349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz hep aksama doğru 3 4gibi konusabiliyoruz oda en az 25 dk sıra bekledikten sonra :(( senin sevgilin nasıl zorlanıyor muymuş canım bahsetti mi eğitimlerinden filan?

valla sesi çok iyi geliyordu canım daha eğitime başlamamışlar yarın başlayacaklarmış salı günü de denetimleri varmış o yüzden biraz düzen tertip falan öğretiyorlarmış herhalde :)o da heryerde sıra olduğunu söylüyor sürekli bekliyorlarmış yemek zamanı duş zamanı kantinde yani heryerde onun haricinde şimdilik rahatım dedi yemeklerde iyiymiş taze meyve falan veriyorlarmış :)

bizde topu topu 3defa konusabildik :( dediğin gibi rahat olsunlarda canım başka birşey istemiyoruz kalmak gitmekten daha zormuş gerçekten :(

Kesinlikle haklısın tatlım, inan onlar bizim kadar zorluk çekmiyorlar psikolojik olarak.
Sadece bedenen yoruluyolar:31: Telefonda konuşurken gülüyo kahkahalar falan
atıyo aşkım, bi ara askere değil de tatile gitti sandım:1: Benimse burda ömrümden
bi kaç yıl eksildi:1:

Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş:46::46::46::54:
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi:1::1::1::1:
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla:52:

pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar :D :D

evet acemilikte sıra çokmuş erkek arkadaşım da iskendrunda denizci olarak yapmıştı oradan biliyorum. ama kardeşimle cumadan beri konuşamadım merak ediyorum..

Son düzenleme:
Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş:46::46::46::54:
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi:1::1::1::1:
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla:52:

doğrudur valla herkes haber bekliyor tabi onlardan ama sabah sabahta sesini duymak güzel oluyor uykuyu çok seven bi insanım ama artık her sabah uyanıyorum kendiliğimden ha aradı ha arayacak diye telefonun çalmasını bekliyorum :)

ooo denizciler çoğalmışşşş :72::72: melezgüzel sevindim sevgilinin rahat olmasına :34:
Çok saoll tatlım bugün arar aramaz hemen bölüğünü sordum senden aldığım tüyolardan sonra,
13 diyince bi an afalladım ama baktım keyfi gayet yerinde, ben de rahatladım:48:
Hiç bir sıkıntım yok dedi,sadece her yerde çok sıra oluyo çok kalabalık dedi,o kadar kusur da olsun artık:31:

pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar :D :D

Ayyyy bunu da yazdım ben bi yereeee:21::21:
Aşkımla konuşunca burda duyduğum şeyleri söylüyorum, sen nerden
biliyosun yaa diye kopuyo:1::1::1: Bugün yemin törenini söyledim,
içeri adamını mı soktun naptın diyo:37:

bende duymuştumda sakın gitme oralara demiştim :) bugün konser varmış gitmiş başkaları da anlatıyorlarmış sarışın bi şarkıcı varmış herkes elini mi ne öpmüş böyle söyleyince tekrardan dedim sakın gitme diye :)

bende duymuştumda sakın gitme oralara demiştim :) bugün konser varmış gitmiş başkaları da anlatıyorlarmış sarışın bi şarkıcı varmış herkes elini mi ne öpmüş böyle söyleyince tekrardan dedim sakın gitme diye :)

başka bişey için olsa böyle imkanlar sağlamaz bu askeriye de bi alem ne gerekse şunlara :D :D

Denizci baya çok var aralık ayında maşallah
18-19-20. bölükler sahil güvenlik bölüğü oluyordu tabi değişmediyse :44:
Sevgilimin 17. bölüktü ve rahattı aslında başındaki komutana bağlı işte 17. bölük kral bölük diyorlardı hep :1::1:
Hafta sonu konserler oluyor doğru sevgilim gitti bi kere gülmekten yerlere yattım boru gibi sesi var dedi :1: Bunun kıskançlığını yapmam ona sosyal hayatı özlüyor

doğrudur valla herkes haber bekliyor tabi onlardan ama sabah sabahta sesini duymak güzel oluyor uykuyu çok seven bi insanım ama artık her sabah uyanıyorum kendiliğimden ha aradı ha arayacak diye telefonun çalmasını bekliyorum :)

Sabahları aramıyorum uyandırmamak için dedi de hemen "ara ara ben uyanırım" diye saldırdım:1:
Kaç gündür uyumuyorum dişimin ağrısından biliyo, aramıyomuş ondan aşkummm sabah:31:

Neeeeeeeee sarışın şarkıcının elini mi öpüyolarmıişşşşşşşşşşşşş:53: Ulennnyyyyyy dağıtırımmmm
ben o askeriyeyiiiii. Gitmeden tembihledim valla uysal askerlere uy sapıklara uyma diye, kan çıkarrr:47:

Çok saoll tatlım bugün arar aramaz hemen bölüğünü sordum senden aldığım tüyolardan sonra,
13 diyince bi an afalladım ama baktım keyfi gayet yerinde, ben de rahatladım:48:
Hiç bir sıkıntım yok dedi,sadece her yerde çok sıra oluyo çok kalabalık dedi,o kadar kusur da olsun artık:31:

oh çok şükür komutanları değişmiştir belki ya da daha başlamamıştır eğitimleri.
yemin törenine kadar şikayet etcekler kalabalıktan alışcaksınız sizde :1:
ama en azından herkes üni mezunu olduğu için çalınma olayları falan olmuyo diğer yerlerde olduğu gibi

Sabahları aramıyorum uyandırmamak için dedi de hemen "ara ara ben uyanırım" diye saldırdım:1:
Kaç gündür uyumuyorum dişimin ağrısından biliyo, aramıyomuş ondan aşkummm sabah:31:

Neeeeeeeee sarışın şarkıcının elini mi öpüyolarmıişşşşşşşşşşşşş:53: Ulennnyyyyyy dağıtırımmmm
ben o askeriyeyiiiii. Gitmeden tembihledim valla uysal askerlere uy sapıklara uyma diye, kan çıkarrr:47:

ayyyy sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :D bende yarın aynısını diyim dur uysal askerlere uy sapıklara uyma die :D :D :D :D

Denizci baya çok var aralık ayında maşallah
18-19-20. bölükler sahil güvenlik bölüğü oluyordu tabi değişmediyse :44:
Sevgilimin 17. bölüktü ve rahattı aslında başındaki komutana bağlı işte 17. bölük kral bölük diyorlardı hep :1::1:
Hafta sonu konserler oluyor doğru sevgilim gitti bi kere gülmekten yerlere yattım boru gibi sesi var dedi :1: Bunun kıskançlığını yapmam ona sosyal hayatı özlüyor

bizimkiler en çok sıcaktan çekti yaaa, nişanlımın bronzluğu açılmadı hala nasıl yanıksa o öylee
o yüzden bu dönem rahat

kızlar herkese hayırlı teskereler sağ salim herkes sevdiğine kavuşur inşallahh
benim eşim amasyada, usta birliği ankara mamak'ta yapacak.günde 2 kez arıyor allahtan yoksa çıldırırdım
çağrı atıyor sonra ben arıyorumm bugün sesi çok iyi geliyordu film izlemişler ardından maçı izlemişler pazartesiden itibaren yoğun bir haftaya giriyorlarmış yemin töreni hazırlıkları olacakmış..28 aralıkta yemin töreni ardından hemen ankara..:43:

oh çok şükür komutanları değişmiştir belki ya da daha başlamamıştır eğitimleri.
yemin törenine kadar şikayet etcekler kalabalıktan alışcaksınız sizde :1:
ama en azından herkes üni mezunu olduğu için çalınma olayları falan olmuyo diğer yerlerde olduğu gibi

senin sevdiceğin eski dönemlerden sanırım canım şimdi nerde acemilikten sonra rahat mı :))

arasınlar tabi yaa merak ediyoruz canlarımızı

valla uysalları da yoldan çıkarmazlarsa iyidir :)

kütahya hava er komutanlığında rahat olduğunu söylüyor sevgilim. kütahyadan olanlar içiniz rahat etsin. herkese iyi geceler

Back
X