349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim tatlım negüzel geçmiş öyle heycanı sevinci bir farklı ohh negüzel mayısa kafar birsürü hazırlıklar içinde çabucak geçer zaman hadi bakalım pembiş pembiş çeyiz hazırlamaya ozaman :16:

allah tamamını nasip etsin canım öldüm gülmekten :)))) çok tatlısın beraber tüm ömrünüz pembe şekerler tadında geçer inşallah :)))

Canım anlatırken bizim isteme günümüzü gördüm sanki ben de tek gözümde farla karşılamıştım:9:. Bu kadar hızlı olması da cok güzel olmuş Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallahhh!

Tesekkurler hepimizin gonlune gore versin Allah :) bu kadar hizli olmasi hem sasirtti hem mutlu ediyo benim okuze nolmuş anlamadim hala saskinlik icerisindeyim :) git ev bak dedi sabahin 8inde, mutfak ve yatak odasi buyuk olucakmiş :) kendi boyuna gore alcak yaptir mutfak dolabini diye dalga gecti birde, kardesi kredi cekicekmiş bankadan benim hesaba yatiricakmis, halledicekmisim herseyi, ben geldigimde kpss isler falan derken uzar sen yap boşsun zaten dedi, banada eğlence cikti işte :) heryeri pembe yapiyimda gorsun :)

umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın ben ilk yıl 1,5 ayda 11-12 kilo falan verdim ikinci yıl 2 aya yakın zamanda 17-18 kilo verdim ve gram sarkma olmadı haftanın 5 gününün akşamı saat 18:30 da spor salonuan girip 22:00 lara kadar kaldım spora çok yüklenmiştim ve süper oldu fizik bacaklarımda göbeğimde hiç sarkma olmadı allahıma şükür. tabi ilk başta yumuşama ama çok geçirme üzerinden yavaştan başla derim ama doktor kontrolundeysen çokda yorum yapmak istemem ben tek başımaydım bu yolda

Ya doktorum çok çok iyi bi kadın ilk günüm zaten direk bana kataloğunu uzattı. Onun eşliğinde zayıflayan bayanların şortla ve göbekleri açık fotoğrafları vardı işte. Görünce hayran kaldım. Bide bende menisküs var lise zamanlarımdan kalma. Üniversite zamanımda da bacagımı kırdım. alçım çıktıktan bi ay sonra tekrar düşüp aynı yeri kırdım. o yüzden kardiyo vs çalışamam. göbek kısmım için ağırlıklı plates bacaklarım için bölgesel zayıflama uygulycaz. bakalım neler olucak

Tesekkurler hepimizin gonlune gore versin Allah :) bu kadar hizli olmasi hem sasirtti hem mutlu ediyo benim okuze nolmuş anlamadim hala saskinlik icerisindeyim :) git ev bak dedi sabahin 8inde, mutfak ve yatak odasi buyuk olucakmiş :) kendi boyuna gore alcak yaptir mutfak dolabini diye dalga gecti birde, kardesi kredi cekicekmiş bankadan benim hesaba yatiricakmis, halledicekmisim herseyi, ben geldigimde kpss isler falan derken uzar sen yap boşsun zaten dedi, banada eğlence cikti işte :) heryeri pembe yapiyimda gorsun :)

Çok güldüm canım ya heryeri pembiş pembiş yapma sonra kriz geçirmesin askerin :9:

Bende fazla dolaşmam öyle askerim burdayken geziyorduk ama şimdi evden işe işten eve çekmece olur beylikdüzü olur nasıl isterse herkes canımcım :29:

aynen canım 2-3 kadar bekleyelim katılabilecek aradaşlarımız belli olsun ona göre bir karar veririz olmadı bu h.sonu patlatırız bir organizasyon kız kıza çok güzel olur valla :))

aynen canım 2-3 kadar bekleyelim katılabilecek aradaşlarımız belli olsun ona göre bir karar veririz olmadı bu h.sonu patlatırız bir organizasyon kız kıza çok güzel olur valla :))

Ben birkaç hafta sonu dolu gibiyim tatlım ama :17: neyse bir belli olsun bekleyelim birazcık kararlaştırırız :9:

ac kalirim ben bunlarla:50: aklimdan hic cikmio yemek .nolcak bu halim ya .spor desen o da yok ki bende:(

ya insan vucudu öle bişey ki. Sadece ilk gün zorlar seni. ikinci gün yemiosun bile. Bugün 4. günü uyguluyorum mesela. Sadece muzlu sütü içtim kalanını dolaba kaldırdım şu ana kadar . ara öğünüde atlıcam galiba. Canım istemiyo çnkü

Çok güldüm canım ya heryeri pembiş pembiş yapma sonra kriz geçirmesin askerin :9:

Mutfak dolaplari kesin pembe, banyo dolaplarida ayni şekilde.. Salon ve yatak odamiza dokunmicam onunda kararı şart :)
Ceyizleride oraya dizmeye başlarim evi dolduruyolardi zaten.. Ay heyecanlandiiimmm :D

Mutfak dolaplari kesin pembe, banyo dolaplarida ayni şekilde.. Salon ve yatak odamiza dokunmicam onunda kararı şart :)
Ceyizleride oraya dizmeye başlarim evi dolduruyolardi zaten.. Ay heyecanlandiiimmm :D

Canım evi önceden ayarlama fikriniz çok güzel olmuş daha mantıklı yavaş yavaş doldurursun sen benimde düşüncem dügünden birkaç ay önce almak daha rahat olur inşallah Allahım herkese bu tatlı heycanları nasip etsin :16::nazar::123:

Canım evi önceden ayarlama fikriniz çok güzel olmuş daha mantıklı yavaş yavaş doldurursun sen benimde düşüncem dügünden birkaç ay önce almak daha rahat olur inşallah Allahım herkese bu tatlı heycanları nasip etsin :16::nazar::123:

ilk ben amin diiiyim ...;) amin amin amiiiinnn insallah hepimize nasipo etsin bu tatli duyguyu

Ayy ciddimisin. 88li falansa bide basketle uğraşmışsa lisede tanışıyo bile olabiliriz. Alibeyköy Süper lisesinde okudum bende. Bizim zamanında Süper lise vardı tabi:9:. En çekiştigimiz lise Otakçılardı :) Bizim deyişimizle Otlakçılar :9: Hey gidi günler

Benimki tiyatro kulubündeydi okula falan birincilik getirdi en iyi erkek oyuncu ödülü falan aldı.. Basketle değilde futbolla ilgilendi.. Bu arada benim adım Seda... Bu tarafa falan geçersen haberleşelim belki bi kahve içeriz..

kızlar buluşmaya ben de katılmayı çok isterim ama izmitteyim belki gelebilirim siz netleştirin de..
biz daha sevgiliyiz ne isteme oldu ne söz, ama sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de heyecanlanıorum.. kısmetse asker dönüşü bişiler düşünüyoruz bizde..
Ershd, cnm Allah tamamına erdirsin, ne güzel haberler bunlar, mayısa kadar hazırlıkları tamamlama derken hızlı geçicek zaman senin için..
bizim için de hayallerimizi kurarken hızlı geçsin inşallah zaman..

Benimki tiyatro kulubündeydi okula falan birincilik getirdi en iyi erkek oyuncu ödülü falan aldı.. Basketle değilde futbolla ilgilendi.. Bu arada benim adım Seda... Bu tarafa falan geçersen haberleşelim belki bi kahve içeriz..

Nisa bende. Selçuk burdayken cevahir uğrak mekanımızdı ama izinde oldugu hafta hariç kendim hiç gitmedim. Bu forumdan ve sizlerden çok bahsediyorum e buluşsanıza şapşik kafan dağılır işte diyo. Kesin ayarlayalım bi gün

Nisa bende. Selçuk burdayken cevahir uğrak mekanımızdı ama izinde oldugu hafta hariç kendim hiç gitmedim. Bu forumdan ve sizlerden çok bahsediyorum e buluşsanıza şapşik kafan dağılır işte diyo. Kesin ayarlayalım bi gün

Banada Umut gösterdi burayı bak böyle bir yer varmış diye... Burdan muhabbet eder hatta buluşursun falan diye.. Valla ne güzel olur.. dertlerimiz aynı nasıl olsa.. bizi bizden başkası anlamazda.. :)

Back
X