349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasıl peki canım rahatmı ? benim nişanlım şuan elazığda ktm de henüz geçmedi tunceliye oyüzden nasıl bir yer olduğunu çok merak ediyorum

rahat oldugunu iyi oldugunu söyledi canım..telefon yönünden de rahat hem annesini hem bizi hep arıyo..yazıcı olmuş o hep oturuyorum öle diyo..doğuda oldugu içn orda hiç sıkmıyolarmış

rahat oldugunu iyi oldugunu söyledi canım..telefon yönünden de rahat hem annesini hem bizi hep arıyo..yazıcı olmuş o hep oturuyorum öle diyo..doğuda oldugu içn orda hiç sıkmıyolarmış

ya canım çok sağol iyi bir bilgi bu benim için şu an elazığda perişan tuncelide rahat eder inşallah

ayy kızlaarrrrr sevıncıme az ortak oluunnn :32:
evımızı ayarladmmm..bi gece bırlkte kalıcazz 120 lıra bayıldm ama olsn deger askımaa :1:
smdıı,giderken bkac pogaca borek yapayım dıyorumm..kuru dolmasını severr,kuru bıberden patlıcandan dolma yapıcam..pogaca dusundmm..baska soyle guzell leziz kolay bkaç tarf versenızdee yapsam askerımee :6:

Hayırlı olsun canım negüzel olmuş çokda güzel geçsin inşallah:16: benim yapıcaklarım patates püresi eşliğinde köfte,dereotlu poğaca,peynirli börek,tiramisu biraz abarttım sankim ama olsun :1:

ya canım çok sağol iyi bir bilgi bu benim için şu an elazığda perişan tuncelide rahat eder inşallah

inşallah canım..eğitimlerde çok sıkı değil dedi.bi de bizimki çok şikayet ederdi hereşeyden..o bile memnunsa rahat olcaktır inşallah sennki

canım peki ktm deyken yanında telefonu var mıydı? yada ordayken size nasıl ulaşıyordu? benimkide ktm ye katılacakta ktmden zırhlı araç mı yoksa helikopter mi götürüyo acaba?

canım peki ktm deyken yanında telefonu var mıydı? yada ordayken size nasıl ulaşıyordu? benimkide ktm ye katılacakta ktmden zırhlı araç mı yoksa helikopter mi götürüyo acaba?
ktm ye daha bugün teslim oldu telefon sokmadı içeri ama çok rahatmış herkesde varmış telefon benim nişanlımda yarın alacak telefon helikopterle götürüyorlar ama zamanı belli değil elazığda kaç gün kalacakları belli değil canım

Hayırlı olsun canım negüzel olmuş çokda güzel geçsin inşallah:16: benim yapıcaklarım patates püresi eşliğinde köfte,dereotlu poğaca,peynirli börek,tiramisu biraz abarttım sankim ama olsun :1:

bende yemin törenine götüremicem ama o gelnce ona istediği istemediği herseyi hazır etmeyi dşünüyorm..

kızlar pek çoğunuzun bu haftaymış ya yemin töreni yazdıklarınızı okuyunca heyecanlanıorum ben de:1: bizim tören gelio aklıma:16: gidip gelin yaşadıklarınızı paylaşın hemen..

canım senin sevgilindemi elazığa teslim olacak ?

yok canım şuan kastamonuda ama şırnağa gidece 21 ocakta, önce mardin ktm ye teslim olacak. oradan da ktm ile şırnak beytüşşebap a inşallah. Ya artık kanun çıkmış kesin helikopterle götürecekler değil mi? ben karadan ulaşımda tedirgin oluyorum da...

yok canım şuan kastamonuda ama şırnağa gidece 21 ocakta, önce mardin ktm ye teslim olacak. oradan da ktm ile şırnak beytüşşebap a inşallah. Ya artık kanun çıkmış kesin helikopterle götürecekler değil mi? ben karadan ulaşımda tedirgin oluyorum da...

aynen canım helikopterle goturmeleri kesin ktm ler rahat oluyomuş öyle sivil oturuyorlarmış telefonda çok rahatmış

aynen canım helikopterle goturmeleri kesin ktm ler rahat oluyomuş öyle sivil oturuyorlarmış telefonda çok rahatmış

tamam o zaman çok iyi ben telefonu hallettim zaten yarın ailesi yanında götürecek, usta birliğine giderken yanına alır artık. çok teşekkür ederimm

Back
X