• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimde guzel canimm babamin dogum gunu gidip birseyler alacagiz simdi annemle sen istesin degil mi?

Evet canım işteyim bugünüde bitirmekle ugraşıyorum işte :24:oh oh sana iyi gelir canım degişiklik bende nezamandır alışverişe çıkmadım hiç ya çıkasımda yok :26:Babanın dogum günü kutlu olsun canım :nazar:

Bende bebiş istiyorum artık:)
Allah dileyen herkese nasip etsin,çok güzel bir duygu.
Kıyamam sana nekadarlık canım bebiş zamanın çabuk geçiyordur ama bak böyle tabiki tek başına idare etmek çok zordur rabbim kolaylık versin sana canım :emir_bebek::16:

14 aylık,bu arada adı da Zeynep:9: adaşsınız,Zeynepler cadı olur diyorlardı,valla bizim bebişte tam cadı:9: yerinde durmuyor,kurulu bebek gibi:9: kayınvalidemde kaldığım için bakma konusunda rahatım,vakit geçireceği bir sürü insan var.evde tek olduğumuz zamanlar yorucu oluyor.

kızlar aranızda dikişten anlayan var mı? Benim bir şeyler üretmem lazım:9: normalde yağlı boya yaparım böyle heves gelince ama malzemelerim yanımda değil.madem boyalar yok, iğne iplik var:9: kızımın kotundan kalıp çıkarıp pantolon dikeceğim.bu arada söküğümü dikmişliğim yoktur:9:evlendiğimizden beri bir tane düğme dikmedim.hoş baba evinde de dikmezdim:9:
Altından kalkabilir miyim? Özgüvenim tam ama tecrübe kısmı aklımı karıştırıyor:)

Allah dileyen herkese nasip etsin,çok güzel bir duygu.

14 aylık,bu arada adı da Zeynep:9: adaşsınız,Zeynepler cadı olur diyorlardı,valla bizim bebişte tam cadı:9: yerinde durmuyor,kurulu bebek gibi:9: kayınvalidemde kaldığım için bakma konusunda rahatım,vakit geçireceği bir sürü insan var.evde tek olduğumuz zamanlar yorucu oluyor.

Yerim ben yavruyu ya adaşım birde ya kıyamam :16: hiçte cadı olmuyorlar valla okadar uslu bir kızımki küçükkende böyleymişim sessiz sakin biraz inatım var ama :27: rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım :nazar: ozaman yoruluyordur iyice oynatıyorlarsa çok ohh :16:

Yerim ben yavruyu ya adaşım birde ya kıyamam :16: hiçte cadı olmuyorlar valla okadar uslu bir kızımki küçükkende böyleymişim sessiz sakin biraz inatım var ama :27: rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım :nazar: ozaman yoruluyordur iyice oynatıyorlarsa çok ohh :16:

:9::9: inat huyu bizde de var,inşallah büyüdükçe geçer.yoksa babası inat,sıpası inat,olan bana olacak:9:

Bende geçmedi inatım :16::9:ama tatlı huylu olucaktır eger isim özelliginden kaynaklanıyorsa :52: ugraşıcaksın kuzum sende :23:
Pikolatam 14 aylık dedi buarada burcu akrepmi yoksa :27:
iyim bende canım çok şükür..bugün keyif günü yapıyorum:))

Oh bende keyif yapmak istiyorum azkaldı pazar yarın dışarda işlerim varda pazar rahatım çokşükür :52:

Disaridayken bile yazarim heheh :-D zeynepcim tesekur ederim :-):-!:-! pikolatacigim sana kolay gelsin :-)bende hic bilmem orgu falan da gerci sevdigime bi atki ordum o kadar zirvede birakiyim istedim :-)

Back
X