- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
Tunaydinlarrr kimse var miiii :) gununuz nasil geciyor guzel yarenlerim;-)
Bebişimi uyutmaya çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tunaydinlarrr kimse var miiii :) gununuz nasil geciyor guzel yarenlerim;-)
benimde guzel canimm babamin dogum gunu gidip birseyler alacagiz simdi annemle sen istesin degil mi?
Bebişimi uyutmaya çalışıyorumgünler daha hızlı geçiyor,ilk zamanlar geçmek bilmezdi...
oyhh yerim ben onuuuu
benimde guzel canimm babamin dogum gunu gidip birseyler alacagiz simdi annemle sen istesin degil mi?
Bebişimi uyutmaya çalışıyorumgünler daha hızlı geçiyor,ilk zamanlar geçmek bilmezdi...
tesekkr ederim kuzum bitti bugunde az kaldi az kolay gelsn cnm
Merhaba kızlar keyifler nasıl?
tesekkr ederim kuzum bitti bugunde az kaldi az kolay gelsn cnm![]()
Allah dileyen herkese nasip etsin,çok güzel bir duygu.Bende bebiş istiyorum artık:)
Kıyamam sana nekadarlık canım bebiş zamanın çabuk geçiyordur ama bak böyle tabiki tek başına idare etmek çok zordur rabbim kolaylık versin sana canım![]()
Allah dileyen herkese nasip etsin,çok güzel bir duygu.
14 aylık,bu arada adı da Zeynepadaşsınız,Zeynepler cadı olur diyorlardı,valla bizim bebişte tam cadı
yerinde durmuyor,kurulu bebek gibi
kayınvalidemde kaldığım için bakma konusunda rahatım,vakit geçireceği bir sürü insan var.evde tek olduğumuz zamanlar yorucu oluyor.
Yerim ben yavruyu ya adaşım birde ya kıyamamhiçte cadı olmuyorlar valla okadar uslu bir kızımki küçükkende böyleymişim sessiz sakin biraz inatım var ama
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım
ozaman yoruluyordur iyice oynatıyorlarsa çok ohh
![]()
inat huyu bizde de var,inşallah büyüdükçe geçer.yoksa babası inat,sıpası inat,olan bana olacak
![]()
Günaydın canım benim iyim sen nasılsınseni seni kaçamaklarda yaparmış kendine ayır bugünü kendine ilan et ozaman
![]()
Pikolatam 14 aylık dedi buarada burcu akrepmi yoksaBende geçmedi inatımama tatlı huylu olucaktır eger isim özelliginden kaynaklanıyorsa
ugraşıcaksın kuzum sende
![]()
iyim bende canım çok şükür..bugün keyif günü yapıyorum:))
Pikolatam 14 aylık dedi buarada burcu akrepmi yoksa
Oh bende keyif yapmak istiyorum azkaldı pazar yarın dışarda işlerim varda pazar rahatım çokşükür![]()