günaydınnnnn güzeller sizin şafak 28 bizimki 27 olmuş ohhhh çok şükür Allah hepimize bugünleri gösterdi ya.dün sevdiceğimle konuştuk aştık aramızdaki sorunları çok şükür bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.iyiki sizi dinledim yoksa ben hala sürdürüp gidecektim bu işi hepiniz çok saolun kızlar hepinizi öpüyorum güzel bi gün geçrimeniz dileğiyle...
günaydın kızlar.nasılsınız.ne güzel azıcık gununuz kalmıs adınıza sevınıyorum.
ben eskısı gıbı cok yazmıyorum ama hepsını okuyorum takıpte edıyorum.
az önce oda arkadasım geldi öptu hadı barısalım dıye.ama ıcım buruk gıdıp mudure sıkayet etmesı benı kotu ettı sabaha kdr döndum durdum uzdu bu durum benı.
pek keyfım yok uzun zamandır.o yuzden burayada yazmıyrum.sızı sıkmamak ıcın.cok yordu mesafeler.en guzel yaslarım uzakdan sevgı yurutmekle gecıyor.bu durum uzuyor benı ne yapıcam bılmıyorum sadece uzatmaları yaşıyorum sankı.
Günaydın canım nasıl sevindim çok güzel olmuş canım çok iyi yapmışsın bazı durumları sürdürmemek eniyisi insanın kendisi yıpranıyor çünkü rabbim bir daha böyle bir durumlarla karşılaştırmasın inşallah
sen ne tatlı kızsın ya maşallah pozitif,iyiliksever
Günaydın canım nasıl sevindim çok güzel olmuş canım çok iyi yapmışsın bazı durumları sürdürmemek eniyisi insanın kendisi yıpranıyor çünkü rabbim bir daha böyle bir durumlarla karşılaştırmasın inşallah
saol canım zeynepcim hepimizi kem gözlerden kötü insanlardan sakınsın Rabbim.seninde gönlüne göre versin canım çok öpüyorum seni ben kaçar okulda yavrucaklarım beni bekler
günaydın kızlar, nasılsınız bikaç gündür yazamadım hiç keyfim yok bu aralar olumsuz herhangi bir durum aslında ama durum bundan ibaret şimdide dinginlik dönemine geçtik sanırsam :44::44::44:
sınavlarım yaklaştı ders çalışmam lazım hiç içimden gelmesede az biraz başladım işte. bu arada şu zayıflama işi çok canımı sıkıyor özellikle yaramazpisi göürşlerini almak istiyorum ne oldu bana anlamadım. uzunca bir zamandır diyet yapıyorum son 3 haftadır falanda iyiden iyiye sıktım kendimi sabahları confleks yiyiyorum yağsız sütle öğlen çorba yoğurt akşamlarıda salata yoğurt yada sebze yemeğiyle yoğurt yiyiyorum gören herkes çok fark ettiğimi söyledi geçen hafta annem ufaklık diye dalga geçio artık benimle bu arada h.içi her akşam eve yürüyerek gidiyorum spor salonuna gitmek içimden gelmiyor yürüyemediğim zamanlarda gidiyorum h.sonlarıda sabah erkenden kalkıp sahilde 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum kendimde farkındayım bi hafifleme olduğunun ısrarla tartılmıyodum haftabaşında dedim tartılıyım artık bi baktım kilo yine aynı deliricem artık baskülmü bozuk anlamadım gitti sinirlerim bozuldu artık bukadar çabaya sonuç almamak çok tuhaf öyle böyle bir diyet yapmıyorumaçım resmen :)) dün akşam şu yoğurtlu küre başladım. bide bole deniycem şansımı varmı tavsiyesi olan konu hakkında bilgisi olan yardım edin valla kızlar bişey kalmadı bu işi başarmam lazım
canım cok acımasz bı lıste yapma bence kendıne bı kere sabah kahvltısı ve oglen zengın olsun altın kural su 6 öğün 3 ara 3 ana aralarda badem,lıght bıskuvı,lıght grıssını,kuru incir,1 porsyn meyve(orta boy) bır bardk yagsız sut bı kase yagsız yogurt gıbı seyler tuketebılırsın ekmek her ogunde olsun sabah 2 dılım (tam tahıllı-kepeklı-tam bugdy ya da ruseymlı)oglen aksam ınce bır dılım ben de ekmek yemıyordum gecen sene gıttıgım dıyetsyen ekmek yemlısın yoksa vucudun tatlı alarmı verır ekmek bunu karsılayacak ekmeksız ogun gecırme demstı yogurt yag yakmada etkılıdır.En onemlısı spor evet ama sana altın onerı belkı yapıyosundr yesıl cay tuket ya da ben sımdı 5i bir arada lıpton cay aldım mate funda bıberıye kekık yesıl cay var ıcınde ..Ödem attırıyo cok faydalı...Sakın pes etme benım bır ay takılı kaldı aynı kıloda cıkıyorum abkıyorum yok sınır oldum sonra bıtkı cayı tuketıp sporua rttrdım sımdı yavas yavs gıtmeye basladı yıne...Aksam dolma vs yıyecksen ya da kuru baklagil ekmek tüketme ama...Bir de asla ve asla atlamaman gereken en az 8 bardak(2 lt)su iç...
sabitlenmen çok doğal asla pes etme emin ol yavaş vermek daha iyi ...Farkı şimödi göremiyorsan ıkı hafta sonra görürsün bırakma sakın bak dusun 1 aydan az kaldı sevdiğini daha fit karşılayacaksın :)Gecen yanına gıttıgımde esım belıme sarıldı belımı tuttu ıncelmıssın sen dedı ama rejımde yok yıorum yanında gotrdum donerlerı falannasıl zayıfladın dedı dedım stres yoksa rejım yapmıyorum evet yıyosunda onun yanında ödüllendiriyorum kendimi döndüğümde sıkıyorum bırakmıyorum ama kasmıyorum da hıc cıkolatada yıyorum kurabıyede ama bıseylerı akcrdysam o gun spora agırlkv erıyorum bıtkı cayı son 10 gundur cok tuktıyorum gunde 2 bardak ...Aslında canım yuruyus ıyıde zamanla sonucunu alıcagın bır seyg ercek anlamda gunde 2 saat spor yapsan(k) terlesen,cardio,fitness gibi aletler kosu bandı,bısıklet,dumble,kelebek,yan bel vs calıssan ben hıc snamıyorum kı rakam değişmesin ama vakıt yok ıste vakit...Çok yoruluyorum ben bıde evdı suydu derken yaapmyıorum o kadar zaman spor...Üniversitede iki ay salona gıttım 10 kılo verdım ama antronor kosu bandından kazıycaz senı ın artık dıyordu benı besyocu sanıyorlardı Şimdi nerede ahh ahh
:)))))) doğru soluyosun canım bide geçen senelerin çok etkisi var şimdi spor yaptıktan sonra yoruluyorum eskiden saat 18:30 da salona girerdim 22:00 da anca çıkardım yorulmak nedir bilmezdim ödülüm bile var ama yaş geçio sanırım kabul etmesemde artık yoruluyorum pes etmem mümkün değil askerim gelene kadar biraz değişiklik olsa yetinicem ama mühim olan düğüne kadar büyük değişiklik ama ağustosun sonuna kadar bu tempoda gidersem vermemem mümkün değil bak sen kaçamak yapıyomuşsun ben korkuma yapamıyorum çok hızlı kılo alıyorum ben ailede herkes şişko :)))) dün akşam evde hamburgerler gözümün önünde dönüp durdu ama ben bi kase yoğurt kürüyle geçirdim akşamı :))))) benimkide beni kameradan gördü çok incelmişsin sen dedi anlamadım gitti hayatta kolay kolay söylemezbakıcaz artık inş birden gider yine
bu arada bu yoğurt kürü çok etkiliymiş bana deniyen biri söyledi nette araştırdım çok yapan var sende deniyebilirsin göbek yağlarına iyi geliomuş özellikle
2 yemek kaşığı yoğurdun içine
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
yemeklerden yarım saat önce yeniliyormuş kabızlığada etkiliymiş sanırım doğru :)))) ben dün akşam yaptım evde birden ateş bastı vücudumu ki normalde üşüyen bir tipim denemekte fayda var. yine çok uzattım
kızlarrrrrnasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?