bulamadım o yüzden tedirginim biraz umarım yardımcı olabilirsiniz...

saol tatlım benim inşallah iyi olur ( insan çok sevince geçiriyo işte böyle düşünceleri aklından ama biz hep güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallah♥

Evet kuzum insan ölümün bile acısına alışıyor rabbim nekadar büyük sabrını veriyor canım
Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin bizlere
saol tatlım benim inşallah iyi olur ( insan çok sevince geçiriyo işte böyle düşünceleri aklından ama biz hep güzel şeyler düşünelim güzel olsun inşallah♥

inşallah canım benim güzel günlere az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…