349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o çok zor bir durum gerçekten. aramasını beklemek... benim de dönüş yapma, arama şansım yok. neyse az kaldı ha gayret kızlar...

ay ya ne depremi. allah korusun. benim de aklıma araba kullanırken geliyor o. kaza yaparsam bana bir şey olursa, sevdiğim adamın evimize geldiğini göremezsem diye düşünüyorum hep. şu an neredeyse tek yaşama sebebim eşimi görmek...

bolu'da sakin huzurlu bir tatil yeri arıyorum şimdi. iki gün gitsek yeter bize. öyle heyecanlandım ki. çok güzel yerler var. ormanın içinde, ağaç evler. allahım ne huzur. bildiğiniz bir yer var mı kızlar bolu'da?

Allahım sağ salim kavuştursun bizi

abant yolunda bi kac pansiyon var orman icinde abantada güzel oteller var sevgilim askerde olmasaydi sorardim az cok biliyordu oralari :/ kafa dinlemek icin abant gercekten süper

iyi geceler sporumu yaptım ortalıgı toparlıyor ve yatıyorum ınsallah yarın iş şafak düştüüü düştü düştüüü bana müsade kızlar bugun kuafordeydım sac boyttım gec gelınce spordu suydu buydu bu saatı ettım opuyorum yarenlerr iyi uykular herkes askerlerini görsün inşallah

abant yolunda bi kac pansiyon var orman icinde abantada güzel oteller var sevgilim askerde olmasaydi sorardim az cok biliyordu oralari :/ kafa dinlemek icin abant gercekten süper

ben de internetten bulmaya çalışıyorum ama iki yer dışında bulamadım. hangisi güzel bi baksanız kızlar? :26:

Hindiba Pansiyon - Odalar

Deirmenyeri Da Evleri - Mudurnu / Bolu otel, fiyatlar, otelleri, oteller, hotel, konaklama, pansiyon, aa evleri - Pansiyon Rehberi.com

Abant Yeşil Ev - abant, yesil, ev, otel, motel, bolu, yemek, lokanta, konaklama

başka bilen bulan giden varsa yazarsa sevinirim. saate bak yatsam iyi olacak artık. sabah nasıl uyanacaksam. :18:

Değirmenyeri Dağ Evleri çok güzel görünüyor kuzum

Değirmenyeri Dağ Evleri çok güzel görünüyor kuzum

ben de onu beğendim ama kendi sitesinde fotoğrafları göremedim bir türlü. hindiba'da da büyük büyük camlar varmış manzara çok güzelmiş. 2 gün gitsek yeter. ankara'ya çok yakın 1,5 saatte gidiliyor. ah ne çok ihtiyacımız var bu tatile. sessiz, sakin, huzurlu. ayrılık yok.

hepimizin ihtiyacı var canım bu huzura bi gelsinler de

hepimizin ihtiyacı var canım bu huzura bi gelsinler de

hepimizin bu huzura öyle çok ihitiyacı var ki dediğin gibi.. bir daha ayrılık yok, son 27... en büyük engeli atlatıyoruz çok şükür. koskoca 4 ayımızı bitirdik. ben yatayım ya. yalnız bu koltuktan nasıl kalkılıyordu, başarabilir miyim bilmiyorum.

tutuldun kaldın demi hadi hadi kalk yat benim yarın boş günüm tembel tembel yatıcam sana iş var

iyi geceler kuzum bunlar son zorlanışların 27güncük sonra sevdiceğinle gidiceksin yatağınıza

ah ben bu güzel mesajından güç alıp gitmez miyim yatağıma. sağolasın canım. sen de en kısa zamanda sevdiceğinden hiç ayrılmamak üzere bir yastıkta yaşamaya başlarsın inşallah. uyanınca ilk onu görürsün. her an her saniye kokusu burnunda, gözleri gözlerinde olur. elini uzatsan dokunacak kadar yakın olacak her zaman. birbirinize olan sevginiz gözlerinizden belli. sevginiz daim olsun. hadi iyi geceler.

gelsin de artık düğün şafağımızı sayayım canım kokusuna hasret kaldığımla bu güzel sözlerin için çok teşekkürler kuzum ben bi posta ağlayım sızar kalırım heralde

Günaydın arkadaşlar şafağımız 28
Bugün güzel vatanımızdan GİRESUNdayız GİRESUNa selam yola devam

Bakalım GİRESUNumuzun nesi meşhurmuş?
Giresun Kalesi, Findik Uretimi, Hayirsiz Ada, Sebinkarahisar Kalesi, Kumbet, Bektas, Golyani, Kulakkaya ve Sisdagi Yaylalari, Aksu Senlikleri, Pinarlar Selalesi Aygir Golu,Gedikkaya

Tickerımda ay ifadesi yok artık sadece hafta var haftalara düştük Allahım şükürler olsun
:13::81::90::118::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…