amin canım benim inşallah ameliyat olması lazım acil bi şekildebilmiyorum ki niye böyle oldu bende şaşırdım açıkçası yüzüm gülmüyo resmen canım çok sıkıldı bu duruma arayamıyorum askerim kıbrısta ve onlar bile birliğin numarasını bilmiyolarmış en sıkıcı kısmıda bu onun beni aramasını beklemekten yoruldum artık istediğim zaman ulaşamamak gerçekten çok sinir bozucu evet canım az kaldı hayırlısıyla kavuşucaz inşallah...
deprem oldu burda :2: ilk aklıma gelen sevdiğim oldu ya birşey olur da onu göremezsem diye :2:
en iyisi bi bitki çayı iç ve uyumaya çalış canım
o kötüymüş canım ya ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bence o da dayanamaz arar yarın
o çok zor bir durum gerçekten. aramasını beklemek... benim de dönüş yapma, arama şansım yok. neyse az kaldı ha gayret kızlar...
ay ya ne depremi. allah korusun. benim de aklıma araba kullanırken geliyor o. kaza yaparsam bana bir şey olursa, sevdiğim adamın evimize geldiğini göremezsem diye düşünüyorum hep. şu an neredeyse tek yaşama sebebim eşimi görmek...
bolu'da sakin huzurlu bir tatil yeri arıyorum şimdi. iki gün gitsek yeter bize. öyle heyecanlandım ki.çok güzel yerler var. ormanın içinde, ağaç evler. allahım ne huzur. bildiğiniz bir yer var mı kızlar bolu'da?
abant yolunda bi kac pansiyon var orman icinde abantada güzel oteller var sevgilim askerde olmasaydi sorardim az cok biliyordu oralari :/ kafa dinlemek icin abant gercekten süper
ben de internetten bulmaya çalışıyorum ama iki yer dışında bulamadım. hangisi güzel bi baksanız kızlar? :26:
Hindiba Pansiyon - Odalar
Deirmenyeri Da Evleri - Mudurnu / Bolu otel, fiyatlar, otelleri, oteller, hotel, konaklama, pansiyon, aa evleri - Pansiyon Rehberi.com
Abant Yeşil Ev - abant, yesil, ev, otel, motel, bolu, yemek, lokanta, konaklama
başka bilen bulan giden varsa yazarsa sevinirim.saate bak yatsam iyi olacak artık. sabah nasıl uyanacaksam. :18:
Değirmenyeri Dağ Evleri çok güzel görünüyor kuzum
ben de onu beğendim ama kendi sitesinde fotoğrafları göremedim bir türlü.hindiba'da da büyük büyük camlar varmış manzara çok güzelmiş. 2 gün gitsek yeter. ankara'ya çok yakın 1,5 saatte gidiliyor. ah ne çok ihtiyacımız var bu tatile. sessiz, sakin, huzurlu. ayrılık yok.
hepimizin ihtiyacı var canım bu huzura bi gelsinler de
hepimizin bu huzura öyle çok ihitiyacı var ki dediğin gibi.. bir daha ayrılık yok, son 27... en büyük engeli atlatıyoruz çok şükür. koskoca 4 ayımızı bitirdik.ben yatayım ya. yalnız bu koltuktan nasıl kalkılıyordu, başarabilir miyim bilmiyorum.
tutuldun kaldın demi hadi hadi kalk yat benim yarın boş günüm tembel tembel yatıcam sana iş var
iyi geceler kuzum bunlar son zorlanışların 27güncük sonra sevdiceğinle gidiceksin yatağınızainşallah yatağa gitmeyi başarabilirim. deneyeceğim şimdi.
iyi geceler kuzum bunlar son zorlanışların 27güncük sonra sevdiceğinle gidiceksin yatağınıza
ah ben bu güzel mesajından güç alıp gitmez miyim yatağıma. sağolasın canım. sen de en kısa zamanda sevdiceğinden hiç ayrılmamak üzere bir yastıkta yaşamaya başlarsın inşallah. uyanınca ilk onu görürsün. her an her saniye kokusu burnunda, gözleri gözlerinde olur. elini uzatsan dokunacak kadar yakın olacak her zaman. birbirinize olan sevginiz gözlerinizden belli. sevginiz daim olsun.hadi iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?