Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim tatlım negüzel geçmiş öyle heycanı sevinci bir farklı ohh negüzel mayısa kafar birsürü hazırlıklar içinde çabucak geçer zaman hadi bakalım pembiş pembiş çeyiz hazırlamaya ozaman![]()
allah tamamını nasip etsin canım öldüm gülmekten :)))) çok tatlısın beraber tüm ömrünüz pembe şekerler tadında geçer inşallah :)))
Canım anlatırken bizim isteme günümüzü gördüm sanki ben de tek gözümde farla karşılamıştım. Bu kadar hızlı olması da cok güzel olmuş Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahhh!
Tesekkurler hepimizin gonlune gore versin Allah :) bu kadar hizli olmasi hem sasirtti hem mutlu ediyo benim okuze nolmuş anlamadim hala saskinlik icerisindeyim :) git ev bak dedi sabahin 8inde, mutfak ve yatak odasi buyuk olucakmiş :) kendi boyuna gore alcak yaptir mutfak dolabini diye dalga gecti birde, kardesi kredi cekicekmiş bankadan benim hesaba yatiricakmis, halledicekmisim herseyi, ben geldigimde kpss isler falan derken uzar sen yap boşsun zaten dedi, banada eğlence cikti işte :) heryeri pembe yapiyimda gorsun :)