hoşbuldum canım :) sanırım sevgilisi tunceliye giden kimse yok![]()
benim kuzenm orda ama uzun dönem canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım :) sanırım sevgilisi tunceliye giden kimse yok![]()
benim kuzenm orda ama uzun dönem canım
nerede yapıyor canım usta birliğini??
nasıl peki canım rahatmı ? benim nişanlım şuan elazığda ktm de henüz geçmedi tunceliye oyüzden nasıl bir yer olduğunu çok merak ediyorum
rahat oldugunu iyi oldugunu söyledi canım..telefon yönünden de rahat hem annesini hem bizi hep arıyo..yazıcı olmuş o hep oturuyorum öle diyo..doğuda oldugu içn orda hiç sıkmıyolarmış
ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee![]()
ya canım çok sağol iyi bir bilgi bu benim için şu an elazığda perişan tuncelide rahat eder inşallah
ya canım çok sağol iyi bir bilgi bu benim için şu an elazığda perişan tuncelide rahat eder inşallah
inşallah canım..eğitimlerde çok sıkı değil dedi.bi de bizimki çok şikayet ederdi hereşeyden..o bile memnunsa rahat olcaktır inşallah sennki
ktm ye daha bugün teslim oldu telefon sokmadı içeri ama çok rahatmış herkesde varmış telefon benim nişanlımda yarın alacak telefon helikopterle götürüyorlar ama zamanı belli değil elazığda kaç gün kalacakları belli değil canımcanım peki ktm deyken yanında telefonu var mıydı? yada ordayken size nasıl ulaşıyordu? benimkide ktm ye katılacakta ktmden zırhlı araç mı yoksa helikopter mi götürüyo acaba?
canım peki ktm deyken yanında telefonu var mıydı? yada ordayken size nasıl ulaşıyordu? benimkide ktm ye katılacakta ktmden zırhlı araç mı yoksa helikopter mi götürüyo acaba?
canım peki senin kuzenin helikopterle mi gitti ?
Hayırlı olsun canım negüzel olmuş çokda güzel geçsin inşallahbenim yapıcaklarım patates püresi eşliğinde köfte,dereotlu poğaca,peynirli börek,tiramisu biraz abarttım sankim ama olsun
![]()
canım senin sevgilindemi elazığa teslim olacak ?
yemin töreninden sonra öle götürmüşlerdi canım..önce o da erzincandaydı..
yok canım şuan kastamonuda ama şırnağa gidece 21 ocakta, önce mardin ktm ye teslim olacak. oradan da ktm ile şırnak beytüşşebap a inşallah. Ya artık kanun çıkmış kesin helikopterle götürecekler değil mi? ben karadan ulaşımda tedirgin oluyorum da...
aynen canım helikopterle goturmeleri kesin ktm ler rahat oluyomuş öyle sivil oturuyorlarmış telefonda çok rahatmış
Erzurumda nerde askerin canim?benim askerimde yarin teslim olcak erzuruma:/