Ya aslında çalışAn biriyim. Evde oturmuyorum yani. Hatta seneye şubat mart gibi istanbulda başlicam çalışmaya. Ama ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bazı kızlar girdiği her ortamda erkeklerin ilgisini çekerken, benden erkekler kaçıyor sankiDoğum günün kutlu olsun :)
Nasipte varsa neden Olmasın ama evde oturmakla nasıp gelmez biraz Kafanı Dağıtmaya ihtiyacın var senin
Teşekkür ederim cnm. İnş ben de senin gibi mutlu olabilirim.Doğum günün kutlu olsun!
Mutlu ve sağlıklı ömrün olsun,herşey gönlünce olsun inşallah...
35'te evlendim,her gün şükrediyorum...
Evlenmekten daha mühim demişsin ama aslında ondan başka herşeyi yaptım hayatımda. Gezdim, tozdum, eğitimimi aldım. Çalışıyorum, ekonomik özgürlüğüm var. Bir yalnızlığım bana dert, anne olamamış olmak.Nice mutlu yaşların olsun öncelikle
Umarım evlenmekten daha mühim seyler olur hayatında yeni yaşında :)
Evlilik yaşla gelen bi mutluluk değil seciminden gelen bi mutluluk emin ol
20 de de evlensen 40 da da evlensen sonucunu bilemezsin :)
MasallahDoğum günün kutlu olsun!
Mutlu ve sağlıklı ömrün olsun,herşey gönlünce olsun inşallah...
35'te evlendim,her gün şükrediyorum...
güzel yaşlar dilerim. ablam 38 yaşında evlendi. çok mutlu.
Kuzenim 39 da evlendi 41 dede dogurdu tup bebek falanda degil normal hamilelik nasibe ne yazilmissa o hersey olur niye olmasin
İnşallah benden daha mutlu olursun arkadaşım...Teşekkür ederim cnm. İnş ben de senin gibi mutlu olabilirim.
Ayyy ben de özlemişim canım benim.Masallah
Ramazan menusunden beri gormuyodum lalemmm ozlemisim
Tercih meselesi tabiEvlenmekten daha mühim demişsin ama aslında ondan başka herşeyi yaptım hayatımda. Gezdim, tozdum, eğitimimi aldım. Çalışıyorum, ekonomik özgürlüğüm var. Bir yalnızlığım bana dert, anne olamamış olmak.
Ne iş yapıyorsun ?Ya aslında çalışAn biriyim. Evde oturmuyorum yani. Hatta seneye şubat mart gibi istanbulda başlicam çalışmaya. Ama ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Bazı kızlar girdiği her ortamda erkeklerin ilgisini çekerken, benden erkekler kaçıyor sanki
İlk evliligiydi kuzenim 39 damat 41 di cocuk ekonomik olarak toparlanamadan bir ev almadan evlilige cesaret edememis birileri yakistirip tanistirdi evlendiler masallah cokta mutlularKızlar acaba sormamda sakınca var mı? Eşlerinin ilk evliliğimiydi? Yani bir arkadaşım bu yaştan sonra evlenmiş boşanmış bulursun anca demişti.
Özel bir şirkette çalışıyorum. Aslında ben de tam tersini düşünmüştüm. Yani büyük şehir daha çok insan daha çok seçenek gibi.Ne iş yapıyorsun ?
Ve nerede yasıyorsun ?
Istanbulda eğer sosyal biri değilsen daha çok bunalırsın. Böyle yerlerde Eş bulmak daha zor.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Çocuk yoksa ben de sıkıntı yapmam. Ama çocuklu birini ne ben ne ailem kabul eder. Ben etmem çünkü çocuk demek eski eşle bağı koparmamak demek. Ben de aksine çok kıskanç biriyim ve böyle bir durumu yaşayabileceğimi sanmıyorum.İlk evliligiydi kuzenim 39 damat 41 di cocuk ekonomik olarak toparlanamadan bir ev almadan evlilige cesaret edememis birileri yakistirip tanistirdi evlendiler masallah cokta mutlular
Ama 2. Evlilikte olabilir insanlar evlenir ayrilir cocuk yoksa ben onceki evlilikleri pek bir sikinti olarak gormuyorum cocuk varsa sorun olabiliyor
Bu cokta takillanacak bisi degil gunumuzde her 10 kisiden 3,4 u bosaniyor artik
Haha evet hatirliyorum ordada derdin olsun senin tatlis dilinle doyuyordur millet zaten kendine coook iyi bakAyyy ben de özlemişim canım benim.
Bizde yemekleri ben yapmadığımdan o tarafa hiç uğramadım Ramazandan sonra.
Hepimize kocaman maşallah güzel arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?